INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne podcjenjujte Stipu!

a što bismo trebali vjerovati plaćenim člancima u novinama?
zar nije Ingra u najvišoj kotaciji? gdje onda službena obavijest na ZSE o dobivenim poslovima??? jer nema ničega!
obično prodavanje magle da se ekipa iskrca prije nego dođe 2 milijuna novih dionica na burzu!

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

E kolege, koliko Vas ovdje misli da je Alžir izgubljen???

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Kolege,

cista navlakusa od seebiza po neznam koji put .
netko se treba iskrcati.
ingra je nisko, ali netreba zaboraviti dvije emisije novih dionica ili od 2,1 milijun dionica ukupno, a koje jos nisu stigle

oprezno

stigle-jučer!
[/quote]
Jel se ovo "vidi iz aviona" ili imaš neki dokaz?
Ja sam naime provjerio preko SKDD-a i tamo piše da je sveukupni broj dionica još uvijek 7,5 milijuna. Je li onda lažeš ili "pišeš neistine"?

http://www.vecernji.hr/vijesti/mesic-osigurao-ingri-da-proljece-gradi-stanove-blizu-moskve-clanak-232728

To s Rusima je isprobani trik više puta,kakov smesić, kome on još treba? pogotovo nakon što smo plin kupili od samih sebe a platili digićima.

obožavam strvine-posebno ovce

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/mesic-donio-ingri-posao-gradnje-stanova-blizu-moskve,101840.html

dobro pročitajte dio koji se odnosi na veličinu područja gdje se otkupilo zemljište i dobivene građevinske dozvole, ovo bi mogao biti "posao stolječa" za INGRU i za desetak kako najavljuju podizvođaća

izgubit možeš samo nešto što imaš.
ono što nikad nisi ni imao nemožeš ni izgubiti, zato nije izgubljen

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

@ okO

ja sam jucer velikim dijelom izasao, ali ne pada mi na pamet pljuvati po ovoj dionici samo zato sto je cijena danas veca nego po kojoj sam je prodao. Moja greska zbog prodaje, ali to nije razlog da budemo licemjerni!

A ovo sto ti radis, to je stvarno bolesno, ocajno, jadno…(nastavi niz po vlastitom opusu)

kolega,
da li ste novinar sebizz ili samo vanjski suradnik da vas je toliko istina pogodila ?

Najprije u naslovu seebiz tvrdi da je stipe osigurao posao u rusiji, a u tekstu navodi mozda.
inace kolika je zarada na poslovima pos stanova, 10 ili 12 eura po stanu ? slazem se neka se vrti, ali treba biti realan.

zasto seebizz u zraku stalno spominje i dalje bar-boljare ? zato jer se netko treba iskrcati na igh pa vise neznaju kako naivce da navuku , samo zato .

ingra ce se oporaviti i u to nema sumnje, ali prvo treba proci test od 2.1 milijun novih dionica u opticaju, a dodatno sto vise nema nominale.

inace da ce seebiz objaviti ove dezinformacije i poluinformacije objavio sam na temi igh jos prije 2 dana, a isto se dalo lako namirisati u zraku, premalo naivnih ima na bidu kako ingre tako i igh-a.

Tu vijest je prvo objavio večernji, tako da vam kolega oko taj komentar i ne drži vodu!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/mesic-donio-ingri-posao-gradnje-stanova-blizu-moskve,101840.html

dobro pročitajte dio koji se odnosi na veličinu područja gdje se otkupilo zemljište i dobivene građevinske dozvole, ovo bi mogao biti "posao stolječa" za INGRU i za desetak kako najavljuju podizvođaća

fotije-…a onda bye, bye i akcije i bondovi i finansijsko tržište i država kakvu ste poznavali…

Ma nemoj-država nam ide na bolje-pomalo ali ide-a INGRA ide puuno brže. Samo ti čekaj 10 dinara i uživaj-nedaj se iznervirati. Nešto ne komentiraš jučerašnji početak "iskrcavanja" onih 2 milijuna dionica?? Danas vidimo i nastavak iskrcavanja. [angry].

neće uvijek biti ovako.

GDJE JE OBAVIJEST NA ZSE????
PUSTI TE PLAĆENE ČLANKE PO NOVINAMA!!!

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

New Report

Close