INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovdje zauzimanje pozicija za nove dionice,što niže to bolje.

obožavam strvine-posebno ovce

ja prodajem svoje za koju godinu po 50kn, to mi je dugoročni portfelj mislim da sam dobro pogodio i onda mogu u penziju kad to riješim

Ili u red za šolju mleka i krišku hleba u javnoj kuhinji….

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]

nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]

Zbilja smo krasna država kad građani priželjkuju da se institucije vlasti ponašaju kao da zakoni i ugovori ne postoje. Pa kako te nije sram tako nešto napisati?
[/quote]
Žalosno ali istinito, nije on jedini koji tako razmišlja. Neka propadne država , važno je da ja od toga imam koristi-to je geslo modernog Hrvata a i šire.

neće uvijek biti ovako.

Uopšte mi nije jasna toliko natezanja oko ove priče. Pa pogledajte IGH ili DLKV na primer, nakon rasta i koreksije imamo konsolidovanje na razinama cene od oko 1.600 odnosno 260 dinara nakon čega bi mogao da usledi novi talas rasta. Ili naprimer Belje koje je jako odradilo i morat će da se koriguje, osim ako iza svega nije neka veća priča osim ove o kupovini od strane indeksnog fonda, ili Viro… ima ih još… zato mi zaista priča i ovo komešanje oko Ingre nisu baš preterano jasni.

Razmislite malo dublje o celoj toj priči i stvarnom potensijalu iste.

ja sam svoje dionice upravo registrirao kod brokera,tako da su svi dobili dionice 6 milja novih dionica uz pad cijene od 2% nije neki izkrcaj

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

ja sam svoje dionice upravo registrirao kod brokera,tako da su svi dobili dionice 6 milja novih dionica uz pad cijene od 2% nije neki izkrcaj

A ti misliš da prosecni gradjevinar ili koperant to zna, al saznat će verovatno veoma brzo… Verovatno neće svi nahrliti na prodaju sem onih koji imaju velikih finansijkih problema, a takvih je po sopstvenoj proceni dosta. No kad se prvi udar smiri, na svaki dinar, dva rasta, ovi koji čekaju će kalkulisat i nastojat uzet pare što pre. Sem toga, nisu ni kupci budale pa da se zaletavaju na ovakav broj novih akcija. Svi nešto čekaju, a cena i dalje klizi u očekivanom smeru.

ja prodajem svoje za koju godinu po 50kn, to mi je dugoročni portfelj mislim da sam dobro pogodio i onda mogu u penziju kad to riješim

A zašto si već registrirao dionice ako ih misliš prodavati tek za "koju godinu" kao što si napisao?

A zašto si već registrirao dionice ako ih misliš prodavati tek za "koju godinu" kao što si napisao?
[/quote]
ma čisto ovako da ih vidim u portfelju kako raste iz dana u dan

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

[/quote]
ma čisto ovako da ih vidim u portfelju kako raste iz dana u dan
[/quote]
Kako se razvija cijena, morat ćeš svaki dan nove doregistrirati ako želiš da ti portfelj raste na dnevnoj bazi.

cijena se za sad drži bolje od očekivanog,još za par dana doći će 9 milja od Bandića,na proljeće posao u Rusiji i eto ti već 40 kn

Središnje klirinško depozitarno društvo je dana 3.1.2011. godine za društvo INGRA d.d. obavilo u sustavu SKDD-a upis smanjenja i povećanja temeljnog kapitala Društva. Nakon spomenutog temeljni kapital podijeljen je na 13.545.200 redovnih dionica oznake INGR-R-A bez nominalnog iznosa. O datumu uvrštenja novoizdanih dionica na Zagrebačku burzu javnost će biti naknadno obaviještena.

Pa kakve to ima veze? Dobili su nove dionice, a tko im brani prodavati stare…
kao što sam i prije napisao, nesmiju još prodavati, tek negdje poslije 12.01.11. mogu raspolagati dionicama
[/quote]

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

ili 10 kn a sutra smo oko 15kn

New Report

Close