INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo na Vijestima su rekli da je dug za Arenu 47 milijuna kuna! [shocked] [shocked] [shocked]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Ingra-Holdingu-saljemo-kontinuirano-pozive-trazimo-ocitovanje

mrasic6, 04.01.2011. u 14:06
Od 15. prosinca 2008., kada je Arena Zagreb predana Zagrebačkom holdingu, do danas Holding niti jednu dospjelu obvezu nije podmirio u ugovorom propisanom roku, a u slučajevima kada bi određeni iznos i bio uplaćen Holding ne bi platio PDV, tvrdi Ingra.

valjda su oslobodjeni PDVa
[lol]
[/quote]

…a na temelju čega bi bili oslobođeni PDV-a, pa nije holding, Grad i Država udruga građana ili Caritas

S obzirom na toliku buku oko silnih milijuna dionica i kretanja cijene, ja sam pomalo razočaran. Morati ću da povećam svoju poziciju sa 10,xx na puno veću jer preko 25 neću moći živjeti sa mišlju da sam mogao kupovati na 15-17, a ne radi se o malom broju koje mogu utržiti. [shocked].

Čekam do 15,45 onda ide po asku jer nema iskrcavanja a prošao skoro cijeli dan. Nešto mi je tu čudno.
[/quote]
Pa bilo je iskrcavanja ,kako nije bilo? [shocked]

Bogami je, 47 milijuna duga prema INGRI, znači da nije frka zbog siće. A potpis ugovora sa Rusima je ovog mjeseca

..ne primjetim baš da se stvara gužva na prodaji, ili slabo vidim iako ne nosim naočale… daj neka mi netko provjeri, možda stvarno ne vidim dobro???????????

ovaj dug grada za Arenu diže ovu dionicu drastično bute vidjeli čim se uplati…, a kad na prolječe počnu radovi u Rusiji koji će imati vrijednost izraženu u milijardama kuna (možda i eura) jer se radi o izvođenju radova tijekom slijedećih desetak godina a posebice na pripremi svjetskog nogometnog prvenstva 2018. g.
Zar mislite da Mesić nije poslao pismo Putinu sa slikom Arene ZG, zar Putin ne želi najatraktivnije građevine na svom svjetskom prvenstvu, pa ovo mu je prilika da vodi hladni rat sa Obamom, samo ovaj put na sportskom planu za razliku od svojih prethodnika iz 80-tih!

http://www.poslovni.hr/vijesti/ingra-arena-zagreb-ostat-ce-zatvorena-dok-zg-holding-ne-podmiri-dugove-za-odrzavanje-dvorane–168310.aspx
Bit će para ko salate u proljeće!

A da Ingra pošalje Bandiću razglednicu s 15% kamata?

INGRA je u F O K U S U medija, a u prednosti je, sve je (PRAVDA) na strani INGRE, ova objava posla u Rusiji je zatresla gaće svima u državi, svi će promijeniti i več su promijenili mišljenje o INGRI, Bandić je dao rok dva dana za riješavanje problema holdingu a da je riječ o bilo kakvoj firmi otpilio bi je isti tren

SVI ZANJU DA JE INGRA JAKA i POSTAJE SVE JAČA, uskoro vani nitko neće pitati za IGH (on tone sve dublje, jer svi putevi izmišljenih i naplaćenih autocesta vode…kuda vode?…pa u IGH) ili tehniku i sl. nego će respektirati INGRU!

Pogledajte Belje. Tako će biti i sa INGROM. Sada prodaju radnici a ne kada je bilo 40% manje. Brzo će Belje na 100, a i INGRA će za 1-2 godine a možda i prije-ovisno kad se ugovori Rusija.

neće uvijek biti ovako.

Opaaaaa, ode jedna ugovorena transakcija. znači ne idemo ispod 16. Nedamo za manje, pošteno

neće uvijek biti ovako.

I, katrastrofičari, što ćemo sad? [lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

puče jedan nalog od 25 000 komada preko 16 kn, tako da je sve rečeno……!

SRETNO i daj Bože samo zdravlja!

New Report

Close