PRIHVAĆENA DOKAPITLAIZACIJA!!!!!!!!!!
http://www.poslovni.hr/vijesti/skupstina-ingre-prihvatila-odluku-o-dokapitalizaciji–167306.aspx
Ja sam kupio iz hrpe razloga:
Ništa od stečaja, holding će morati dati pare, došla je lova, iz recesije se izvlači građ. radovima, a iskreno se nadam i nekom dobrom poslu u Libiji ili Egiptu. Čini mi se više nego povoljna kupnja,pa nek ju štopa ko god želi [rolleyes]
[/quote]
Koja je to lova došla? Sve je to samo knjigovodstveno pretumbavanje za lijepi izgled. Možda i nedovoljno.
[/quote]
Ajmo ovako, prije nekog vremena se spominjala velika mogućnost stečaja i cijena je bila najniža ikad, a to je 14,50 kuna, sada je ta mogućnost uvelike otklonjena, vratila se na burzu i likvidnost i sada je kao realna cijena koliko 10? Vidim da vi i još par kolega visite na ovoj temi iz čistog dobročinstva prema drugima [proud] Ja sam danas ušao u ovu dionicu nakon godinu dana po svojoj procjeni, bez da sam po njoj pljuvao,a uskoro ćete i vi samo ćete pretpostavljam promjeniti nick zbog mogućik 5 lipa niže [bye]
[/quote]
Da, al si iz tog istog dobročinstva čim si ušao počeo mlatiti praznu slamu… sve mi znamo kolega, ne treba nam novih analiza. Neki ovde ne menjaju košulje po potrebi, stvar je principa i sopstvene reči. Neka ti je sada Bog na pomoći… i prodavci s aska.
Lep pozdrav.
[/quote]
Ma nemoj , a ti si dobročinitelj, mlatiš praznu slamu već mjesecima ovdje, a svi znamo da si potencijalni kupac… molim te makni se u stranu i promatraj ako ne zelis kupit, ali dosta vise sa tim dušebrižničkim sranjima, i daj molim te piši hrvatskim jezikom, prilagodi se,ipak se tu trguje u kunama, a ne u dinarima.
počelo je iskrcavanje iz Ingre po bidu…mnogi ne žele dočekati situaciju kad se 2 milijuna novih dionica preseli na burzu [embarass]
Ja još ne kupujem, ali mislim da je puno toga već uračunato u cijenu. Brine me što su svi građevinari poletjeli 30-60%, a Ingra se nije ni makla.
[/quote]
dobro kolega kaže, treba preživjeti desant na bid kad krene 2.000.000 dionica [shocked]
nema smisla sad bacati novce u vjetar
neće biti desanta.desant je bio na Drvar 1943.Sad kad krenu objave poslova svi katastrofićari neće imati sta pisati.Na kraju balade da nes…. vise,svi mi koji smo u ingri želimo da ingra raste i optimisti smo.
Kratki osvrt na vaše dušebrižniče komentare…
Pitanje: – Onaj tko ima viška love sa strane a k tome zna pravo stanje u firmi on će:
– pisati pozitivno i time nagovarati i ostale na kupnju ili
– pisati negativno i omogućiti si povoljniju kupnju.
Najbolji primjer za to vam je g. Lopina na DKVS, VLDS.
Na Ingri neću niti nabrajati jer ima jaaako puno istih nick-ova, koje ja jednim imenom zovem Pobjeda ili ti Pozitiva team.
Ugodno trgovanje! [thumbsup]
Zanimljivo kako netko (vjerojatno forumaši koji su ovdje zaglibili) stavljaju u 9.00 kupovne naloge iznad 16 kn da stvore umjetan privid potražnje i potaknu rast [lol]
Sorry ekipa, ali ljudi više nisu tako naivni, sačekat ćemo najprije da kooperanti dobiju 2 milijuna novih dionica i rasprodaju bar pola, a tek onda će biti vrijeme da se i mi ostali uključimo u kupnju INGRE [bye]
p.s. baš me zanima hoćete li naloge ostaviti i u 10.00…jer kompjuteri sve bilježe, a HANFA sve ovo prati [thumbsup]
Koliko vidim da je zadnja cjena bila iznad 16 kuna
Kako si ti pametan ostale manipulacije u smislu rušenja cjene nisi primjetio
također ovo je jedina dionica na ZSE koja nije skoćila 20% nakon dokapitalizacije
to ti nije čudno ali su ti čudni nakon dokapitalizacije za pet lipa višlji nalozi … [lol]
Zanimljivo kako netko (vjerojatno forumaši koji su ovdje zaglibili) stavljaju u 9.00 kupovne naloge iznad 16 kn da stvore umjetan privid potražnje i potaknu rast [lol]
Sorry ekipa, ali ljudi više nisu tako naivni, sačekat ćemo najprije da kooperanti dobiju 2 milijuna novih dionica i rasprodaju bar pola, a tek onda će biti vrijeme da se i mi ostali uključimo u kupnju INGRE [bye]
p.s. baš me zanima hoćete li naloge ostaviti i u 10.00…jer kompjuteri sve bilježe, a HANFA sve ovo prati [thumbsup]
U tome i jest problem što HANFA neprati ništa jer da samo malo radi nebi pisao tako kako pišeš
kada će kooperanti dobiti dionice na rasppolaganje?
Ovo i mene zanima, zna tko?
Koliko vidim da je zadnja cjena bila iznad 16 kuna
Kako si ti pametan ostale manipulacije u smislu rušenja cjene nisi primjetio
također ovo je jedina dionica na ZSE koja nije skoćila 20% nakon dokapitalizacije
to ti nije čudno ali su ti čudni nakon dokapitalizacije za pet lipa višlji nalozi … [lol]
A kao to je pravilo, piše u pravilima berze da se tako mora odskočiti nakon dokapa?
[lol]
I dokap se obično u svetu radi da kompanija prikupi pare za nove investcije i širenja, samo iznimno za spasavanje od bankrota… al nikako u ovakvoj triper kombinasiji gde akcionari menjaju šarene pilule za lilule, ilit nešta za skoro pa ništa.