INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gdje ima dima ima i vatre

Bit će onda da je vatra progutala onaj projekt u Alžiru iz kojeg se "dimilo" prije godinu-dvije.
[/quote]
Još kad se Rusi raspitaju kolika je vrijednost dionice neće im dati ni da čuvaju 2 ovce na papiru Imam dionice Ingre a Mesiću bi se zahvalio da jednom ode u mirovinu Taj nikad nije kunu zaradio na svojoj muci već je uvijek prodavao maglu

Koliki trud za šaku kuna od ovih plaćenika koji su zaduženi da pišu po portalu danas mi se čini da ćete zaradit dnevnicu pisajući što ružnije to bolje jedino kod nas što vrijedi to nevrijedi i popljuj kojlko god možeš

Ma sve je to istina, samo neznam zasto ne objavljauju trans-euro-azijsko-galakticku autocestu u vrijednosti 12 trilijuna milijardi dolara za koju je nacelni dogovor o razumijevanju postignut.

nacelno smo se dogovorili da cu zakucat sa centra, samo sto nisam znao da je centar daleko.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Evo pogledajte kako poslove dobiva jedna građ. firma čija je kapitalizacija 600 mil kn.

http://www.belex.rs/trgovanje/vesti/hartija/ENHL

Ispod je arhiva za čitavu 2010g pa zbrajajte i računajte dali su ovo što INGR, DLKV i ostali građevinari dobivaju ozbiljni poslovi ili tek mrvice dovoljne za preživljavanje!

koja hrpa mudrijaša ovdje …svi sretni ko male bebe kad je sranje …kad dionica pada …dijelite si 100 tice medusobno …. svaka pozitiva nije dobrodošla …..svi čekate dionicu na 10 kuna …poslije bute na 5 …pa pretpostavljam zadnji korak da vam se dijele zabadava ….zato i jesmo tu gdje jesmo u ovj banani od države ….svi jalni na susjedovu kravu ..koja ste skupina !!….
građevina će se oporaviti …onda će past drukanje u drugom pravcu pod drugim nickovima ….jadni ste

Koliki trud za šaku kuna od ovih plaćenika koji su zaduženi da pišu po portalu danas mi se čini da ćete zaradit dnevnicu pisajući što ružnije to bolje jedino kod nas što vrijedi to nevrijedi i popljuj kojlko god možeš

Ma pusti ih neka barem pisanjem liječe svoje frustracije jer moraju kupovati po 16 a mislili su po 10. Manje više svi ovi crni prognostičari kupuju pomalo što na asku što na bidu. VEĆ VIĐENA I ZNANA TAKTIKA. A onda će na 50,60,70 početi hvale kako su oni znali i da su brutalno zaradili. Sramotno je tako zarađivati preko tuđih leđa ali…ali…, zar je to nešto novo na ovom svijetu i u ovoj zemlji. Pozz svima pa i njima-ne mrzim ljude, samo njihova zla djela. Izvolite imate novi pladanj za sipanje kečeva. Drago mi je što vam mogu pomoći. [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

novi clanovi odoljevaju zestokim napadima medjeda…kako osjeca ekipa koja je zestoko branila interese i cjenu na 37-40 kn??? i ja sam bio medju njima ,,na 37 kn vidio da je vrag odnio salu i uteko….
jel ima netko da jos dokupljuje?????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ja sam utekao iz ove dionice pred kraj petog mjeseca prošle godine ,i nakon toga samo promatranje..

Tako je, recidivi jedni.
xxxxx bili na božić 2010.
muško đubre.
zmazani su, prljavi, smrde, neškolovi i lažu.

ali onikoji su upropastili firmu su ok, neka još rade

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Tako je, recidivi jedni.
xxxxx bili na božić 2010.
muško đubre.
zmazani su, prljavi, smrde, neškolovi i lažu.

Puse, piju, prostace, slusaju narodnjake….

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

novi clanovi odoljevaju zestokim napadima medjeda…kako osjeca ekipa koja je zestoko branila interese i cjenu na 37-40 kn??? i ja sam bio medju njima ,,na 37 kn vidio da je vrag odnio salu i uteko….

Džabe su medvjedi na forumu kada cijena dionice ne pada……….99 posto pisanja na forumu je negativno…….
Ako će tako negativno pisati, mogla bi cijena dionice doći do 50 Kn, bez problema kroz 6 mjeseci…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Džabe su medvjedi na forumu kada cijena dionice ne pada……….99 posto pisanja na forumu je negativno…….

[/quote]

To je netocno. Barem 50% pisanja pripada Lopini, a on je na ovoj dionici pise afirmativno.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close