http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-800/Odabir-Erste-Banka-u-2011-Ina-Atlantic-Ingra-HGspot-i-Magma
Evo Erste nas preporuča! [thumbsup]
U dobrom ste društvu!
[/quote]
Bez obzira na to što ti aludiraraš mislim da je Ingra u jako dobrom društvu. Čak mi se sviđa i raspored nabrojanih firmi!
[tongue]
INA, ATGR i INGR su OK, ali kad vidim na istoj listi HGSP (HGŠROT) i MGMA (dućani jeftine kineske robe koju neuspješno preprodaju), kosa mi se diže [angry]
[/quote]
Apsolutno se slažem sa konstatacijom, a opet s druge strane ERSTE koliko pratim kupuje DLKV, BELJE…. a INGRU, MAGMU, HGSPOT, ATGR nisu nikad ni kupovali!
[sealed]
di je lopina? kako čovjek kaže na ingri će teći alpsko mljeko i med!!!
za sada još ne,nemam hrabrosti za šortanje,prodati pa kupiti
danas sam kupio pa prodao jeftinije i spušio pet bureka/kupio po 16,51 proda po16,49/,a htio
sam zaraditi barem za deset bureka
ali trejdati se mora,ali ono što imam ne smanjujem,a eventualnu dobit iz trejdanja ostavljam u dionicama,čekam razvoj situacije u Validusu pa ako povuče ću malo podebljati INGRU
Ingra je moj prvi zicer 2011.na ZSE.
a da će teči med od kadulje i alpsko mlijeko,možete biti sigurni!
http://www.business.hr/hr/B.HR-danas/Aktualni-broj/Broj-800/Odabir-Erste-Banka-u-2011-Ina-Atlantic-Ingra-HGspot-i-Magma
Evo Erste nas preporuča! [thumbsup]
U dobrom ste društvu!
[/quote]
Bez obzira na to što ti aludiraraš mislim da je Ingra u jako dobrom društvu. Čak mi se sviđa i raspored nabrojanih firmi!
[tongue]
[/quote]
Istina, ovi Erste analitičari su krema u hrvatskoj financ. industriji.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/transport/erste-analiza-ciljana-cijena-atlantske-plovidbe-2.786-kuna—kupiti!,25634.html
A vidim prema promjenama u top 10 Magme da i Erste plavi OMF koristi njihove analize.
Jednog dana kad skupim novaca sigurno ću otići u Erste pa pitati što mi oni preporučaju!
[thumbsup]
INA, ATGR i INGR su OK, ali kad vidim na istoj listi HGSP (HGŠROT) i MGMA (dućani jeftine kineske robe koju neuspješno preprodaju), kosa mi se diže [angry]
[/quote]
Ma kako ih nije sram ? žele RBA fondove izvući,prozirna igra.
[/quote]
[/quote]
Pa nije bas tako prozirna, evo ljudi i dalje kupuju Ingru. Ja sam se spreman kladiti da ce 2011 biti losija za HR gradjevinare od 2010. Drzavni investicijski ciklus je stao, cijena retail spacea ce padati, jak CHF ce stvarati preveliki pritisak na cijenu stambenog prostora a i gradjevinski materijal je osjetno jeftiniji nego u vrijeme najvece izgradnje koja je ostavila prilican broj neprodanih jedinica.
Dajte mi jedan dobar razlog zasto bih kupovao gradjevinare. O MGMA i HGSP ne treba trositi rijeci, nadam se da ce HANFA zaintreisrati za te analiticare.
[/quote]
[/quote]
A da li će vas biti sram ako MAGMA donese zaradu pa sa 27/jučer malo kupio/dođe na 40/48%/
A da li ćete propast u zemlju kada INGRA udre 30/93%/.
ATGR neka kupuju bogati kojima je 10% gori ili doli beznačajno.
Ina je svoje odradila,ali može još ali nije zicer kao INGRA.
HGspot bi mogao povući,ali bi se mogao i strmopizditi u bezdan.Oni su zreli za stečaj i ovise o Zabi
i tu ne treba rizikirati,ali za trejdati ma je dan dušu dalo.
