INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

biti će da su mini fondovi počeli kupovati ?
da li računaju da je diskont od 15% dovoljan na 20 Kuna ?

ako ovako nastave niti novih 2 milijuna dionica ih neće uplašiti .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ovo sam slučajno vidio. Netko se zeznuo i umjesto na prodaju stavio na kupnju 2000kom, ali brzo je prebacio. EEEEEEEeee svašta se radi-više neznaju maheri niti šta rade-prolupali i oni.

E pa ni špekulant nije više tako lako biti!

Vec treci dan za redom, pred zatvaranje burze, povlace se veliki nalozi u top10. [thumbsup]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Vec treci dan za redom, pred zatvaranje burze, povlace se veliki nalozi u top10. [thumbsup]

I zadnja cijena je obavezno minimalna dnevna. Tako i sutra mogu bez problema krcati u miru i tišini bez velikoga rasta. Meni se čini da ja badava imam naloge na 10,00-1x,xx. Biće bolje da i to utrošim dok je ispod 20.

neće uvijek biti ovako.

Prvo testiranje na 18kn onda na 20kn a iza toga prebrzo na gore i to sve u krugu od 20-ak dana

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

ima li ovdje Rusa ? ako ima koji da nazove u Rusiju i pita znaju li oni što o Ingri

Neko prića o rastu ja ga ne vidim osim da crobex raste već dulje vrijeme a mi ispod 17 kuna…
koji rast o ćemu pričamo!!!!

Ingra padne 6% u dva dana tek tako dok svi ostali rastu i onda kad skoći
tih 6% što je prije pala pišu se članci o rastu INGRE
di je rast niti jedna pozitivna vjest još nije digla INGRU …????
Trebali bi biti debelo preko 25 kuna da je bilo reakcije na sve ovo
jedina reakcija ovdje je na svaku pozitivnu vjest
gomila šuft drukova prema dolje…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Neko prića o rastu ja ga ne vidim osim da crobex raste već dulje vrijeme a mi ispod 17 kuna…
koji rast o ćemu pričamo!!!!

Ingra padne 6% u dva dana tek tako dok svi ostali rastu i onda kad skoći
tih 6% što je prije pala pišu se članci o rastu INGRE
di je rast niti jedna pozitivna vjest još nije digla INGRU …????
Trebali bi biti debelo preko 25 kuna da je bilo reakcije na sve ovo
jedina reakcija ovdje je na svaku pozitivnu vjest
gomila šuft drukova prema dolje…

Točno tako kako kolega kaže.Ali treba biti strpljiv i hladne glave.Pozdrav svim dioničarima Ingre.

Meni to paše.

ohohooooooooo tišina !!! NICE NICE

cijela burza opet raste, čak i građevinci, samo ovo sranje od dionice i dalje pada…a jesam se usrećio s INGR [cry]
srećom da imam BLJE i ADPL pa mi je malo lakše [thumbsup]

dugoročni dioničari (držioničari) su na burzi pušioničari - trejdanje je zakon.

cijela burza opet raste, čak i građevinci, samo ovo sranje od dionice i dalje pada…a jesam se usrećio s INGR [cry]
srećom da imam BLJE i ADPL pa mi je malo lakše [thumbsup]

Pa prodaj.Tih 150 kom. koje imaš i nisu neki broj kojeg ne možeš sa lakoćom utopiti.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close