INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A onda ce biti prekasno

Ovdje bi bilo najbolje da se mi mali maknemo dok se veliki zabavljaju ?

Ja cu radije uci u vlakic s velikima na 15 i 16kn, pa kasnije nek maleni dizu dalje.

A gle sad tko se iskrcava [bye]

Ovdje očito slijedi pad, povjest je pokazala da poslije velikih prekrcaja dionica padne najmanje desetak posto, volio bih da sam u krivu ali mislim da nisam.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

nEMOGU VJEROVATI DA PONEKI KOLEGE OVDJE NE MOGU RAZUMJETI NITI SHVATITI DA ČOVJEK NA TAKVOM MJESTU NA KAKVOM JE iGI NIJE NEPRIPREMLJEN IŠAO ZATVORITI ARENU, ITEKAKO JE PROUČIO SVE DETALJE OKO PRAVNE ZALEĐINE CIJELOG POSTUPKA I DOBRANO SE POSAVJETOVAO (PA I SA BANKOM KOJA JE SVE TO KREDITIRALA) I JAKO DOBRO ZNA ŠTA RADI A TU MU JE I MESIĆ I NADZORNI ODBOR PODRŠKA

SLOBODNO MI DODIJELITE STOTKU ZA OVAJ POST JER ĆE IGI OVAJ TJEDAN ISHODITI NOVCE ZA ARENU MA KOLIKO POJEDINCI OVDJE TO ŽELJELI PRIKAZATI U NEGATIVNOM KONTEKSTU

MOJ JEDINI PROBLEM JE ŠTO NEMAM TRENUTNO KEŠA DA UZMEM NA PLADNJU JOŠ KOJU TISUĆICU PA DA ZAOKRUŽIM CIFRU OD 20 000 KOM…!

POZZ I NEMOJTE MI DJELITI STOTKE, JER SAM VEČ DOBIO JEDNU NA DRUGOM FORUMU A CILJ MI JE JEDNOM DNEVNO POKUPITI STOTKU…ha HA HA (USPUT, BAVIM SE I SKUPLJANJEM STOTKI I VODIM EVIDENCIJU…)

Evo o čemu pričam. Socijološki aspekti.

Sad ovi mali koji su danas kupovali kreću u prodaju i tako sve do 10kn

zar nije bolje da kupujemo po 10 kn ,dajte malo logike

Jeste bolje je ali nitko ne nudi na prodaji………….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Još bolje je kupovati po 2.50, daj malo logike!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Sad ovi mali koji su danas kupovali kreću u prodaju i tako sve do 10kn

bez nas malih bi ovo sve skupa oslo vec odavno….vecina nas zaradi za burek i jogurt negdje drugdje

We Will Not Assimilate

A gle sad tko se iskrcava [bye]

A gle sad tko se ukrcava
[bye]
Netko tko se sad ukrcava s ovom količinom sigurno ima snage zaštititi svoje ulaganje. Ja sam se jučer iskrcao na 16.23 i nisam zaspao do 04.30. Ovdje ide rast na 30 do kraja mjeseca

Meni logika pokazuje da je INGRA s dokapitalizacijom rijesila veliku vecinu svojih dugova!! Sada samo treba naplatiti dug od arene i krenuti u nove, vec najavljene, poslove. S tom cinjenicom ovo je trenutno mozda najpodcjenjenija dionica na trzistu.

Evo nove dionice su vec dva dana na burzi i velikog pada nema. Sve lose vijesti su prosle, a pozitivne slijede. Oporavak cijelog gradjevinskog sektora je pred nama, a INGRA bez dugova i s najavljenim poslovima u inozemstvu ce im biti na celu!

Inače za svakog dioničara je najbolje da cijena raste, tako treba da bude i biti će…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

New Report

Close