INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

INGRA ZATVORILA ARENU!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.jutarnji.hr/arena-zatvorena-zbog-9-milijuna-kn-duga/915355/

Evo prvi učinci dokapitalizacije!
Kad više nemaš omču oko vrata (čitaj velika kratkoročna potraživanja) proširuju ti se instrumenti za naplatu vlastitih potraživanja: pa makar to bilo i zatvaranje Arene.
A uskoro se mora početi postavljati led za nekoliko utakmica Medveščaka! [lol] [lol] [lol]

Igor Oppenheim postao Igor Closedheim.

Krepat ma ne molat.

Koliko sam pratio priču o tih 9 milja kuna, stvar je u tome da je Ingra tu prijavila neke troškove održavanja koje Grad ne priznaje i ne želi platiti.
Mislim da će se sve razvući a što se tiče hokeja, pretpostavljam da će se igrati na Velesajmu bez publike.

Nego, kad mirovinci počinju kupovati?

Precizni kao i uvijek evo link…smanjenje i povečanje??????????[undecid]

http://www.poslovni.hr/vijesti/ingrine-vlasnicke-promjene-upisane-u-trgovacki-sud-168274.aspx

upravo zvao skdd dionice došle na račun [smiley]

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Počela prodaja kooperanata? [thumbsup]. ?

neće uvijek biti ovako.

upravo zvao skdd dionice došle na račun [smiley]

Počela prodaja kooperanata? [thumbsup]. ?

zanimljiv splet naših zakona, a po doluci suda ne bi smjeli prodavati prije pravomoćnosti odluke ????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]

nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]

Zbilja smo krasna država kad građani priželjkuju da se institucije vlasti ponašaju kao da zakoni i ugovori ne postoje. Pa kako te nije sram tako nešto napisati?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Središnje klirinško depozitarno društvo je dana 3.1.2011. godine za društvo INGRA d.d. obavilo u sustavu SKDD-a upis smanjenja i povećanja temeljnog kapitala Društva. Nakon spomenutog temeljni kapital podijeljen je na 13.545.200 redovnih dionica oznake INGR-R-A bez nominalnog iznosa. O datumu uvrštenja novoizdanih dionica na Zagrebačku burzu javnost će biti naknadno obaviještena.

ja sam sudjelovao u dokapitalizaciji i dionice su mi na računu u skdd zvao jutros

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

kad misliš prodati

ja prodajem svoje za koju godinu po 50kn, to mi je dugoročni portfelj mislim da sam dobro pogodio i onda mogu u penziju kad to riješim

Središnje klirinško depozitarno društvo je dana 3.1.2011. godine za društvo INGRA d.d. obavilo u sustavu SKDD-a upis smanjenja i povećanja temeljnog kapitala Društva. Nakon spomenutog temeljni kapital podijeljen je na 13.545.200 redovnih dionica oznake INGR-R-A bez nominalnog iznosa. O datumu uvrštenja novoizdanih dionica na Zagrebačku burzu javnost će biti naknadno obaviještena.

kao što sam i prije napisao, nesmiju još prodavati, tek negdje poslije 12.01.11. mogu raspolagati dionicama

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close