DOM HOLDING D.D. – – 3,81% 516.658
Od kad su ovi tu?
Dobili u zamjenu za obveznice.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/hmsOT9TLWzwwSyZW8898KQ==.pdf
pod brojem 49
ja sam svoje dionice upravo registrirao kod brokera,tako da su svi dobili dionice 6 milja novih dionica uz pad cijene od 2% nije neki izkrcaj
A zašto si već registrirao dionice ako ih misliš prodavati tek za "koju godinu" kao što si napisao?
[/quote]
ma čisto ovako da ih vidim u portfelju kako raste iz dana u dan
[/quote]
Kako se razvija cijena, morat ćeš svaki dan nove doregistrirati ako želiš da ti portfelj raste na dnevnoj bazi.
[/quote]
Kolega jeste registrirali kakve dodatne dionice?
Današnji dan je PREKRETNICA u trgovanju dionicom INGRE. Današnji dan je pokazao mnoge stvari koje su bile nepoznanica , zbog čega su mnogi u panici prodavali i ispod 15. Znakovito je što je dogovorena transakcija od cca 40 000komada, a znakovito je i to što nema dežurnih drukera(pljuvača), a nema niti guranja na asku radi rušenja, a da ne govorimo o naplati za Arenu i ostale pozitivne stvari.
Pozdrav dosadašnjim a i ovim novim dioničarima INGRE. Pozdrav i mirovincima-uskoro.
Nakon što je u više navrata prodavano po par tisuća komada , odjednom je kupljeno cca 38000 kom. Tvrdite da je to neki znak i velika kupnja! hm.. [cool]
[/quote]
I vi meni dajete jedinicu. Ha,ha.
Ugodno trgovanje.. [cool]
totalna rasprodaja na 15,50kn
To je bilo i za očekivati,nikakvo iznenađenje.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=33639
Evo i Igor svoja potraživanja prebio.
Klosenheim se ne da…
[lol]
Koliko je već hartija ubacio u Ingru, mogao je bolje spalionicu otpada mesec dana punit badava gorivom… Nego šta je bilo s onim Ingrinim postrojenjem za Biodizel od pre koju godinu, možda da materijalizuje sve ove izdane hartije i naloži visoku peć…
Salu na stranu, Igor je mnogo više para isisao kroz dokape, kupovinu u trezor sopstvenih akcija, prodaju "priča" i Ingrinih akcija mirovincima, tako da ove njegove fore i fazone već i deca u obdaništu poznaju kao jeftine trikove za vraćanje optimizma i vere u bolje sutra…. a da možda pored segmenta mode, Igor se oproba i na marketu homeopatije i alternative?
Ne da se Igor jer nova bi vrhuška verovatno tražila polaganje računa, a taj scenarij vodi Igora u krug starih mu jataka i drugara u RBA.
Da ne bude zabune, RBA je – Remetinec Business Academy.
Dobili u zamjenu za obveznice.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/hmsOT9TLWzwwSyZW8898KQ==.pdf
pod brojem 49
[/quote]
Hvala to sam si nešto i mislio. Znači ulaz im je po 20kn. Da li ima neki period ograničenje na prodaji ili može odmah?
Nešto mi sve ta igra oko Arene liči na neko sapunanje daske Bandiću. Kaj taj ne vidi da nije više vrijeme za likove poput njega?
Ovo je prava prilika za one koji vole riskirati. Ako se situacija s arenom rascisti, a vjerujem da hoce do kraja tjedna, dionica ce instantno skociti za 5-10%. Nakon toga nek se potpise par najavljenih ugovora i krize za INGRU vise nema, a svi znamo koliko prostora vrijednost ove dionice za oporavak ima.
Netko je spomenuo da kooperanti imaju lock-up period za dobivene dionice, sto nije istina jer njima se vec od jucer aktivno trguje.