INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ tsunami

Ne bih želio da zvući kao uvreda, ali moram pitati kolegu , da li je on možda pao sa Marsa ili nekog udaljenijeg planeta??
Magma prodaje igračke u iznajmljenim prostorima, većim djelom, Ingra je za razliku od nje investicijsko građevinska all in one tvrtka, jedan od rijetkih hrvatskih brandova u businessu koji je čak poznatiji na ino tržištima gdje su prisutni, negoli kod nas. Što jedno sa drugim ima veze?Iskreno mene z.. ona stvar za Magmu, što se mene tiće odlična procijena oko neulaska u IPO, odnosno kupovanja nekih drugih dionica u to vrijeme, a vi kolega uživajte u svojih 40 % na Magmi, na 10 000 kuna , to je 4 000 kuna, bravo. Mene više zanima hoče li možda u drugom krugu biti izdano više dionica od predviđenih, nekako navijam za to, mogla bi nam naša Ingra tada na ovim razinama biti oko 2 booka ili čak niže, a što to znaći znamo / samo se treba vratiti na staro ( čitaj PBZ, ZABA, HDEL ).Najbolje od svega je što oko Ingre ima još toliko drugih stvari tako da je ovdje stvar kristalno jasna , barem meni po pitanju kretanja cijene ove dionice. Kratkoročno srednjeročno i dugoročno. Jeedino što se target promijenio kod nekih / čestitam jednom mom kolegi na novom targetu ( laganih 120 000, ovo je već koji po redu, prvo je bilo 40 000, pa 80 000, sada 120, pa dokle? ).
Inaće možemo za 1 godinu usporediti gdje je Ingra, a gdje je Magma sa cijenom, živi bili pa vidjeli.

A bome i u utorak je došao reinforsment na bojišnicu pred kraj dana, nekako mi se čini da sutra kreće tsunami prema naprijed, čak nas možda iznenade u rano jutro pridružena indijanska plemena koja će prva potegnuti prema naprijed.Živi bili pa vidjeli.[smiley2][smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi kolike su šanse da se 1.kotacija dogodi u 9.mjesecu,odnosno je li na skupštini bilo govora o tome?Dali se je govorilo o budućim poslovima -konkretno me zanima most Pelješac i koji dio radova je Ingra u mogućnosti odraditi?I posljednje,od kojeg datuma lupaju mirovinci?Hvala(i ostalim kolegama koji odg.)[smiley2][smiley2][smiley2]

1. kotacija će vjerojatno i biti u 9. mjesecu, po meni.
Što se tiće poslova možda bi bilo vrijeme već napraviti malu retrospektivu, toliko toga je u međuvremenu novoga došlo da i ja više sve ne pamtim.
Mirovinci će početi lupati kada uđe u 1. kotaciju.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Mirovinci će početi lupati kada uđe u 1. kotaciju.

Obzirom na stanje svijetskih trzista koje je izgleda ozbiljnije nego sto su mnogi htjeli priznati + predstojeca 2 IPO-a kod nas + predizborno vrijeme koje je pred nama i dodatno zaostrava situaciju = mislim da mirovinci nece zuriti.

skype - ivek1234

plavi: ” Mirovinci će početi lupati kada uđe u 1. kotaciju. ” Obzirom na stanje svijetskih trzista koje je izgleda ozbiljnije nego sto su mnogi htjeli priznati + predstojeca 2 IPO-a kod nas + predizborno vrijeme koje je pred nama i dodatno zaostrava situaciju = mislim da mirovinci nece zuriti.

Mirovinci cekaju pravilnik od Hanfe, a ipak je 8mj, pa im nema tko pisati pravilnike…..

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Čisto jedno tehničko pitanje (bez ikakvih loših primisli). Da li su blueman i plavi ista osoba ili ne?

a nego šta su nego jedna osoba[smiley1]

Pessimism Is Your Friend

Nismo sigurno.
Ja danas nisam uzimao INGR-a; plavi sigurno je.
Samo slucajno imamo dosta slican nick.

I vozimo japanske aute, to je takodjer slicnost; inace ne..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Blueman, ma daj ti meni reci, kad mi idemo ponovo gore s ovom našom dionicom

Pessimism Is Your Friend

Lijepa prilika za dokup, pa ću je iskoristiti…[smiley2]

Kad uleti na 1. kotaciju.
Ako ne tada onda Q3.
Meni je target bio minimum 55,000 do kraja godine sa ovom dobijete.
Ubacite malo u formule projekcije uprave i uspredite sa ostalim gradjevinarima i na toj cijeni je potcijenjene u usporedbi sa ostalima (55).
Ako su ostali gradjevinari precijenjeni onda je to realna cijena. (P/B ispod 4 i P/E oko 30-32).

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

FI je na ZSE.

27 milja kvartalne dobiti. Nije loše[smiley2]

Hell is Empty and all the Devils are Here

Izašlo je konsolidirano….

Porast prihoda oko 150%, rasto dobiti 4,7 puta…. brutalno!

New Report

Close