Btw sad sam se čuo s brokerom, kaže da za upis novih dionica u dokapitalizaciji nas malih gotovo da nema šanse jer će fondovi sve razgrabit ko gladne zvijeri. Kaže da je razgovarao s upravom Ingre i da je vrlo moguće da se raspiše još jedna tura od 10.000 dionica, a znamo svi šta to znači – book bi otišao na cca 20.000 kuna po dionici, a cijena dionice – da ne govorim! Pa nek prodaju sad oni koji su naivni.
joooj , kad rokne dole…….
evo, to je moj post od 14.08.2007.,u 14:04h,
……ljudi ne vjerujte navlakačima koji vam uvaljuju svoje dionice,
najavljivali su i Ledo na 15.000 ovaj tjedan i sl.
ima i onih koji jedva čekaju da se raspišu na temi “Korekcija”; ni njima ne
vjerujte jer pokušavaju jeftino kupiti…
takvima ni moderatori ne mogu ništa !!! pazite kome vjerujete za vaše dobro ! ! ! ! ! ! ! !
jedino tko na ovoj količini prometa treba biti zabrinut , su bivši imatelji tih 17 dionica…..
čestitam novim imateljima na današnjem dokupu!!!!
[smiley1]
Nadokupio onoliko koliko sam htio…da di su kolege koji su spominjali nekek balone vezane uz ovu dionicu…[smiley2][smiley2]…možda su ipak odlučili da investiraju u Pounje Trikotažu ili Croatia Baterije, čije dionice stvarno očekuje daljnji rast…[smiley2][smiley2]
Btw sad sam se čuo s brokerom, kaže da za upis novih dionica u dokapitalizaciji nas malih gotovo da nema šanse jer će fondovi sve razgrabit ko gladne zvijeri. Kaže da je razgovarao s upravom Ingre i da je vrlo moguće da se raspiše još jedna tura od 10.000 dionica, a znamo svi šta to znači – book bi otišao na cca 20.000 kuna po dionici, a cijena dionice – da ne govorim! Pa nek prodaju sad oni koji su naivni.
U tom slučaju bi book bio oko 17 000 na kraju godine, evo tome se ja nadam kolega / još jednoj ” turi “.
Free float bi ostao isti , a enormno bi narastao kapital tvrtke koja će ga i tekako znati iskoristiti, te book vrijednost po dionici.
Black Lord:
”
Btw sad sam se čuo s brokerom, kaže da za upis novih dionica u dokapitalizaciji nas malih gotovo da nema šanse jer će fondovi sve razgrabit ko gladne zvijeri. Kaže da je razgovarao s upravom Ingre i da je vrlo moguće da se raspiše još jedna tura od 10.000 dionica, a znamo svi šta to znači – book bi otišao na cca 20.000 kuna po dionici, a cijena dionice – da ne govorim! Pa nek prodaju sad oni koji su naivni.”
U tom slučaju bi book bio oko 17 000 na kraju godine, evo tome se ja nadam kolega / još jednoj ” turi “.
Free float bi ostao isti , a enormno bi narastao kapital tvrtke koja će ga i tekako znati iskoristiti, te book vrijednost po dionici.
P/E?
Black Lord: ” Btw sad sam se čuo s brokerom, kaže da za upis novih dionica u dokapitalizaciji nas malih gotovo da nema šanse jer će fondovi sve razgrabit ko gladne zvijeri. Kaže da je razgovarao s upravom Ingre i da je vrlo moguće da se raspiše još jedna tura od 10.000 dionica, a znamo svi šta to znači – book bi otišao na cca 20.000 kuna po dionici, a cijena dionice – da ne govorim! Pa nek prodaju sad oni koji su naivni.” U tom slučaju bi book bio oko 17 000 na kraju godine, evo tome se ja nadam kolega / još jednoj ” turi “. Free float bi ostao isti , a enormno bi narastao kapital tvrtke koja će ga i tekako znati iskoristiti, te book vrijednost po dionici.
Da, mislim da bi to bilo fenomenalno. A onda bi pričekao neko vrijeme ( 1-3g) i napravio split up.
Ne bi je odmah splitao jer evo jedan od razloga glasi taj da ovi mali ne mogu baš rušiti cijenu dionice na razinama većim od 50k, dok ako je splita 1:100, onda mogu ljuljati. Kao primjer mogu navesti Adris.
plavi: ” Black Lord: ” Btw sad sam se čuo s brokerom, kaže da za upis novih dionica u dokapitalizaciji nas malih gotovo da nema šanse jer će fondovi sve razgrabit ko gladne zvijeri. Kaže da je razgovarao s upravom Ingre i da je vrlo moguće da se raspiše još jedna tura od 10.000 dionica, a znamo svi šta to znači – book bi otišao na cca 20.000 kuna po dionici, a cijena dionice – da ne govorim! Pa nek prodaju sad oni koji su naivni.” U tom slučaju bi book bio oko 17 000 na kraju godine, evo tome se ja nadam kolega / još jednoj ” turi “. Free float bi ostao isti , a enormno bi narastao kapital tvrtke koja će ga i tekako znati iskoristiti, te book vrijednost po dionici. ”
Možda u zimi ili rano proljeće…
[smiley11]
P/E?
Nešto preko 30 , ali to će se vrlo brzo promijeniti , na manje naravno, jer ulaskom novog kapitala dobit će rasti sigurno brže od predviđenog plana uprave, da ne govorimo o tome da je projekcija rađena samo na temelju ugovorenih poslova.Ali i ovih 30 – 40 je malo ako imamo na umu projekcije i potentnost budućeg rasta prihoda i dobiti, a da ne govorimo o usporedbi sa sektorom gdje je taj pokazatelj kudikamo veći.
SLK: ” P/E?” Nešto preko 30 , ali to će se vrlo brzo promijeniti , na manje naravno, jer ulaskom novog kapitala dobit će rasti sigurno brže od predviđenog plana uprave, da ne govorimo o tome da je projekcija rađena samo na temelju ugovorenih poslova.Ali i ovih 30 – 40 je malo ako imamo na umu projekcije i potentnost budućeg rasta prihoda i dobiti, a da ne govorimo o usporedbi sa sektorom gdje je taj pokazatelj kudikamo veći.
Sve ok samo mi nije JASNO zašto je tako JEFTINO prodaju ( danas i jučer )…gdje im je logika???