INGRA ZATVORILA ARENU!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.jutarnji.hr/arena-zatvorena-zbog-9-milijuna-kn-duga/915355/
Evo prvi učinci dokapitalizacije!
Kad više nemaš omču oko vrata (čitaj velika kratkoročna potraživanja) proširuju ti se instrumenti za naplatu vlastitih potraživanja: pa makar to bilo i zatvaranje Arene.
A uskoro se mora početi postavljati led za nekoliko utakmica Medveščaka! [lol] [lol] [lol]
Igor Oppenheim postao Igor Closedheim.
Koliko sam pratio priču o tih 9 milja kuna, stvar je u tome da je Ingra tu prijavila neke troškove održavanja koje Grad ne priznaje i ne želi platiti.
Mislim da će se sve razvući a što se tiče hokeja, pretpostavljam da će se igrati na Velesajmu bez publike.
Nego, kad mirovinci počinju kupovati?
Precizni kao i uvijek evo link…smanjenje i povečanje??????????[undecid]
http://www.poslovni.hr/vijesti/ingrine-vlasnicke-promjene-upisane-u-trgovacki-sud-168274.aspx
upravo zvao skdd dionice došle na račun [smiley]
upravo zvao skdd dionice došle na račun [smiley]
Počela prodaja kooperanata? [thumbsup]. ?
zanimljiv splet naših zakona, a po doluci suda ne bi smjeli prodavati prije pravomoćnosti odluke ????
nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]
nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]
Zbilja smo krasna država kad građani priželjkuju da se institucije vlasti ponašaju kao da zakoni i ugovori ne postoje. Pa kako te nije sram tako nešto napisati?
Središnje klirinško depozitarno društvo je dana 3.1.2011. godine za društvo INGRA d.d. obavilo u sustavu SKDD-a upis smanjenja i povećanja temeljnog kapitala Društva. Nakon spomenutog temeljni kapital podijeljen je na 13.545.200 redovnih dionica oznake INGR-R-A bez nominalnog iznosa. O datumu uvrštenja novoizdanih dionica na Zagrebačku burzu javnost će biti naknadno obaviještena.
ja sam sudjelovao u dokapitalizaciji i dionice su mi na računu u skdd zvao jutros
ja prodajem svoje za koju godinu po 50kn, to mi je dugoročni portfelj mislim da sam dobro pogodio i onda mogu u penziju kad to riješim
Središnje klirinško depozitarno društvo je dana 3.1.2011. godine za društvo INGRA d.d. obavilo u sustavu SKDD-a upis smanjenja i povećanja temeljnog kapitala Društva. Nakon spomenutog temeljni kapital podijeljen je na 13.545.200 redovnih dionica oznake INGR-R-A bez nominalnog iznosa. O datumu uvrštenja novoizdanih dionica na Zagrebačku burzu javnost će biti naknadno obaviještena.
kao što sam i prije napisao, nesmiju još prodavati, tek negdje poslije 12.01.11. mogu raspolagati dionicama