promet već preko 5 milja kuna, prodaja na Ingri je rasturena, lako moguće da završimo na 16 kn, a sutra juriš na 17 [thumbsup]
Nije lijepo vidjeti da je vani danas sve crveno .,koliko dugo ce kod nas jos sve moci rasti a vani sve pocelo padat.,kad pocne nagla rasprodaja ujutro kad ameri zatvore sa 2% minusa nece ni bandic moci pomoci nista…
Nije lijepo vidjeti da je vani danas sve crveno .,koliko dugo ce kod nas jos sve moci rasti a vani sve pocelo padat.,kad pocne nagla rasprodaja ujutro kad ameri zatvore sa 2% minusa nece ni bandic moci pomoci nista…
A s ovakvim pesimizmom nisi zaslužio nego 1-cu pa makar bio u pravu (iako mislim da nećeš).
I, blueman, sta cemo sad?
Poslova nema, a Ingra ipak raste?
naravno.
trenutna cijena je na atlll mamu vam lopovsku konzorcijsku
koje veselje sa 14 na 16
odmah predlozite Oppenheima za dozivotnog precjednika uprave.
zaboravimo na pad sa 400 na 14
I, blueman, sta cemo sad?
Poslova nema, a Ingra ipak raste?
on će je hvaliti kad dođe na 300-400 i savjetovati male ulagače da je to super tvrtka i vrlo povoljna kupnja i da je puno bolje tada kupovati na vrhuncu nego na dnu, jer sad ako se kupi par tisuća dionica to je bačen novac, ali ako tada kupite par tisuća dionica to će biti super posao, samo za koga? Za male ulagače sigurno neće.
pozz ekipi mi rastemo,mislim da je to zbog toga šta je pobjeda napustija ovu rudu zlata!!! lp STFACA
Pozitivna blokada
100% se slažem s Bluemanom, jer sam ja kupovao po 45 kn i bio uvjeren da je super kupnja, neke kolege po 6-7 puta većim cijenama tako da ovaj rast je smiješan. Recimo ja neću na nulu do sudnjeg dana.
Najzanimljivije od svega mi je to što još nisu objavili potpis ugovora a mi uz rasprodaju kooperanata
u pozitivnoj blokadi, ufff koji gušti [thumbsup]
To ti tako misliš a ja te uvjeravam u suprotno [wink]