INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A zamisli one koji su kupovali na 400 kuna, (60000,00 po starom)?
Ovo je stvarno za plakanje! [rolleyes]

Ma da mi je samo znat šta će mu ova kolićina ili da se samo piše članak [rolleyes]

Predsjednik uprave Ingre Igor Oppenheim izvijestio je Zagrebačku burzu da je stekao 1158 novih dionica Ingre, čija je vrijednost nešto manja od 18.000 kuna.

???????

A zamisli one koji su kupovali na 400 kuna, (60000,00 po starom)?
Ovo je stvarno za plakanje! [rolleyes]

Bilo je i 65.000 tj. 440 kn nakon stock splita..znam da je stock split rađen dok je dionica bila 60.000 kn a li to je to.

Malo štiva za preko vikenda:
http://slobodnadalmacija.hr/Zadar/tabid/73/articleType/ArticleView/articleId/126043/Default.aspx

…Svojedobno je sklopio ugovor s Ingrom o realizaciji (megaturističkog) Projekta Posedarje, za koji je Općina svome strateškom partneru ponudila 470 tisuća kvadrata…

Malo štiva za preko vikenda:
http://slobodnadalmacija.hr/Zadar/tabid/73/articleType/ArticleView/articleId/126043/Default.aspx

…Svojedobno je sklopio ugovor s Ingrom o realizaciji (megaturističkog) Projekta Posedarje, za koji je Općina svome strateškom partneru ponudila 470 tisuća kvadrata…

Pa tu nije bilo nikakve realizacije, kakve to veze ima sa Ingrom?
Usput gledam današnju trgovinu Đakovštine, i ne mogu da se ne [lol] . Firma u stečaju nas je cjenovno “prešišala”!

Sve mahinacije su napravile banke koje parazitiraju ovu našu državu i narod pa ubacuju svoje ljude kako bi za svoju korist i sa svojim ljudima izvukli korist i prebacili dobit u svoje matične države.Međutim nama ne preostaje ništa drugo nego da se borimo protiv njih tj da ih kao u slučaju ine preduhitrimo,nadam se da če i institucije radit svoj posao.Za ingru se nebojim jer je radom i investicijima pokazala da zna ,a nisam nikom dužan niti imam kredita da bi me mogle izrabljivat,samo njihovo ponašanje i gluma bogova me uznemiruje jer ipak su ih stvorili radni ljudi.Baš čekam da banke povuku potez,da nebi prošli ko HPO BANKA Y [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Zagrebacku-burzu-ozivit-ce-datum-ulaska-u-EU?homesrclink=carousel

Čitajmo između redaka, koje su to dionice u koje će oni ulagati a profitirati će zbog vladinih projekata!?!?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Vulkan1, Igor je morao prijaviti potraživanje prema Ingri- a to je sve plaćeno u dionicama.
Dakle, primio je plaću u dionicama…pa kaj!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ma kakvi mali ludi moji?? Pa zar ne vidite da cijena dionice ne pada, da ovo kupuju mali postavili bi se puno niže i vjerovatno bi im ova nekolicina po meni neinformiranih vjerovnika čak i prodala po 10 kuna, dogovorena je obrana cijene i krcanje velikih igrača s kojima ćemo mi dugoroćni zaplivati prema 50kn u vrlo kratkom roku!!
I još uvijek vrijedi teza:
Strpljen-spašen [thumbsup]

I možda se približiš nuli dok će svi ovi koji kupuju na 15 biti u plusu preko 200%. Jasno, ako ikad do tog dođe.
[/quote]

Takvi ulagači koje ti spominješ će prodati već na 20 kn, i opet "izgubiti" novce [yawn]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Vulkan1, Igor je morao prijaviti potraživanje prema Ingri- a to je sve plaćeno u dionicama.
Dakle, primio je plaću u dionicama…pa kaj!

Pa problem im 18 000 kn.

Pa bolje da mi nisi ni rekao

Nije mi dao vrag mira pa sam sad otišao kupiti GLobus s nadom, da će bar biti nekog noromalnog teksta, bez obzira na koju će stranu naginjati.
Kad ono dobiješ glupost sklepanu brže bolje i stavljenu nasamo 2 stranice, gdje je naravno efektivno samo stranica (priglupog) teksta, a ostlao su slike.
Ni se tu udara po Bandiću ili Sanaderu, Po Iggiju ili Mesiću…ne možeš zaključiti šta je pisac htio reći.
Čak je i Gobca upleo u čitavu priču, a dojma sam tek onako nek se i on spominje.
Bože sačuvaj kakva glupost od teksta!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Zamislite Bandić još uvijek nije platio [lol]

New Report

Close