Dakle,
INGRA kao dugoročna investicija,treba proći kalvariju izlaska novih dioničara i dokupljivati ako ide
niže.
MAGMA odlična za trejd na sedmicu dana
HGSPOT za dnevni trejd
INA,sam bog ga zna koliko se mogu zakrviti MOL i mirovinci i veći špekulanti
ARGR_ni štapom,tu je mali zub.
U INGRI će sigurmo teći med i mlijeko!
Holding uplatio dio duga za Arenu, ostalo će kad mu plate Grad i Vlada
Točno je da troškove Zagrebački holding d.o.o. nije podmirio jer navedeni iznos očekuje od sudionika poslovnog pothvata izgradnje multifunkcionalne dvorane Arene Zagreb, a to su Vlada RH i Grad Zagreb, navode iz Holdinga.
Autor: Hina Photo: Pixsell Utorak | 4.01.2011 18:28
Zagrebački holding izvjestio je danas da je vlasniku Arene Zagreb, Trgovačkom društvu Lanište d.o.o., za 2010. godinu uplatio oko 2,2 milijuna kuna po osnovi operativnih troškova za zakup dvorane, ali da ostatak novca do 7 milijuna kuna nije podmirio "jer navedeni iznos očekuje od sudionika poslovnog pothvata izgradnje multifunkcionalne dvorane Arene Zagreb, a to su Vlada RH i Grad Zagreb".
U priopćenju Holdinga navodi se da je Trgovačko društvo Lanište d.o.o. (u vlasništvu tvrtke Ingra), koje je vlasnik Arene Zagreb, 1. siječnja zatvorilo navedeni objekt, a kao razlog navelo neplaćanje tzv. operativnih troškova od strane Zagrebačkog holdinga d.o.o., koji je zakupnik dvorane Arena Zagreb, u iznosu od približno 7 milijuna kuna.
– Točno je da ove troškove Zagrebački holding d.o.o. nije podmirio jer navedeni iznos očekuje od sudionika poslovnog pothvata izgradnje multifunkcionalne dvorane Arene Zagreb, a to su Vlada RH i Grad Zagreb – navode iz Holdinga.
Dodaju da je Holding tijekom prošle godine u više navrata pisanim putem spomenuti iznos potraživao od Ministarstva financija i Grada Zagreba, što je, ističu, u skladu sa Sporazumom o zajedničkom financiranju zakupnine za Arenu od 13. lipnja 2007. "Kako iznos nije uplaćen, nismo bili u mogućnosti transferirati financijska sredstva prema Laništu d.o.o", dodaje se u priopćenju.
Holding navodi da je za 2010. uplatio "oko 2,2 milijuna kuna po osnovi operativnih troškova" te da planira "još jednom službeno zatražiti Grad Zagreb i Ministarstvo financija da podmire razliku operativnih troškova za 2009. i 2010. godinu".
Arena ostaje zatvorena dok Holding ne podmiri dugove
Ipak Bandić nije platio…zato je i rekao Holdingu da očekuje da se u roku 2 dana razriješi problem, što znači da zna da se može u dva dana riješiti (čovjek je definitivno upoznat sa neplaćanjem samo se neozbiljno postavio prema INGRI, misli "napad je najbolja obrana"…pa bumo vidjeli rasplet)
Vjerujem da je ovaj predmet več na stolu USKOK-a, a kad to dođe u javnost INGRA leti u pozitivnu blokadu…!
http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/bandic-sve-je-placeno%2c-neka-ingra-otvori-arenu,102521.html
Izgleda da je netko iz Holdinga "zamračio" lovu. Dovoljno je samo da pokažu uplatnicu, ili bankovni izvadak o uplati i kraj priče. Ali po svemu sudeći, toga nema. Baš me zanima i ako ga dostave koji će na njemu biti datum. Možda od juče! Stvarno pravi "banditi",
Zašto bi bilo tko osim Holdinga trebao plaćati operativne troškove?
Ni Vlada ni Grad tamo ne održavaju sjednice….. [cool]