Krivi tajming mladiću, upravo smo pred 46,5k
Ne valja trčati pred rudo
A ne znam možda je ipak dobro da se malo smiri do kraja Ipo…
Onda su 2 solucije moguće:
1. 50000 komada ima što znači da onih 10000komada je nekima viška pa je moguće da ‘mali’ (iako ih nema) prodaju 1 komad kako bi kupili paket T-HT-A, te možda mogu rušiti cijenu do 45k—-Najgora moguća solucija
2. Da se up-a cijena do 52-58k, i onda stane, recimo 1-2 mjeseca, te kada objave godišnju krene prema 60-75k…ali naravno sve ovisi o raspoložanju investitora…
Evo piše u današnjem Večernjaku,…..”….dioničari INGRE preplatili tu dionicu pretjeranim navijanjem, koje više sliči nogometnoj utakmici, nego na tržište kapitala…”….u potpisu Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre….
Mogao si dati i link pa da pročitamo u toj “renomiranoj tiskovini” kaj se događa i da nas se “prosvijetli”
Ja imam ionako 53 komada, tako da sve što je iznad 46 je super, jer sam kupovao po 11 i 19 [smiley2]
, te možda mogu rušiti cijenu do 45k—-Najgora moguća solucija
Kako kome, kolega, kako kome
daki: ” Evo piše u današnjem Večernjaku,…..”….dioničari INGRE preplatili tu dionicu pretjeranim navijanjem, koje više sliči nogometnoj utakmici, nego na tržište kapitala…”….u potpisu Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre…. ” Mogao si dati i link pa da pročitamo u toj “renomiranoj tiskovini” kaj se događa i da nas se “prosvijetli”
Kolega egipchanin ne brinite se ovo mi više liči na djelo novinara 24h nego večernjaka,al možda kolega daki i je neki novinarčić ili izmišlja pričice…za djecu …naravno…
Mali update za kolegu Matrixa
Mali update za kolegu Matrixa
Ako je netko kupio po 1 komad onda znam kakav je to ulagač…[smiley2]…a evo oko 13: 30 jedan moj kolega će malo ići čistiti, pa onda uzmite dok možete…meni ne treba…[smiley2]..imam već dovoljno…a možda u petak kupim 2 kom…onako jer ipak broj 55 je ljepši od 53…
samo neka pada!
navijajmo za pad!!!!!!!!!!!!!!
uskoro će meni ledo jako visoko pa ću se nakupovat još ingre! [smiley1]
[smiley2][smiley2][smiley2]
…Dakle moram se javiti da komentiram sve ove bedastoće…Cijena ove dionice je svojevremeno pala sa 42k na 35k..tad je navodno dokupljivao Plavi. Tko je tu “popljugao”- njegova stvar. Sad se opet ponavlja sličan scenario..treba poplašiti paničare i buduće ulagače u HT i uzeti im jeftino dionice.
Ako to stvarno srušite ispod 45k … odustajem od svojih 4 paketa HT-a i nadokuplujem…A vi svi skupa si mislite kaj hoćete..
Ja ovo ne dajem ispod 70-80k….[smiley7]