INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To je netocno. Barem 50% pisanja pripada Lopini, a on je na ovoj dionici pise afirmativno.

Kako kažu jedna lasta ne čini proljeće– dodajem ali najavljuje proljeće, ingra Rusija……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Citirao sam mamica, ispricavam se na neukusu moderatorima

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Džabe su medvjedi na forumu kada cijena dionice ne pada……….

ej trottel,
medvjeda boli đon ako dionica ne pada, njemu ni iz džepa ni u džep.
ali tebe boli nešto drugo ako dionica ne raste, a ne raste.
čekam te na 8,90 HRK.

ej trottel,
čekam te na 8,90 HRK.
[/quote]

Meni odgovara čim padne ispod 10 [lol] .

BigBoss @ znaci jos si unutra ,isto si pisao na 40 tak kn….sad je 16 kn, zelim ti svu srecu

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

BigBoss @ znaci jos si unutra ,isto si pisao na 40 tak kn….sad je 16 kn, zelim ti svu srecu

Znači i ti si unutra ja tebi stvarno želim da i tebi isto cijena dionice bude preko 50 Kn…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ovi koji su zamijenili potraživanja za dionice počeli sa prodajom, a cijena ne pada ispod 16. Zanimljiva su i nastojanja rušitelja koji su već ispisali 10-tak stranica od jutros, a cijena gdje je – tu je. [wink]

zar ne kužite da je ovo DNO DNA…(ili je tu negdje 1 kn +/-)!!!?

prošla skupština, sve prihvaćeno, ozbiljna najava jednog OZBILJNOG projekta, i to ne s bilo kim, nego s VLADIMIROM PUTINOM

zar ne kužite da je ovo DNO DNA…(ili je tu negdje 1 kn +/-)!!!?

prošla skupština, sve prihvaćeno, ozbiljna najava jednog OZBILJNOG projekta, i to ne s bilo kim, nego s VLADIMIROM PUTINOM

samo ti kupuj…mi ostali sačekat ćemo da na ZSE dođe 2 milijuna novih dionica za desetak dana [thumbsup]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ovi koji su zamijenili potraživanja za dionice počeli sa prodajom, a cijena ne pada ispod 16.

Lažeš. Još nisu dobili. Provjeri na SKDD.

ej trottel,
čekam te na 8,90 HRK.
[/quote]
Barem si mi ti do sada zvučao normalno, od kuda ti cifra 8,90 molim te?!

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ovi koji su zamijenili potraživanja za dionice počeli sa prodajom, a cijena ne pada ispod 16.

Lažeš. Još nisu dobili. Provjeri na SKDD.
[/quote]
Kako možeš reći meni da lažem, kad sam ja dobio!

New Report

Close