INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

vratija se barba iz amerike pa nešto i da napiše
molim one koji pišu da ingra ne vrijedi ovih para i da neće vrijediti više da napišu barem neki argument toj tvrdnji. Priče o dobronamjernom spašavanju naivnih novopečenih ulagača pričajte na forumima za malu djecu. Da sam slušao dobronamjerne prodao bi ingru na 9000. Ali nisam i neću dok ne dotakne 9000 u nekoj drugoj valuti. A to što neki imaju bolje informatore i analitičare od vas sami ste si krivi. Ili namjerno forsirate pad što vas opravdava. I ja bi volio da bude 35k kad mi legne nešto casha

Obečaj, ništa te ne košta. stara hercegovačka

vratija se barba iz amerike pa nešto i da napiše molim one koji pišu da ingra ne vrijedi ovih para i da neće vrijediti više da napišu barem neki argument toj tvrdnji. Priče o dobronamjernom spašavanju naivnih novopečenih ulagača pričajte na forumima za malu djecu. Da sam slušao dobronamjerne prodao bi ingru na 9000. Ali nisam i neću dok ne dotakne 9000 u nekoj drugoj valuti. A to što neki imaju bolje informatore i analitičare od vas sami ste si krivi. Ili namjerno forsirate pad što vas opravdava. I ja bi volio da bude 35k kad mi legne nešto casha

Potpisujem sve što ste naveli…..A što se može..neukih ljudi uvijek ima…i paničara i budućih dioničara HT-a itd…Hi..hi..hi
[smiley2][smiley2][smiley2]

Jedino suvislo za negativan trend je što š——-ti prodaju jer računaju na upis u 2. krugu. Nemojte se preračunati, za fizičke osobe gotovo nikakve šanse za upis……

Kad bi ja iimao 50-ak dionica INGRE,buljio bi na nekoj plaži …u nekakve komade…a ne u ovaj ekran![smiley1]Svaka čast kolega matrix! RED-RAD-DISCIPLINA[smiley2][smiley2][smiley2]

Ma kolega ima se komada, a šta ćeš,a ima se i para, a rad-red-disciplina ( to je moto prošlog društvenog uređenja, dakle ne…

Di je sad ovaj Matrix….ušutio je….jer je jedini navlakač……i još mu je igra jadna….[smiley6]

[smiley11]

A da jadan ja dokupio još 2 kom, pa neka se ima, a navlakač nisam nikada bio, već sugeriram kupnju, a to je na vlastitu odgovornost…[smiley11]

Pa neće valjda u blokadu………………..[smiley9][smiley9][smiley9]

Ma mislim da gospodine ne razumijete što sam htio danas postići postovima, no dobro, niste jedini…[smiley11][smiley2]

Stvarno ne znam kako moderatori ovako nešto dopuštaju, inaće kolega Daki je napisao čistu laž, da je u Većernjem pisalo da je Oppenheim izjavio da su dioničari pretplatili Ingru, ja ga čitao ujutro i topga nije bilo,ovdje je dopušpeno sve više toga koliko vidim , od multi nickova, pa do djetarija i piskaranja gluposti.Ovaj forum polako ali sigurno gubi na vjerodostojnosti, još će se jednom mom kolegi , bivšem prijatelju ostvariti davno zacrtana želja o dopisivanju samog sa sobom, i vođenju politike foruma , kako njemu odgovara.

Kak je tak je, ja sam danas bio na braniku domovine i dokupio još malo INGRE, nek se nađe.
Šta bude bit će, a moglo bi biti i ono što sam u nekoliko navrata nagovjestio , samo nitk one sluša .
Moglo bi u drugom krugu bioti izdano i više dionica , jer je očito zainteresiranost veća, pa da onda vidimo novi book, a obzirom na ROE Ingre od preko 20 % , ne sumnjam da će se kapital vrlo brzo zavrtjeti , morat će Uprava sa novim procijenama prihoda i dobiti vrlo brzo.

KAko bude bit će.[smiley1]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kolega Plavi, ako stvarno vjerujete u izdanje dodatnih povrh najavljenog broja dionica, nije mi jasno zašto ste danas kupovali na ovim razinama! (46-48)?!? Zar se ne bib isplatilo pričekati koji dan i kupiti po 35 k !?

S obzirom da je PBZ krcao na razinama od 44-45 od prije tjedan dana 46007 mi je sasvim bilo prihvatljivo da ubodem jos jedan komad.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ja sam ubo 2 komada,al sam to vec rekao..

Sad ste svi uboli, hi,hi,hi a maloprije nije bilo nikoga.[smiley2]

da to je vrlo zanimljivo

...pig slayer...

Sad ste svi uboli, hi,hi,hi a maloprije nije bilo nikoga.[smiley2]

ja sigurno nisam… jer stojim zna se( 45010)…… al ću zato sada nešto konkretno ubosti. …i zato dečki čavrljajte ugodno…..
[smiley1][smiley2]

usput evo i graf… da imate što raditi… daklem, trend je isti, vratili smo se unutar boolingera, možda još sitno potonemo, kak veli plavi.
Pozdrav

Scio me nihil scire

Pa nisam kupio rano ujutro vec pred kraj radnog vremena.
Da jesam napisao bih.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

New Report

Close