matrix90: ” daki: ” matrix90: ” Ja imam ionako 53 komada, tako da sve što je iznad 46 je super, jer sam kupovao po 11 i 19 [smiley2] ” Kolega, ovdje se samo djeca hvale koliko imaju portfelju……evo ti i Plavi….. I da si kupovao po 11 i 19, ne bi tako srčano navijao, nego bi pustio da ide gore-dolje i bio zadovoljan dobitkom.. [smiley1] ” Svi smo mi djeca, a iskreno mislim da navijam za Ingru jer će i dalje rasti… ” Jel ti primaš plaću za to što radiš??? Šta ti je rekao šef….da visiš na forumu i navlačiš za INGRU. Kad bi ljudi znali šta se dešava iza svih tih dioničarskih igara, ne bi nikada ni ušli u njih….[smiley11]
[smiley2][smiley2]
To mali prodaju i kapitaliziraju dobit, a istovremeno i jeftino nadokupljuju…….no nema frke uskoro i teta Bara kreće u šoping, sad su javili………[smiley1][smiley2]
Kreću u šoping na Ledo , zar ne,al kaj ću im ja , kad mi jeftino otvaraju vrata za Ingricu…
Evo mali update, obzirom da se približava 13:30h
Matrixe, jako se puno sekiraš oko cijene Ingre ( koju ne prodaješ prije 70k ). Ako je tako i ako nisi daytrader čemu toliko pisanje?
Malo sam u gužvi danas, ne znam da li smijem ovo napisati, a da se ne vadi opet iz arhive, pa da ispadne da navlačim prema dolje, ali kaj je – je, prodaje trenutno više, kupnja pomalo šuplja.Iskreno prenošenje stanja kao i uvijek.
Mogli bi još malo zaroniti, kak se veli, uglavnom .. šta bude, bit će.[smiley2]
Evo mali update, obzirom da se približava 13:30h Matrixe, jako se puno sekiraš oko cijene Ingre ( koju ne prodaješ prije 70k ). Ako je tako i ako nisi daytrader čemu toliko pisanje?
Dosadno mi je evo, pa onda uživam u pisanju na forumima i paralelno čitam jednu knjigu o logici mase…mogu reći zanimljivo…
Evo mali update, obzirom da se približava 13:30h Matrixe, jako se puno sekiraš oko cijene Ingre ( koju ne prodaješ prije 70k ). Ako je tako i ako nisi daytrader čemu toliko pisanje?
Kolega ako nije tajna možete reći koliko imate Ingre? oprostitr koliko ste nadokupili nakon takozvanog ‘ sniženja’ koje željno isčekujete…???[smiley11]
Mogu ali neću reći točan broj, jer to uopće nije bitno. nismo tu da se hvalimo nego trgujemo i investiramo
btw već prolazi i na 46.301kn, ajde sad izvadi svoje postove koje si pisao jutros pa se pohvali predviđanjima
Neću se hvaliti niti išta jer ionako idem u dokup pošto je postala jeftina…tako da zaokružim brojku..tako da..hvala kolege…samo prodajte što jeftinije,a kako se kaže: ‘ Na budalama se zarađuje’
[smiley11]
mislio sam da će ići up, al mi ionako ovakva ne smeta… kolega nightrider…svaka čast…
hvala
više sreće u budućim procjenama, kolega
matrix90: ” mislio sam da će ići up, al mi ionako ovakva ne smeta… kolega nightrider…svaka čast… ” hvala više sreće u budućim procjenama, kolega
A onaj koji će nadokupiti sam zapravo JA, tako da nis malo skinem i to je to…[smiley11]