INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ono što me najviše smeta su tobože nenamjerni krivi potezi uprave tipa plaćanje otpremnina i dugova dobaljača vlastitim dionicama u trenutku kada dionica pleše na rubu cijene od 16 kn. Koju nam poruku šalju kada prodaju dionice iz trezora.Ili su stvarno nesposobni i nesmotreni ili su upravo oni režiseri ovog trilera sa potezima toplo – hladno.

Indija ulaže tisuću miljardi dolara u građevinske projekte.Nemaju dovoljno građevinara i ne mogu ih nigdje naći

da nisu u bunaru ?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ono što me najviše smeta su tobože nenamjerni krivi potezi uprave tipa plaćanje otpremnina i dugova dobaljača vlastitim dionicama u trenutku kada dionica pleše na rubu cijene od 16 kn. Koju nam poruku šalju kada prodaju dionice iz trezora.Ili su stvarno nesposobni i nesmotreni ili su upravo oni režiseri ovog trilera sa potezima toplo – hladno.

… olje je platiti i dionicama po ovim niskim cijenama i očistiti bilancu od dugova radi unosnih poslova koji donose više novaca, a posle lako kupe dionica…

http://www.seebiz.eu/hr/analize/bakic-mirovinci-su-ove-godine-mogli-ostvariti-i-vece-prinose,101919.html
… koje li bi im dionice preporučio???…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Uzalud vam trud sviraći.Ingra će letjeti i to brzo,prema gore naravno.Pozdrav svim dionicarima Ingre.

nije greška, dionice su puno jeftinija opcija od kredita trenutno.

Rezultat blefa je taj što je sada očigledno da su i najveći rušitelji napetih živaca kao strune. Više ni sami ne znaju da li kupiti ili čekati. Vjerujem da će od uprave biti još " tempiranih" vijesti prije prodaje. Ipak su i ovi iz Ingre nešto naučili o "objavi u pravo vrijeme". [yawn]

Za blef je potrebna inteligencija. Ovo je samo laz…

Krepat ma ne molat.

vidim da se mogi mali ulagači opet hvale kako kupuju "jeftino" ingru… ne zapitate li se tko vam je od velikih ulagača u 2 dana iskupao čak oko 120.000 dionica usprkos ne znam kojoj po redu najavi novih poslova u inozemstvu?
mislite li da doista znate više od velikog prodavača koji tako intenzivno rasprodaje dionice INGRE na burzi? [undecid]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Uzalud vam trud sviraći.Ingra će letjeti i to brzo,prema gore naravno.Pozdrav svim dionicarima Ingre.

Ajde fala bogu da ingra počne letjeti, još samo malo i ja ču vam prepustiti svoje dionice da i vi malo zaradite…………..

vidim da se mogi mali ulagači opet hvale kako kupuju

Pogriješio si temu, ovdje ne hvale da su kupili ingru, jučer je oko 10 stranica napisano samo da se obezvrijedi najava ingre u vezi osnivanja poduzeća u Rusiji i mogući poslovi!
A nigdje nisam pročitao da je netko kupio ili dokupio, očito ne čitamo isti forum!! [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

mislite li da doista znate više od velikog prodavača koji tako intenzivno rasprodaje dionice INGRE na burzi? [undecid]

Pogledaj INU netko je izlazio, ali došao dan kada je MOL dao ponudu i cijena dionice 65 posto veća od prijašnje cijene

Pogledaj INU netko je izlazio, ali došao dan kada je MOL dao ponudu i cijena dionice 65 posto veća od prijašnje cijene
[/quote]

hahahaaaa
puknut ću od smijeha, uspoređivati giganta INU i polupropalog građevinara INGRU?!?! [lol] [lol] [bye]

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

hahahaaaa
puknut ću od smijeha, uspoređivati giganta INU i polupropalog građevinara INGRU?!?! [lol] [lol] [bye]

Eno na forumu od INE pišeš o ingri, i maštaš da je cijena 3100 Kn…….. [lol] [thumbsup]

To samo dokazuje koliko ti je ingra na pameti…. [shocked]

New Report

Close