INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I ovdje siječanjska rasprodaja.
Uzelo se 38000 kom. za pod bor [wink]

Preko 45 tisuća komada u zadnjih 10 minuta po asku! [proud]

Današnji dan je PREKRETNICA u trgovanju dionicom INGRE. Današnji dan je pokazao mnoge stvari koje su bile nepoznanica , zbog čega su mnogi u panici prodavali i ispod 15. Znakovito je što je dogovorena transakcija od cca 40 000komada, a znakovito je i to što nema dežurnih drukera(pljuvača), a nema niti guranja na asku radi rušenja, a da ne govorimo o naplati za Arenu i ostale pozitivne stvari.
Pozdrav dosadašnjim a i ovim novim dioničarima INGRE. Pozdrav i mirovincima-uskoro.

neće uvijek biti ovako.

Evo ovako rješio sam se INE i sve LKPC i nešto HT i kupio danas još 20 000 kom da ih pribrojim onim

10 000 kom a ulazim još samo mi žao što neće biti po 1kn da kupim milion kom
Uživajte

Uh što je Bandić oblatio INGRU na Sljemenu , i usto prijeti , a evo i Hrvatska uživo upravo.

Nikada mi nije bilo jasno koje je to Bandičevo biračko tijelo, tko su ti ljudi koji glasaju za njega???
Prije 15-ak dana su ga novinari pitali za dugove prema Ingri i prijetnje da će zatvoriti arenu, on je rekao da holding izvršava sve svoje obaveze prema ingri!?!?
Danas na tv-u pljuje po Ingri i poziva holding da ANEXOM ugovora nađu model da se dug plati!
O čemu on to priča, kakav anex ugovora?? Ugovor je sklopljen i cijena održavanja je određena UGOVOROM!!! A on sad praktički moli Ingru da se anexom smanji cijena održavanja, e pa neće ići,
da se cijena smanjuje jer je on upropastio holding pa sad nema niti kinte!!
Inače da se osvrnem na današnje trgovanje koje mi se jako sviđa, protrgovano je 109.000 kom a cijena dionice nije na 12-10-8 ili ti ga 5 kuna kako su neki priželjkivali [thumbsup]
a još kad sjedne gotovo 50 milijona kuna duga pa kad se to spoji s potpisima ugovora uffff, jedva čekam [bye]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

sad bar znamo zašto je ingra u minusu ove godine 37 milja,holding duguje 40 milja znači bili bi u +3milja kuna.

p.s. slabo neko rušenje uz promet od 1.7 milja kuna,di su sad katastrofičari ajde imate još vremena se ukrcat ovaj tjedan

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Ingraši- Holding Vam je SVE platiio dopjelo – ili opet lažu?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

http://cro.time.mk/read/748b01d17e/66749a75fc/index.html

Izgleda je netko opet zamračio transfer novca…??????????

…….ili Grad i Država pokušavaju vući mačka (INGRU) za rep kako to Bandić kaže???

Nebu išlo, ipak je pravoduđe profunkcioniralo, a jedno je sigurno i to: INGRA ima svoje novce koji će sjest na račun kad-tad!

..a tad bu dionica letjela brzinom svjetlosti prema gore

Stižu razne informacije o INGRI. Ne znamo kome vjerovati. Na žalost, stiže i mnogo dionica i tu nemamo šta nevjerovati jer su one tu. I još stižu.

Stižu razne informacije o INGRI. Ne znamo kome vjerovati. Na žalost, stiže i mnogo dionica i tu nemamo šta nevjerovati jer su one tu. I još stižu.

A šta da ti kažemo. Odi onda s ovog podforuma i kupi IGH. Možda te on više zanima? [lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Uh što je Bandić oblatio INGRU na Sljemenu , i usto prijeti , a evo i Hrvatska uživo upravo.

Nisam zadnjih dana uspio baš sve pratiti u vezi Ingre, ali vidim danas je bilo "papreno" i IMHO pozitivno.
Ne pamtim da je "netko" kupio 40.000kom (bez obzira što je dogovoreno), a uza sve katastofičare dionica se drži, ne dobro, nego odlično. Ako ovako nastavi još par dana neće više biti rasprodaje (koju neki još uvijek prizivaju) jer će nestati ugroženih (nestrpljivih) kooperanata.

Sad da se osvrnem na Bandića.
Stvarno mi nije jasno da on prijeti Ingri ( a toliko duguju) i još poručuje da ionako nemaju kome iznajmiti. Vidi se koliko poštuje ugovore!!!
Nadalje, kome ide lova od organizacije svih vrsta događanja u Areni i tko tu zarađuje. Pa, ako već grad prihoduje, a je, onda izvoli to i platiti, a ne se praviti blesav!!!

New Report

Close