INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nešto sam načuo da je dogovoren nekakav lock-up period za ove koji su u dokapitalizaciji dobili dionice Ingre. Jel još netko zna nešto o tome?

Znate vi dobro i vidite da se trguje samo blefirate. No ne morate-nema po 10 kn-i ja sam čekao tu u zasjedi ali ništa od toga. Čini mi se 15 će biti najmanje-ako i toliko.
[/quote]

Joj, takvi kao ti još od 50kn govore da neide niže. Ići će Ingra dolje sve dok se bude bavila održavanjem Arene i sličnim glupostima. Ako potpiše u Rusiji posao, to će biti prekretnica.
[/quote]

Malo ste pretjerali. Nisam niti pisao na temi INGRA a mislim da nisam bio niti registriran kada je bila 50-zato ne lupetajte. To što nije već 10 kn po vašoj mašta fantaziji ja vam nisam kriv. [angry]

neće uvijek biti ovako.

http://www.zse.hr/userdoc…OT9TLWzwwSyZW8898KQ==.pdf

Kad se ovi krenu istresat…. mislim da ingra ne može preko 20kn,iduće 2godine.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

nEMOGU VJEROVATI DA PONEKI KOLEGE OVDJE NE MOGU RAZUMJETI NITI SHVATITI DA ČOVJEK NA TAKVOM MJESTU NA KAKVOM JE iGI NIJE NEPRIPREMLJEN IŠAO ZATVORITI ARENU, ITEKAKO JE PROUČIO SVE DETALJE OKO PRAVNE ZALEĐINE CIJELOG POSTUPKA I DOBRANO SE POSAVJETOVAO (PA I SA BANKOM KOJA JE SVE TO KREDITIRALA) I JAKO DOBRO ZNA ŠTA RADI A TU MU JE I MESIĆ I NADZORNI ODBOR PODRŠKA

SLOBODNO MI DODIJELITE STOTKU ZA OVAJ POST JER ĆE IGI OVAJ TJEDAN ISHODITI NOVCE ZA ARENU MA KOLIKO POJEDINCI OVDJE TO ŽELJELI PRIKAZATI U NEGATIVNOM KONTEKSTU

MOJ JEDINI PROBLEM JE ŠTO NEMAM TRENUTNO KEŠA DA UZMEM NA PLADNJU JOŠ KOJU TISUĆICU PA DA ZAOKRUŽIM CIFRU OD 20 000 KOM…!

POZZ I NEMOJTE MI DJELITI STOTKE, JER SAM VEČ DOBIO JEDNU NA DRUGOM FORUMU A CILJ MI JE JEDNOM DNEVNO POKUPITI STOTKU…ha HA HA (USPUT, BAVIM SE I SKUPLJANJEM STOTKI I VODIM EVIDENCIJU…)

ovdje izgleda veliki prodaju a mali kupuju

Hehe da mali su kupili preko 130 000 dionica danas [lol] , Ur a funny guy, očekivanja (od drukera) su bila da će cijena roknut na 10 kuna, ali to se bude izjalovilo izgleda, nekome bi to bio preveliki kapitalni gubitak, a vi pogodite kome ….

ja bi kupijo !!!

Biti će metle…………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

pa eto ja sam mali i kupio 9000 kom danas pa kud puklo da puklo…ako ne prije bit ce za unuke 🙂

We Will Not Assimilate

jedno minimalno 100 mil.kn. treba da bi došlo do 20kn

zašto danas takav promet na INGR….pomislio sam da gledam INU, veliki promet, stabilna cijena….

Kune nisu problem, kuna nema

Hehe da mali su kupili preko 130 000 dionica danas [lol] , Ur a funny guy, očekivanja (od drukera) su bila da će cijena roknut na 10 kuna, ali to se bude izjalovilo izgleda, nekome bi to bio preveliki kapitalni gubitak, a vi pogodite kome ….

ja bi kupijo !!!
[/quote]
mali polako gube municiju a nalozi samo dolaze i pomiču se prema dole

Ovdje bi bilo najbolje da se mi mali maknemo dok se veliki zabavljaju ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Moje misljenje je da se prva dva dana prodaje novoizdanih dionica krece sasvim OK! 5% minusa je vise reakcija na zatvaranje arene ali vjerujem da ce se to rijesiti do petka kada ce se dionica vratiti na iznad 16kn, nakon cega cekamo ugovore i potpuni oporavak.

Cekajte da mirovinci, PBZ i fondovi pocnu kupovati!

New Report

Close