INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]

***i to je jedan scenarij, medjutim po meni je nemoguće ga izvesti… otkad je Serenader u Salzburgu a mnogim "serenaderima" se fotelje opasno ljuljaju, takve kaubojske scenarije nije moguće izvesti… Uskok je već počeo loviti švercere prstaca, znači em rade posao em ih je dovoljno [thumbsup]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

nadam se da će bandić i država sad prestati plaćati najam arene ingri, pa da vidimo odakle će ingra svaki mjesec iskeširati banci 10 milja kuna za kredite! za par mjeseci ide ingra u stečaj a arena na bubanj pa će je bandić kupiti od banke za 10 milja EUR i gotova priča [thumbsup]

Vidis, ja se nadam da ce taj kojeg ti spominjes pred USKOK…i gotova priča! [thumbsup] [thumbsup]
Inace, uvijek sam se divio ovom pasioniranom svrshavanju pojedinaca nad mogucnoscu da Ingra ode u stecaj! Ali uvijek ima ona koju drIvo spominje… "tko pod drugim jamu kopa…"
[bye]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

lupetaš,lova će kapniti na ingrin račun u roku par dana,sve to što je dogovoreno da se održi u areni je koštalo love tako da se lova mora naći kako to nebi propalo.A usput Bandić bi mogao završit u remetincu pa ta tvoja zamisao pada u vodu.Pozdrav svim dioničarima ingre,živjeli. [thumbsup]

@ooppaatt

Ja nemam, niti namjeravam ikada imati dionicu IGH koja je tvoj zivotni vrhunac. Međutim, nikad mi nebi palo na pamet prizeljkivati propast bilo koje HVATSKE firme, pa tako ni IGH-u. bez obzira koliko on velika konkurencija bio Ingri. Jer bez jake konkurencije, nema ni jake Ingre. Toj tvoj perjanici želim samo POŠTENO POSLOVANJE, bez rodjacko-partijskih veza!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Država i grad ,a naročito država moraju plaćati svoje obveze.I to će sigurno napraviti.
Zar mislite da će Zagreb dozvoliti postati grad slućaj.Ne,Zagreb ima ugled i treba ga zadržati i zato
će izvršiti svoje obveze.Korist će ostvariti INGRA jer su aduti u njenim rukama!Možda se i dogovore,ali u svemu tome INGRA bi mogla ostvariti dodatnu korist.Nadam se da će im oderati i sa zateznom kamatom.Svijetom vlada kapital,a sadašnja INGRA
ga ima,a grad Zageb ima problema sa servisiranjem obveza.INGRA je privatno poduzeće,a grad
Zagreb je nićije vlasništvo.Nije li to šansa da ih se dodatno ucijeni i odere do kosti.

INGRA je zabjelila zube! I to je dobro za nas dioničare.

ovo je lud zbunjenoga
baš su sad morali zatvoriti arenu
čini mi se kao igra
samo ne znam tko će na kraju biti pobjednik
ne bih se kladio da su dobro odigrali ovo s hokejaškim doigravanjem jer se čini da ionako medvjedi odlaze u ropotarnicu povijesti pa bi se i lako moglo desiti da isto doigravanje prebace u neku drugu zemlju
sretno svima s ingrom ovo je samo moje skromno razmisljanje al se ne bih zaletavao sutra na otvaranju

Postanite Eu-robovi

ne bih se kladio da su dobro odigrali ovo s hokejaškim doigravanjem jer se čini da ionako medvjedi odlaze u ropotarnicu povijesti pa bi se i lako moglo desiti da isto doigravanje prebace u neku drugu zemlju

Ovo je lud bunjenog…samo za NEUPUĆENE, kako u Ingru, tako ako se vec poteze i u Medveščak!

Ma nije tu uopce rijec o DOIGRAVANJU, vec o REGULARNOM dijelu sezone. Samo, Medveščak ne može igrati u Ledenoj jer se tijekom tog tjedna igra Croatia Indoors (ATP teniski turnir), pa im je alternativa samo Arena iz razloga što im EBEL liga nije dala da na Šalati odigraju više od JEDNE utakmice.
Na osnovu svega toga, meni se cini da je Igor sa Stipom pogodio pravi tajming i možda čak i neke poene na drugim poljima, ali ne treba o tome javno [proud] !

Neznam zašto neki tumače zatvaranje Arene kao pozitivan znak za Ingru. Mislim, kakva je to firma koja nemože namaknuti 9 milijuna kuna godišnje za održavanje, a istovremeno ganjati holding pravnim sredstvima da isplati dug.

Neznam zašto neki tumače zatvaranje Arene kao pozitivan znak za Ingru. Mislim, kakva je to firma koja nemože namaknuti 9 milijuna kuna godišnje za održavanje, a istovremeno ganjati holding pravnim sredstvima da isplati dug.

Ti očito nikad nisi radio konkretan posao kad pričaš ovakve gluposti. Ovo je normalan potez i time žele izvršiti pritisak na Grad da plati dugove.

A zasto bi Ingra placala tuđe fešte, zabave i tulume?
Ingrino je bilo da sagradi Arenu.
Jeli to napravila? JE!
Poštuju li druge dvije strane svoj dio dogovora? NE!
E pa kad već nema para, nema ni pevaljki, šutanja paka po ledu, rukometne Lige prvaka i kojekakvih Balaševića!

Ingra ih doslovce već mjesecima moli da plate sovoje UGOVORNE OBVEZE, a oni se prave ludi. I onda je tebi neshvatljivo aktiviranje ovakvih mjera????????
Zar je mjerilo poslovne snage postalo tko više može prosuti novca na tuđe rasipništvo? Ja sam se ponadao da je to vrijeme "preselilo" u Salzburg na neodređeno….

Po toj logici ti bi meni mogao platiti skijanje. Šta ti je iskeširati milju €

P.S. Vidim veeeeeliku nervozu ekipe u kešu.
Još nije kasno, uđite i pridružite se dok je jefrino ekipi koja ima najprespektivniju dionicu na HR-tržištu kapitala za razdoblje 2011.-2017.! [thumbsup]

To ti je isto kao kada bi ti plaćao režije i održavanje stana nekome tko ti ne plaća stanarinu. Nabio bi ga nogom u guzicu i deložirao iz stana. Ingra je u Arenu uložila svoj kapital i uzela dodatne kredite u momentu kada je državi pod hitno trebao netko tko će sagraditi takav objekat da bi im spasio svjetsko prvenstvo u rukometu. Sada kada treba vratiti dogovoreno i potpisano i država i grad Zagreb se prave "mutavi", po običaju!

P.S. Vidim veeeeeliku nervozu ekipe u kešu.
Još nije kasno, uđite i pridružite se dok je jefrino ekipi koja ima najprespektivniju dionicu na HR-tržištu kapitala za razdoblje 2011.-2017.! [thumbsup]

Nema ekipa u kešu zašto biti nervozna. Razlog za nervozu imaju špekulanti koji su trenutno IN 🙂

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:2:3243277245910543::::P2_SEC_CODE,P2_PROCESS,P2_PROCESS_VALUE:N6EKHL,10,1142

New Report

Close