INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto i nakon tako dobre vjesti jedinice i dionica u crvenom
štopa se rast više nego očito……

Jedan čiko iz jednog MF kaže da to rade neki malo veći da se nakue prije 20kn kada oni stupaju na scenu? Ja i sam mislim da je tako. Do 20 su carevi i rade što hoće ali neznam do kad će moći, jer bi INGRA-ili Igor mogli pogurati do 20-onda im je kraj. No nema ni onih koji su spremni davati za bagatelu. Sada uglavnom prodaju sami sebi da izazovu paniku ali vidimo kako ide-sve je to ništa.

neće uvijek biti ovako.

PRIHVAĆENA DOKAPITLAIZACIJA!!!!!!!!!!
http://www.poslovni.hr/vijesti/skupstina-ingre-prihvatila-odluku-o-dokapitalizaciji–167306.aspx

Ja sam kupio iz hrpe razloga:
Ništa od stečaja, holding će morati dati pare, došla je lova, iz recesije se izvlači građ. radovima, a iskreno se nadam i nekom dobrom poslu u Libiji ili Egiptu. Čini mi se više nego povoljna kupnja,pa nek ju štopa ko god želi [rolleyes]
[/quote]

Koja je to lova došla? Sve je to samo knjigovodstveno pretumbavanje za lijepi izgled. Možda i nedovoljno.

http://www.poslovni.hr/vijesti/skupstina-ingre-prihvatila-odluku-o-dokapitalizaciji–167306.aspx

iako sam ti dao 100 ekipa prije mene ti je dodijelila 5 jedinica ili konzorcij koji ne zeli rast ingre prije nego se nisko nakrcaju

napisao si samu istinu i cinjenice, ali 5 jedinica sve govori

isto tako je bilo na igh kada je nedavno bio na 1150 pa svaki pozitivan post je bio kaznjavan s 6-7 jedinica, ali mjesec dana poslije igh odleti na 2800 iako sada ingra ima mnogo vise razloga za rast
[/quote]
početi ću vjerovati u rast,samo kad čujem ono što čekam već dugo vremena,a to je.. ingra dobila posao… do data u ništa ne vjerujem..

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Da, ja nigdje nisam procitao da je dosla nova lova
lovu daju mali dionicari za bravare.
nazalost

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

iako sam ti dao 100 ekipa prije mene ti je dodijelila 5 jedinica ili konzorcij koji ne zeli rast ingre prije nego se nisko nakrcaju

napisao si samu istinu i cinjenice, ali 5 jedinica sve govori

isto tako je bilo na igh kada je nedavno bio na 1150 pa svaki pozitivan post je bio kaznjavan s 6-7 jedinica, ali mjesec dana poslije igh odleti na 2800 iako sada ingra ima mnogo vise razloga za rast
[/quote]

Kad je to IGH bio 2.800 nedavno?

Ajde, daj smiri doživljaj Loris i pripazi šta pišeš!

Lep pozdrav.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ništa od stečaja, holding će morati dati pare, došla je lova, iz recesije se izvlači građ. radovima, a iskreno se nadam i nekom dobrom poslu u Libiji ili Egiptu. Čini mi se više nego povoljna kupnja,pa nek ju štopa ko god želi [rolleyes]
[/quote]

Koja je to lova došla? Sve je to samo knjigovodstveno pretumbavanje za lijepi izgled. Možda i nedovoljno.

[/quote]
Ajmo ovako, prije nekog vremena se spominjala velika mogućnost stečaja i cijena je bila najniža ikad, a to je 14,50 kuna, sada je ta mogućnost uvelike otklonjena, vratila se na burzu i likvidnost i sada je kao realna cijena koliko 10? Vidim da vi i još par kolega visite na ovoj temi iz čistog dobročinstva prema drugima [proud] Ja sam danas ušao u ovu dionicu nakon godinu dana po svojoj procjeni, bez da sam po njoj pljuvao,a uskoro ćete i vi samo ćete pretpostavljam promjeniti nick zbog mogućik 5 lipa niže [bye]

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

[/quote]

[/quote]
Ajmo ovako, prije nekog vremena se spominjala velika mogućnost stečaja i cijena je bila najniža ikad, a to je 14,50 kuna, sada je ta mogućnost uvelike otklonjena, vratila se na burzu i likvidnost i sada je kao realna cijena koliko 10? Vidim da vi i još par kolega visite na ovoj temi iz čistog dobročinstva prema drugima [proud] Ja sam danas ušao u ovu dionicu nakon godinu dana po svojoj procjeni, bez da sam po njoj pljuvao,a uskoro ćete i vi samo ćete pretpostavljam promjeniti nick zbog mogućik 5 lipa niže [bye]
[/quote]

Da, al si iz tog istog dobročinstva čim si ušao počeo mlatiti praznu slamu… sve mi znamo kolega, ne treba nam novih analiza. Neki ovde ne menjaju košulje po potrebi, stvar je principa i sopstvene reči. Neka ti je sada Bog na pomoći… i prodavci s aska.

Lep pozdrav.

[/quote]

[/quote]
Lupetanja, lupetanja-više i ne čitate. Došla lova u Zg Holding-Zg-grad-kredit-zar ništa neznate??? o TOJ LOVI JE RIJEČ A NE O knjigovodstvenoj smanjivanjem kapit. [thumbsup].

neće uvijek biti ovako.

Sad će za koji dan sigurno mirovinski da se raspojasaju, sad kad im je naizad dokap odnosno povećanje volumena kotizacije omogućilo da ponovo sakupljaju ovo blago… Zar nije tako kolega Loris? [lol]

[/quote]

[/quote]
[/quote]

Da, al si iz tog istog dobročinstva čim si ušao počeo mlatiti praznu slamu… sve mi znamo kolega, ne treba nam novih analiza. Neki ovde ne menjaju košulje po potrebi, stvar je principa i sopstvene reči. Neka ti je sada Bog na pomoći… i prodavci s aska.

Lep pozdrav.

[/quote]
Što je ovde mlačenje prazne slame druže hartičaru?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

počelo je iskrcavanje iz Ingre po bidu…mnogi ne žele dočekati situaciju kad se 2 milijuna novih dionica preseli na burzu [embarass]

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

počelo je iskrcavanje iz Ingre po bidu…mnogi ne žele dočekati situaciju kad se 2 milijuna novih dionica preseli na burzu [embarass]

Ja još ne kupujem, ali mislim da je puno toga već uračunato u cijenu. Brine me što su svi građevinari poletjeli 30-60%, a Ingra se nije ni makla.

New Report

Close