sjetimo se samo nakon vijesti o dokapitalizaciji i nakon što je neki fond zabio brutalno ingru u blokadu na 38k i nakon toga su mnogi genijalci prodavali čak i po 35k iako je cijena dionica u dokapitalizaciji rečeno da će biti 35k!
danima je ingra se trgovala oko 36-37k iako je par dana prije toga dotični fond lijepo pokazao da mu nije skupa ni na 38k isto kao što je i sad pokazivao da mu nije skupa ni na 48k, ali mnogi puno toga ne primjećuju!
ali da svi sve primjećuju, pa di bi ja mogao zaradit!? [smiley2]
nightrider:
”
Mali update za kolegu Matrixa
”
Ako je netko kupio po 1 komad onda znam kakav je to ulagač…[smiley2]…a evo oko 13: 30 jedan moj kolega će malo ići čistiti, pa onda uzmite dok možete…meni ne treba…[smiley2]..imam već dovoljno…a možda u petak kupim 2 kom…onako jer ipak broj 55 je ljepši od 53…
Jedva čekam 13:30 h pa da vidim čišćenje. Na koju stranu će ići da se znam postaviti?
matrix90: ” nightrider: ” Mali update za kolegu Matrixa ” Ako je netko kupio po 1 komad onda znam kakav je to ulagač…[smiley2]…a evo oko 13: 30 jedan moj kolega će malo ići čistiti, pa onda uzmite dok možete…meni ne treba…[smiley2]..imam već dovoljno…a možda u petak kupim 2 kom…onako jer ipak broj 55 je ljepši od 53… ” Jedva čekam 13:30 h pa da vidim čišćenje. Na koju stranu će ići da se znam postaviti?
Poslovna tajna…vidjet ćete…strpljen spašen…
Jedva čekam 13:30 h pa da vidim čišćenje.
Mislim da će nastavak jednog drugog čišćenja biti puno zanimljiviji…..[smiley1][smiley2]
nightrider:
”
matrix90: ” nightrider: ” Mali update za kolegu Matrixa ” Ako je netko kupio po 1 komad onda znam kakav je to ulagač…[smiley2]…a evo oko 13: 30 jedan moj kolega će malo ići čistiti, pa onda uzmite dok možete…meni ne treba…[smiley2]..imam već dovoljno…a možda u petak kupim 2 kom…onako jer ipak broj 55 je ljepši od 53… ” Jedva čekam 13:30 h pa da vidim čišćenje. Na koju stranu će ići da se znam postaviti?
”
Poslovna tajna…vidjet ćete…strpljen spašen…
Evo kako se vidi kolega Fond Manager……
Kad se fond iskrca, biti će te niže nego prije…..a njemu više ni traga ni glasa…..[smiley3]
samo neka pada! navijajmo za pad!!!!!!!!!!!!!! uskoro će meni ledo jako visoko pa ću se nakupovat još ingre! [smiley1] [smiley2][smiley2][smiley2]
Lisico, lisico….[smiley11]
matrix90: ” Ja imam ionako 53 komada, tako da sve što je iznad 46 je super, jer sam kupovao po 11 i 19 [smiley2] ” Kolega, ovdje se samo djeca hvale koliko imaju portfelju……evo ti i Plavi….. I da si kupovao po 11 i 19, ne bi tako srčano navijao, nego bi pustio da ide gore-dolje i bio zadovoljan dobitkom.. [smiley1]
Svi smo mi djeca, a iskreno mislim da navijam za Ingru jer će i dalje rasti…
daki: ” matrix90: ” Ja imam ionako 53 komada, tako da sve što je iznad 46 je super, jer sam kupovao po 11 i 19 [smiley2] ” Kolega, ovdje se samo djeca hvale koliko imaju portfelju……evo ti i Plavi….. I da si kupovao po 11 i 19, ne bi tako srčano navijao, nego bi pustio da ide gore-dolje i bio zadovoljan dobitkom.. [smiley1] ” Svi smo mi djeca, a iskreno mislim da navijam za Ingru jer će i dalje rasti…
sori ne mislim vec znam da navijam za Ingru ( zabunio se u tekstu gore, da ne bi bilo )
Tko se jednom opekao puše i na hladno[smiley1].Po mom je situacija uobičjena, mala refleksija potresa …burzi ..u svijetu..i na naše tržište[smiley2][smiley2][smiley2]
To mali prodaju i kapitaliziraju dobit, a istovremeno i jeftino nadokupljuju…….no nema frke uskoro i teta Bara kreće u šoping, sad su javili………[smiley1][smiley2]
Tko se jednom opekao puše i na hladno[smiley1].Po mom je situacija uobičjena, mala refleksija potresa …burzi ..u svijetu..i na naše tržište[smiley2][smiley2][smiley2]
Tak’ je! Da se poslužim riječima mog uvaženog kolege:” Nema krize!”[smiley1]