matrix90:
”
daki: ” matrix90: ” Ja imam ionako 53 komada, tako da sve što je iznad 46 je super, jer sam kupovao po 11 i 19 [smiley2] ” Kolega, ovdje se samo djeca hvale koliko imaju portfelju……evo ti i Plavi….. I da si kupovao po 11 i 19, ne bi tako srčano navijao, nego bi pustio da ide gore-dolje i bio zadovoljan dobitkom.. [smiley1] ” Svi smo mi djeca, a iskreno mislim da navijam za Ingru jer će i dalje rasti…
”
sori ne mislim vec znam da navijam za Ingru ( zabunio se u tekstu gore, da ne bi bilo )
Bljedoliki jel ti iskreno misliš da navijaš jer će rasti ili iskreno misliš da će rasti jer navijaš, nisam baš shvatio, esem mu filozofiju filozofsku? hi,hi[smiley2] čak si sam sebe zbunio s tolikom filozofijom
ajd stavi Ingru da vidim kaj treba skinut…
Bolje ti je da ti nitko ne stavlja K/P, vjeruj mi na riječ. Zar ne vidiš da se ni Plavi ne usudi govoriti u prilog Ingre na ovoj cijeni.
matrix90: ” ajd stavi Ingru da vidim kaj treba skinut… ” Bolje ti je da ti nitko ne stavlja K/P, vjeruj mi na riječ. Zar ne vidiš da se ni Plavi ne usudi govoriti u prilog Ingre na ovoj cijeni.
[smiley11]
Kolega matrix ni sam ne zna da li mu je bolje da ide gore, ili da ide gore…..[smiley1][smiley1]
ma kolega meni je ovakav scenarij ok: kupit sve do 47- odnosno 7 komada do petka, a onda uživat, a što se tiče moderiranja… dajte, molim Vas gledajte svoja posla..
Kolega moderator,nisi objektivan,…….. Dok ovaj Matrix govori da su dioničari budale, moji postovi su izbrisani…daj se smiri malo…..
Nisam rekao da su dioničari budale, već oni koju ju jeftino prodaju,a njih da nazovemo pravim dioničarima, ne bi baš rekao, jer idu više na daytrade, što im se ne isplati…još kakvih nedoumica kolega???[smiley11]
joooj , kad rokne dole…….
zanimljivo…. matrix je među navlakačima ovdje izgleda posljednji mohikanac……
[smiley2]
Još zanimljivije je da nema plavog… sad on dokupjuje. Svaka mu čast, čovjek igra svoju igru.
No, bilo bi fino čuti od njega je li kupio već ili mu je target još niže….
Evo moj je još od jučer 45010…. možda ću ga trebati korigirati… al eto tu smo…
Evo update, malo vas je u prvih pet na kupnji, nije moguće da mislite da će još niže?
Kad bi ja iimao 50-ak dionica INGRE,buljio bi na nekoj plaži …u nekakve komade…a ne u ovaj ekran![smiley1]Svaka čast kolega matrix! RED-RAD-DISCIPLINA[smiley2][smiley2][smiley2]