INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dionica svih dionica…

Opet platio članarinu:(

A bolje i to nego čekat da babi naraste kit…….

Veće mi je pitanje tko je usuo par miljončeka u ovu dionicu???

Ja LoL…..ali lipa 🙂

We Will Not Assimilate

Koliko još ovdje ima za prodaju?
U 3 dana prošlo je 600 000 komada.

samo ja sam jedan dan kupio 0,5 milijuna kuna, a drugi prodao nešto više.
Po toj računici ja imam 1 milijun kuna dionica, a nemam niti jednu ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Koliko još ovdje ima za prodaju?
U 3 dana prošlo je 600 000 komada.

samo ja sam jedan dan kupio 0,5 milijuna kuna, a drugi prodao nešto više.
Po toj računici ja imam 1 milijun kuna dionica, a nemam niti jednu ?
[/quote]

Ne, ti imaš 4xx.000 kn jer si sigurno prodao s minusom.

danas išao po pin u skdd
kakvih tamo sve ljudi ima koji dolaze u skdd prodavati dijojnice
pa se čude da se tamo ne prodaju dijojnice pa onda gdje se to prodava ina pitaju isti
bojim se da su ovih koji dobivaju ingru u tom rangu ako ne i gore naobrazovani

znači za 10ak dana da oni skontaju kaj je to burza kaj skdd kaj je to broker pa da onda vidiš iskrcaja

pa ljepo sam rekao da od takvih treba kupovati što jeftinije a ne poklanjat im 15 kn po dionici

Otkud malima petkom 5 milijuna kuna?

Ja sam baš zadovoljan kako se odvija ova po meni ne baš pametna rasprodaja u ne baš pametno vrijeme od strane vjerovnika ali štaš neko će se smijati a neko plakati što je prodao!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Čuo sam da padaju cijene umjetnina zbog unovčavanja i prebacivanja u Ingru. [lol]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ma kakvi mali ludi moji?? Pa zar ne vidite da cijena dionice ne pada, da ovo kupuju mali postavili bi se puno niže i vjerovatno bi im ova nekolicina po meni neinformiranih vjerovnika čak i prodala po 10 kuna, dogovorena je obrana cijene i krcanje velikih igrača s kojima ćemo mi dugoroćni zaplivati prema 50kn u vrlo kratkom roku!!
I još uvijek vrijedi teza:
Strpljen-spašen [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Hm ….a zakaj je bitno koji je dan za imati 5 milja kn? Fakat ozbiljno pitam jer me mrvcicu zbunilo…nekak me hebe kategorija povezivanja oko poveznice [lol]

Mean people suck and nice people swallow!

Ma kakvi mali ludi moji?? Pa zar ne vidite da cijena dionice ne pada, da ovo kupuju mali postavili bi se puno niže i vjerovatno bi im ova nekolicina po meni neinformiranih vjerovnika čak i prodala po 10 kuna, dogovorena je obrana cijene i krcanje velikih igrača s kojima ćemo mi dugoroćni zaplivati prema 50kn u vrlo kratkom roku!!
I još uvijek vrijedi teza:
Strpljen-spašen [thumbsup]

I možda se približiš nuli dok će svi ovi koji kupuju na 15 biti u plusu preko 200%. Jasno, ako ikad do tog dođe.

Evo ništa ne kužim svi bivši brokeri i analitičari su mi govorili LIKVIDNA dionica ,meni se u početku činilo da govore o Saponiji ili nekom Likviju za suđe u kakve su to škole išli [lol] moje mišljenje da tu ipak neko vrti i špekulira o preuzimanju dionica i vlasničkih prava ,pa če u 8 mj 2011 cjena iči preko 100%
stvarno kakva je tu likvidnost 10 lipa ,kad za stari papir dobijem 30.Čekam čvrsto cijenu od 130 kuna ma kad ona bila……. [cool]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close