Uopšte mi nije jasna toliko natezanja oko ove priče. Pa pogledajte IGH ili DLKV na primer, nakon rasta i koreksije imamo konsolidovanje na razinama cene od oko 1.600 odnosno 260 dinara nakon čega bi mogao da usledi novi talas rasta. Ili naprimer Belje koje je jako odradilo i morat će da se koriguje, osim ako iza svega nije neka veća priča osim ove o kupovini od strane indeksnog fonda, ili Viro… ima ih još… zato mi zaista priča i ovo komešanje oko Ingre nisu baš preterano jasni.
Razmislite malo dublje o celoj toj priči i stvarnom potensijalu iste.
Kolega molio bi Vas da se u svojim komentarima služite službenom valutom ovog tržišta kojeg komentirate, a to je KUNA!
Unaprijed zhvaljujem!
Pozzz
S obzirom na toliku buku oko silnih milijuna dionica i kretanja cijene, ja sam pomalo razočaran. Morati ću da povećam svoju poziciju sa 10,xx na puno veću jer preko 25 neću moći živjeti sa mišlju da sam mogao kupovati na 15-17, a ne radi se o malom broju koje mogu utržiti. [shocked].
cijena se za sad drži bolje od očekivanog,još za par dana doći će 9 milja od Bandića,na proljeće posao u Rusiji i eto ti već 40 kn
kaj ti je bandić dojavio ili ti to onako lupaš bezveze?
cijena se za sad drži bolje od očekivanog,još za par dana doći će 9 milja od Bandića,na proljeće posao u Rusiji i eto ti već 40 kn
kaj ti je bandić dojavio ili ti to onako lupaš bezveze?
[/quote]
imaš po portalima da će se sve riješit za 2 dana
a smatram kako će se sve riješiti u sljedeća dva dana, izjavio je Milan Bandić.
S obzirom na toliku buku oko silnih milijuna dionica i kretanja cijene, ja sam pomalo razočaran. Morati ću da povećam svoju poziciju sa 10,xx na puno veću jer preko 25 neću moći živjeti sa mišlju da sam mogao kupovati na 15-17, a ne radi se o malom broju koje mogu utržiti. [shocked].
Čekam do 15,45 onda ide po asku jer nema iskrcavanja a prošao skoro cijeli dan. Nešto mi je tu čudno.
Upravo sam meilao ponudu INGRI da ću preuzeti ARENU u najam ako im to ugovori koji postoje dopuštaju…i neka slobodno objave u medijima da ima zainteresiranih za najam Arene, jer ova izjava BANDIĆA odnosno aludiranje da neće nitko uzeti ARENU ako je ne uzme grad ili država baš mu i nije trrebala ako se planira kandidirati na slijedećim izborima (prezime mu dovoljno otkriva tko je…i kakav je čovjek)
Sumnjam da naša ekipa iz šou-biza nebi rado ušla u Arenu ako bi ikako mogla, godišnje 4-5 dobrih koncerata riješi najam Arene a još samo jedan dodatni koncert je čista zarada, a da ne govorimo o hokeju, rukometu i ostalim potencijalnim najmoprimcima, TV pravima, kongresima, seminarima, marketingu i sl.)
valjda su oslobodjeni PDVa
[lol]