šteta za današnju blokadu, taman se spremao tajfun koji bi bio pomeo sve do 16,50 kn…ali nema veze, sutra napad na 17 kn
ovako svaki dan rast po kunu i do kraja tjedna smo na 20 kn [thumbsup]
Najzanimljivije od svega mi je to što još nisu objavili potpis ugovora a mi uz rasprodaju kooperanata
u pozitivnoj blokadi, ufff koji gušti [thumbsup]
ne zaključuj na brzinu,ovo je tek početak rasprodaje .
Najzanimljivije od svega mi je to što još nisu objavili potpis ugovora a mi uz rasprodaju kooperanata
[/quote]
Ovo je kraj rasprodaje upravo zbog toga i jača kupnja!
[/quote]
a to si zaključio nakon što je protrgovano u par dana s oko milijun dionica Ingre, a cijena počinje rasti? [lol]
[/quote]
a to si zaključio nakon što je protrgovano u par dana s oko milijun dionica Ingre, a cijena počinje rasti? [lol]
[/quote]
Mislilo se tako i na 60kn,pa na 50,kn, itd da ne duljim sve do 15 kn,a ovaj podatak od milion dionica može biti varljiv,ima tu previše trejdera , ne zaboravi koliko miliona je toga podjeljeno.
A što se tiče zaključka ,izvukao sam ga u vrijeme kupnje i prodaje u predprošloj godini negdje u 4-5 mjesecu.
evo da danas imamo za pogledati ima li promjena
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 858.205 6,34 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. INGRA-GRADNJA D.O.O. 405.000 2,99 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 42,84
Ma ne vjerujem uopće u te laži. Pa ispast će kao da su u dogovoru danas namjerno izjavili da će sve platiti da i oni malo špekuliraju preko Ingre. To bi bilo malo previše prozirno, a onda bi počele raditi državne institucije.
Ovaj seebiz se ipnako već dosta puta izblamirao i dokazao kao istinski mrzitelj Ingre. Ne nasjedajte ljudi na ovakve gluposti.
Uopće me nebi čudilo da sutra sami sebe demantiraju.
Po tome tekstu se vidi da duga ima, a prije su govorili da su sve podmirili!
Grad i Holding imaju dug prema laništu i ingri!
Sada je jasno da će i to biti isplaćeno……
Imam osjećaj da ćemo uskoro vidjeti promjene tj. nove kupnje u top 10 ingre, a sve mi nekako vuče na OMF-ove [cool]
http://www.jutarnji.hr/arena-zagreb–ingra—ako-bandic-ispuni-obecanje-o-uplati—medvjedi–ce-igrati-u-areni/916884/
¸¸1
– Ingra želi omogućiti građanima uživanje u hokeju i vjerovat ćemo na riječ gradonačelniku da će Grad svoj dio obveze ispuniti do sutra. Isto tako nadamo se da će Zagrebački holding platiti troškove održavanja te da ćemo sutra dobiti potvrdu o uplati – rekao je predsjednik Uprave Ingre Igor Oppenheim
Na kakvu Božju sad riječ?!?!?!?!?!?! [angry] [angry] [angry]
Pa ljudi su danas ulazili i dodatno se nakrcavali jer ste vi rekli da je rijeseno. A umjesto para, dobili smo riječ?!?!!?!?!?!
stipe10 ne sekiraj se, rok za uplatu je sutra, ako Bandić ne izvrši obećano, jednostavno će Ingra opet zatvoriti Arenu, a time otpadaju utakmice Medvešćaka itd. …Ako to Bandić napravi, tj. ne plati, onda je politički mrtav i više nema te sile koja bi ga spasila poraza na sljedećim izborima. Bandić to jako dobro zna, tako da uopće nema straha da neće platiti.
Nego, ti misliš da je zadnjih dana kupljeno od kooperanata skoro milijun dionica zato što je Bandić izjavio da će platiti? Ove velike kupce to trenutno uopće ne zanima, dapače njima bi više odgovaralo da plati tek za tjedan dana da pokupe još par stotina tisuća dionica po ovim cijenama [wink]