INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovi koji su zamijenili potraživanja za dionice počeli sa prodajom, a cijena ne pada ispod 16.

Lažeš. Još nisu dobili. Provjeri na SKDD.
[/quote]
Kako možeš reći meni da lažem, kad sam ja dobio!
[/quote]
Pogledao sam na SKDD i tamo piše da je ukupna količina još uvijek 7.500.000 dionica.
Znači ni ti ni drugi još niste mogli dobiti, pa ni prodati.

zar ne kužite da je ovo DNO DNA…(ili je tu negdje 1 kn +/-)!!!?

prošla skupština, sve prihvaćeno, ozbiljna najava jednog OZBILJNOG projekta, i to ne s bilo kim, nego s VLADIMIROM PUTINOM

zar misliš da će itko pametan (…a radi se o poduzetnicima koji znaju čekati i oploditi svoj imetak pa kakav god on izgledao) prodavati svoje dionice za koje je budimo reaalni, 95 % izgledno da će najmanje duplo narasti u dogledno vrijeme a potom i troduplo pogotovo nakon ove objave danas…?

Dali bi ti to napravio da si u ulozi ovoga koji je prihvatio dionice u zamjenu za potraživanja?

BUDI ISKREN I SVIMA ODGOVORI NA OVO PITANJE NEK SVI VIDE ŠTO ĆEŠ NAPISATI?????

samo ti kupuj…mi ostali sačekat ćemo da na ZSE dođe 2 milijuna novih dionica za desetak dana [thumbsup]
[/quote]

Ovi koji su zamijenili potraživanja za dionice počeli sa prodajom, a cijena ne pada ispod 16.

[/quote]
[/quote]
nisi dobio sigurno,meni su javili da će bit u prvoj polovici 1.mjeseca

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

novi clanovi odoljevaju zestokim napadima medjeda…kako osjeca ekipa koja je zestoko branila interese i cjenu na 37-40 kn??? i ja sam bio medju njima ,,na 37 kn vidio da je vrag odnio salu i uteko….
jel ima netko da jos dokupljuje?????

Džabe su medvjedi na forumu kada cijena dionice ne pada……….99 posto pisanja na forumu je negativno…….
Ako će tako negativno pisati, mogla bi cijena dionice doći do 50 Kn, bez problema kroz 6 mjeseci…..

[/quote]

Ma svi oni kupuju. Samo navlače bedaste ovce da im prodaju jeftino. Debelokošci su to…

neće uvijek biti ovako.

Nije loše za početak! Preko milijun kuna prometa uz porast cijene od skromnih 6,45%. Šta će tek da bude kada se počne malo ozbiljnije trgovati? [wink]

Mala sugestija ovima koji tvrde da prodaju:
Smanjenje temeljnog kapitala i naknadno povećanje temeljnog kapitala se prvo moraju provesti na Trgovačkom sudu, a onda u SKDD-u. Tek će onda dobiti dionice oni koji ih stvarno trebaju dobiti.

Obavijest o tim provedenim korporativnim akcijama će biti objavljene na sajtu SKDD-a – na početnoj stranici dolje desno, i na Pregledu korporativnih akcija. Prije nego se to dogodi, stvarno nema smisla tvrditi da ste dobili dionice.

Kolega frckavi, jel to Vas možda hvata panika? Samo Vam provjeravam puls!

[/quote]
[/quote]
[/quote]

Možda ima tamo nekog kuma pa mu malo pogurao da ranije dobije [lol] .

Kolega frckavi, jel to Vas možda hvata panika? Samo Vam provjeravam puls!
[/quote]
Nema panike. Sve ide svojim tokom.
A vi ne provjeravate puls nego lažete. Evo i kolega gotovina je potvrdio.

[/quote]
Ja sam potegao vezu! [lol]

Džabe su medvjedi na forumu kada cijena dionice ne pada……….

ej trottel,
medvjeda boli đon ako dionica ne pada, njemu ni iz džepa ni u džep.
ali tebe boli nešto drugo ako dionica ne raste, a ne raste.
čekam te na 8,90 HRK.
[/quote]
Barem si mi ti do sada zvučao normalno, od kuda ti cifra 8,90 molim te?!
[/quote]
Onda si nekog drugog James Knox-a čitao dosada. [wink]

Nagađanje bi bilo da kažemo kako će Kinezi sa INGROM surađivati za Bar-Boljare(iako i tu može biti svašta). Ovo sa Rusijom je gotova stvar-samo se čekaju pripreme dokumentacije i naravno dogovor o količini i vrijednosti posla. Potpis se lako napravi.

imamo li mi kakvih manjih država za suradnju, stalno se ti Kinezi, Rusi, Nijemci, Amerikanci, Indijci otimaju za nas, ne mogu jadni bez nas ništa napraviti

New Report

Close