INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

PRIHVAĆENA DOKAPITLAIZACIJA!!!!!!!!!!
http://www.poslovni.hr/vijesti/skupstina-ingre-prihvatila-odluku-o-dokapitalizaciji–167306.aspx

Ja sam kupio iz hrpe razloga:
Ništa od stečaja, holding će morati dati pare, došla je lova, iz recesije se izvlači građ. radovima, a iskreno se nadam i nekom dobrom poslu u Libiji ili Egiptu. Čini mi se više nego povoljna kupnja,pa nek ju štopa ko god želi [rolleyes]
[/quote]

Koja je to lova došla? Sve je to samo knjigovodstveno pretumbavanje za lijepi izgled. Možda i nedovoljno.

[/quote]
Ajmo ovako, prije nekog vremena se spominjala velika mogućnost stečaja i cijena je bila najniža ikad, a to je 14,50 kuna, sada je ta mogućnost uvelike otklonjena, vratila se na burzu i likvidnost i sada je kao realna cijena koliko 10? Vidim da vi i još par kolega visite na ovoj temi iz čistog dobročinstva prema drugima [proud] Ja sam danas ušao u ovu dionicu nakon godinu dana po svojoj procjeni, bez da sam po njoj pljuvao,a uskoro ćete i vi samo ćete pretpostavljam promjeniti nick zbog mogućik 5 lipa niže [bye]
[/quote]

Da, al si iz tog istog dobročinstva čim si ušao počeo mlatiti praznu slamu… sve mi znamo kolega, ne treba nam novih analiza. Neki ovde ne menjaju košulje po potrebi, stvar je principa i sopstvene reči. Neka ti je sada Bog na pomoći… i prodavci s aska.

Lep pozdrav.

[/quote]

Ma nemoj , a ti si dobročinitelj, mlatiš praznu slamu već mjesecima ovdje, a svi znamo da si potencijalni kupac… molim te makni se u stranu i promatraj ako ne zelis kupit, ali dosta vise sa tim dušebrižničkim sranjima, i daj molim te piši hrvatskim jezikom, prilagodi se,ipak se tu trguje u kunama, a ne u dinarima.

počelo je iskrcavanje iz Ingre po bidu…mnogi ne žele dočekati situaciju kad se 2 milijuna novih dionica preseli na burzu [embarass]

Ja još ne kupujem, ali mislim da je puno toga već uračunato u cijenu. Brine me što su svi građevinari poletjeli 30-60%, a Ingra se nije ni makla.
[/quote]

dobro kolega kaže, treba preživjeti desant na bid kad krene 2.000.000 dionica [shocked]
nema smisla sad bacati novce u vjetar

ne dajem investicijske savjete niti preporuke za kupnju/prodaju dionica!

neće biti desanta.desant je bio na Drvar 1943.Sad kad krenu objave poslova svi katastrofićari neće imati sta pisati.Na kraju balade da nes…. vise,svi mi koji smo u ingri želimo da ingra raste i optimisti smo.

Kratki osvrt na vaše dušebrižniče komentare…
Pitanje: – Onaj tko ima viška love sa strane a k tome zna pravo stanje u firmi on će:
– pisati pozitivno i time nagovarati i ostale na kupnju ili
– pisati negativno i omogućiti si povoljniju kupnju.

Najbolji primjer za to vam je g. Lopina na DKVS, VLDS.
Na Ingri neću niti nabrajati jer ima jaaako puno istih nick-ova, koje ja jednim imenom zovem Pobjeda ili ti Pozitiva team.

Ugodno trgovanje! [thumbsup]

kada će kooperanti dobiti dionice na rasppolaganje?

Zanimljivo kako netko (vjerojatno forumaši koji su ovdje zaglibili) stavljaju u 9.00 kupovne naloge iznad 16 kn da stvore umjetan privid potražnje i potaknu rast [lol]

Sorry ekipa, ali ljudi više nisu tako naivni, sačekat ćemo najprije da kooperanti dobiju 2 milijuna novih dionica i rasprodaju bar pola, a tek onda će biti vrijeme da se i mi ostali uključimo u kupnju INGRE [bye]

p.s. baš me zanima hoćete li naloge ostaviti i u 10.00…jer kompjuteri sve bilježe, a HANFA sve ovo prati [thumbsup]

Koliko vidim da je zadnja cjena bila iznad 16 kuna

Kako si ti pametan ostale manipulacije u smislu rušenja cjene nisi primjetio

također ovo je jedina dionica na ZSE koja nije skoćila 20% nakon dokapitalizacije

to ti nije čudno ali su ti čudni nakon dokapitalizacije za pet lipa višlji nalozi … [lol]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Zanimljivo kako netko (vjerojatno forumaši koji su ovdje zaglibili) stavljaju u 9.00 kupovne naloge iznad 16 kn da stvore umjetan privid potražnje i potaknu rast [lol]

Sorry ekipa, ali ljudi više nisu tako naivni, sačekat ćemo najprije da kooperanti dobiju 2 milijuna novih dionica i rasprodaju bar pola, a tek onda će biti vrijeme da se i mi ostali uključimo u kupnju INGRE [bye]

p.s. baš me zanima hoćete li naloge ostaviti i u 10.00…jer kompjuteri sve bilježe, a HANFA sve ovo prati [thumbsup]

U tome i jest problem što HANFA neprati ništa jer da samo malo radi nebi pisao tako kako pišeš

Ovo i mene zanima, zna tko?

Ovo i mene zanima, zna tko?
[/quote]

ako sve bude išlo kako treba, za oko 20 dana

Forumaši zdravo,

da li je itko od vas jučer bio na toj skupštini?

Koliko vidim da je zadnja cjena bila iznad 16 kuna

Kako si ti pametan ostale manipulacije u smislu rušenja cjene nisi primjetio

također ovo je jedina dionica na ZSE koja nije skoćila 20% nakon dokapitalizacije

to ti nije čudno ali su ti čudni nakon dokapitalizacije za pet lipa višlji nalozi … [lol]

A kao to je pravilo, piše u pravilima berze da se tako mora odskočiti nakon dokapa?
[lol]

I dokap se obično u svetu radi da kompanija prikupi pare za nove investcije i širenja, samo iznimno za spasavanje od bankrota… al nikako u ovakvoj triper kombinasiji gde akcionari menjaju šarene pilule za lilule, ilit nešta za skoro pa ništa.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

New Report

Close