Od objave one vijesti da zatvaraju Arenu ako Holding ne plati, cijena je pala skoro 15%. Možda bi bolje bilo da pravda nije na Ingrinoj strani. Ili su ovi koji su dobili dionice ipak krenuli u rasprodaju?
Kad će napokon ti mirovinski fondovi početi kupovati?
Onaj tko poznaje pravo zna, koje su posljedice za Holding ako ne plaća ingri! A financijski ekonomist zna ako ingra plaća uredno rate BKS banci da joj ne može ova oduzeti arenu.
Sada može samo nastati velika šteta za Holding jer ingra može tražiti ovrhu nad holdingovom imovinom u slučaju ne plaćanja…………
dan
nekoliko opaski
očito da se u ovaj cijeli projekt arene ušlo grlom u jagode (sumnjam da se tu nešto puno razmišljalo kako će biti kad prođe nekakvo crno eu u rukometu – bilo je očito važnije narodu baciti bisere u blato pa nek se malo zabavlja), ovo mišljenje je rekao neki dan i jedan gospon na hrt dnevniku
sad kad je očito da su svi koji su ušli o ovaj suludi projekt nasanjkani a i vlast se promijenila nastaju problemi i stvar se samo prebacuje kao vrući krumpir u krug i svi se prave pametni nevini i pošteni
kako će sve to skupa izaći tko će platiti štetu još je uvijek neizvjesno pa mi se čini i kao priličan rizik ulazak u takvu i sličnu kumpaniju
pozdrav
Evo saznao sam informaciju da za ovaj pad cijene odgovorni su oni koji su sudjelovali u dokapitalizaciji, i koji žele prodati i doći odmah do svojih sredstava…….
U skdd su mi objasnili da su dionice od dokapitalizacije provedene na račune i da se iste mogu prodavati već od 4.01.
……..
Evo ga procurilo… ajd brzo majstori da ovo zadrži vodu, barem dok maločas pomenuti odu…
Dakle, u Globusu je pisalo da se prvo planiralo graditi dvoranu u Blatu, ali to nije odgovaralo Trigranitu koji je već imao zemljište na Laništu gdje je planirao graditi shopping centar. Pošto se zaključilo da bi finalizacija cijelog projekta na Blatu predugo trajala, odlučilo se ići u JPP sa Trigranitom. Tu je Mesić izlobirao da i Ingra uđe u projekt.
Trigranit sam po sebi i nije bio zainteresiran za sportsku dvoranu pa je izašao iz projekta čim je dobio dozvolu za shopping centar. Ali kako nije bio zainteresiran za konkurenciju u poslovnim prostorima preko puta ceste, prije toga je izlobirao da se gradi takva sportska dvorana koja nema apsolutno nikakav komercijalni sadržaj. Zato Arena nema niti dućane niti kafiće u svojem prostoru koji bi im barem djelomično pokrili troškove održavanja.
http://globus.jutarnji.hr/hrvatska/smrt-ljepotice-na-kraju-grada
dosta loše sve izgleda…..puno je to novih dionica…..eventualno popraviti prosjek sa kupovinom na 5-8 kuna [undecid]
ODBIJANAC NA VIDIKU!
Da, na vidiku je, oko 12,5-12,8kn, prije ipak ne!
Gdje su nestali oni dušebrižnici koji su propovijedali da će cijena bit 20 a da ne spominjem kako će kupovat fondovi???? Strpite se još koji dan i po 10 će se davat i to u ogromnim količinama.