vratija se barba iz amerike pa nešto i da napiše
molim one koji pišu da ingra ne vrijedi ovih para i da neće vrijediti više da napišu barem neki argument toj tvrdnji. Priče o dobronamjernom spašavanju naivnih novopečenih ulagača pričajte na forumima za malu djecu. Da sam slušao dobronamjerne prodao bi ingru na 9000. Ali nisam i neću dok ne dotakne 9000 u nekoj drugoj valuti. A to što neki imaju bolje informatore i analitičare od vas sami ste si krivi. Ili namjerno forsirate pad što vas opravdava. I ja bi volio da bude 35k kad mi legne nešto casha
vratija se barba iz amerike pa nešto i da napiše molim one koji pišu da ingra ne vrijedi ovih para i da neće vrijediti više da napišu barem neki argument toj tvrdnji. Priče o dobronamjernom spašavanju naivnih novopečenih ulagača pričajte na forumima za malu djecu. Da sam slušao dobronamjerne prodao bi ingru na 9000. Ali nisam i neću dok ne dotakne 9000 u nekoj drugoj valuti. A to što neki imaju bolje informatore i analitičare od vas sami ste si krivi. Ili namjerno forsirate pad što vas opravdava. I ja bi volio da bude 35k kad mi legne nešto casha
Potpisujem sve što ste naveli…..A što se može..neukih ljudi uvijek ima…i paničara i budućih dioničara HT-a itd…Hi..hi..hi
[smiley2][smiley2][smiley2]
Jedino suvislo za negativan trend je što š——-ti prodaju jer računaju na upis u 2. krugu. Nemojte se preračunati, za fizičke osobe gotovo nikakve šanse za upis……
Kad bi ja iimao 50-ak dionica INGRE,buljio bi na nekoj plaži …u nekakve komade…a ne u ovaj ekran![smiley1]Svaka čast kolega matrix! RED-RAD-DISCIPLINA[smiley2][smiley2][smiley2]
Ma kolega ima se komada, a šta ćeš,a ima se i para, a rad-red-disciplina ( to je moto prošlog društvenog uređenja, dakle ne…
Di je sad ovaj Matrix….ušutio je….jer je jedini navlakač……i još mu je igra jadna….[smiley6]
[smiley11]
A da jadan ja dokupio još 2 kom, pa neka se ima, a navlakač nisam nikada bio, već sugeriram kupnju, a to je na vlastitu odgovornost…[smiley11]
Pa neće valjda u blokadu………………..[smiley9][smiley9][smiley9]
Ma mislim da gospodine ne razumijete što sam htio danas postići postovima, no dobro, niste jedini…[smiley11][smiley2]
Stvarno ne znam kako moderatori ovako nešto dopuštaju, inaće kolega Daki je napisao čistu laž, da je u Većernjem pisalo da je Oppenheim izjavio da su dioničari pretplatili Ingru, ja ga čitao ujutro i topga nije bilo,ovdje je dopušpeno sve više toga koliko vidim , od multi nickova, pa do djetarija i piskaranja gluposti.Ovaj forum polako ali sigurno gubi na vjerodostojnosti, još će se jednom mom kolegi , bivšem prijatelju ostvariti davno zacrtana želja o dopisivanju samog sa sobom, i vođenju politike foruma , kako njemu odgovara.
Kak je tak je, ja sam danas bio na braniku domovine i dokupio još malo INGRE, nek se nađe.
Šta bude bit će, a moglo bi biti i ono što sam u nekoliko navrata nagovjestio , samo nitk one sluša .
Moglo bi u drugom krugu bioti izdano i više dionica , jer je očito zainteresiranost veća, pa da onda vidimo novi book, a obzirom na ROE Ingre od preko 20 % , ne sumnjam da će se kapital vrlo brzo zavrtjeti , morat će Uprava sa novim procijenama prihoda i dobiti vrlo brzo.
KAko bude bit će.[smiley1]
Kolega Plavi, ako stvarno vjerujete u izdanje dodatnih povrh najavljenog broja dionica, nije mi jasno zašto ste danas kupovali na ovim razinama! (46-48)?!? Zar se ne bib isplatilo pričekati koji dan i kupiti po 35 k !?
S obzirom da je PBZ krcao na razinama od 44-45 od prije tjedan dana 46007 mi je sasvim bilo prihvatljivo da ubodem jos jedan komad.
Sad ste svi uboli, hi,hi,hi a maloprije nije bilo nikoga.[smiley2]
da to je vrlo zanimljivo
Sad ste svi uboli, hi,hi,hi a maloprije nije bilo nikoga.[smiley2]
ja sigurno nisam… jer stojim zna se( 45010)…… al ću zato sada nešto konkretno ubosti. …i zato dečki čavrljajte ugodno…..
[smiley1][smiley2]
usput evo i graf… da imate što raditi… daklem, trend je isti, vratili smo se unutar boolingera, možda još sitno potonemo, kak veli plavi.
Pozdrav