INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cekajte da mirovinci, PBZ i fondovi pocnu kupovati!

A kad će više početi kupovati? Čekamo ih ko ozebli sunce.

Btw. zašto PBZ?

A gle sad tko se iskrcava [bye]

A gle sad tko se ukrcava
[bye]
Netko tko se sad ukrcava s ovom količinom sigurno ima snage zaštititi svoje ulaganje. Ja sam se jučer iskrcao na 16.23 i nisam zaspao do 04.30. Ovdje ide rast na 30 do kraja mjeseca
[/quote]
kolega a koja je to količina ?Takav iznos može imati pojedinac ,zar su to neki novci

Ovaj info gdje piše ako se ne plate tri rate zakupnine, BKS banka može preuzeti i prodati arenu, to je istina, ali istina je ta da je ingra platila sve obveze u 2010. tako su poslali na zse, prošle godine, pa i obveze zakupnine!

Vlada izvršava uredno svoje plaćanje, još Holding i sve će se riješiti! Kako je Bandić rekao sve će se srediti u sljedeća dva dana!

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/dJnOnZ3Ex5RNwy65xLhayQ==.pdf

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Inače za svakog dioničara je najbolje da cijena raste, tako treba da bude i biti će…..

istina,…istina je da se dionica prodaje, i da cjena pada,…ali isto kao što neki prodaju, neki kupuju, a ko je tu donio bolju odluku, znat ćemo idućih dana.

sutra je novi dan.

Nije ovdje problem što Ingra ne pada, problem je što bi mogla rasti ?

[cool]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

170.000 komada je prošlo danas, ako ovako nastavi, za par dana više neće biti rasprodaje. Previše je jakih kupaca da bi bilo većeg pada (na 12-13 kn), tako da sam ja danas za svaki slučaj uzeo par tisuća komada pa ću čekati da se ovo raspetlja do kraja [cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Blablabla..blabla….blaaablaabla..blaa… Svašta ljudi mogu napisati a da tako i ne misle…samo vi čekajte 10 kn. Pozzz odoh ja na zaslužan odmot. Pozdrav svim dugoročnim dioničarima INGRE. Pozdrav mirovincima od 20,00 kn. [smiley]

neće uvijek biti ovako.

Inače za svakog dioničara je najbolje da cijena raste, tako treba da bude i biti će…..

Ali to nije u interesu investitora. Za investitora je najbolje da kupuje jeftino kako bi mogao osigurati povrat novcu kojeg ima i koji mu se povjerava.
Investitoru je cilj da uvijek uloži u jeftinu dionicu. Ne kaže se uzalud da se treba veseliti padu cijene kako bi mogao kupiti po sniženoj cijeni i osigurati adekvatan povrat novcu kojim se upravlja, a biti zabrinut pri rastu, jer će tada takvom kupovinom teško osigurati povrat koji se očekuje.

Ovo je genijalno 176.754 kom dionica prodano a kupnja ovako jaka [thumbsup]
Biti će prekrasno gledati rast ove dionice iz dana u dan još malo!
I dalje strpljen-spašen!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

to je volumen koji se trazi…. [thumbsup] reversal stock-split je potreban ovdje …

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Netkome iz holdinga se drma stolica i to gadno zbog duga prema areni!!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

O ovome nitko nije obavijestio…

Rusko izaslanstvo predvođeno Denisom Kaštanovom, jednim od direktora Rosbanke i Georgijem Mirzojanom, ekonomskim savjetnikom Veleposlanstva Ruske Federacije u Hrvatskoj, danas je prisustvovalo na zajedničkom sastanku u sjedištu INGRE d.d. kako bi se uspostavio okvir za nastavak suradnje između Ruske Federacije s jedne strane te INGRE i ostalih hrvatskih poduzeća s druge strane.

Tijekom sastanka gospodin Kaštanov je upoznao čelnike INGRE o namjeri financijske potpore njegove banke za izgradnju raznih objekata u Tulskoj oblasti te je predloženo da se s ruskim gospodarstvenicima u skoro vrijeme osnuje zajednička kompanija za gradnju niza infrastrukturnih, industrijskih i stambenih objekata te javnih ustanova u Tulskoj oblasti, ali i na području cijele Ruske Federacije.

„Rusija mijenja pristup gradnji stambenih i javnih objekata, zanimaju je manje građevine, energetski učinkovite, te koncept gradnje kakav je, primjerice, hrvatski POS. Rusi također žele projekte koji će biti kombinacija hrvatske tehnologije i znanja te tamošnjih energetskih izvora i kompanija koji bi mogle sudjelovati u njihovoj gradnji, istaknuo je Igor Oppenheim, predsjednik Uprave INGRE.

Budući da za određene objekte u Tulskoj oblasti već postoje gotovi projekti s ruske strane te potrebne građevinske dozvole, nakon što pregovori završe može se očekivati osnivanje zajedničke tvrtke s ruskim gospodarstvenicima te početak prvih radova u proljeće 2011. INGRA bi bila glavni izvođač radova, a u planiranu gradnju u toj oblasti uključile bi se i još neke hrvatske tvrtke.

New Report

Close