INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lorisa smo prokrinkali ali gdje nam je Pobjeda????
No dobro, drago mi je da je Loris opet u ingri, a i gdje bi bio drugdje kad će jedino na ovoj dionici ponovno vratiti izgubljeno!
Slažem se s Lorisom tj oko-m da su stvoreni uvjeti za ulazak fondova odnosno smanjenja ulaza a nakon toga idemo nebu pod oblake!! S čime tu tvdnju potkrepljujem? Nadam se da ćemo napokon
saznati slijedeći tjedan [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Zamislite Nenada M. kada bude lupao po asku da se vrati. Znači od onih 2 milijuna komada, 100000 je već unaprijed kupljeno. Treba nam još samo 19 takvih ulagača. A u zasjedi ih čeka na stotine na rasplet . Hm, hm, hoće li biti dovoljno za sve? Pitanje je sad?

Nisam Nenad Marković.

Što je to točno "volumen kotizacije"?
I zašto to sprječava mirovinske fondove da kupuju dionice Ingre?

300 milijuna : 7,5 milijuna je 40 kuna ili zadnja cijena po kojoj su fondovi mogli kupovati ingru. Nakon sto je cijena pala ispod 40 kuna to vise nije bilo moguce, ali od srijede ili cetvrtka novim dokapom opet se otvara mogucnost fondovske kupovine kao u Tehnici .
Nakon dokapa vise nema nominale !!

Da li ce fondovi kupovati i braniti cijenu svoje nove dokapitalizacije iduci tjedan, to neznam !
[/quote]
I pretpostavljao sam da o tome pišeš. To ti se, kolega, ne zove "volumen kotizacije" već "tržišna kapitalizacija".
I, kao drugo, potpuno je netočno to što pišeš jer je Ingra u Službenoj kotaciji.
[/quote]

[lol] [lol] nacrtajte šlager pevaču, ne konta on ništa. Čudi ma da fotije ne razume o čem se radi.

neće uvijek biti ovako.

Zamislite Nenada M. kada bude lupao po asku da se vrati. Znači od onih 2 milijuna komada, 100000 je već unaprijed kupljeno. Treba nam još samo 19 takvih ulagača. A u zasjedi ih čeka na stotine na rasplet . Hm, hm, hoće li biti dovoljno za sve? Pitanje je sad?

2 miliončeka friških dionica po bidu ti nije dosta? pa što si umislio, da si bill gates? [lol]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

2 miliončeka friških dionica po bidu ti nije dosta? pa što si umislio, da si bill gates? [lol]

nije 2 nego 6. Kooperanti 2 i fondovi 4 milijuna dionica po 20 kuna.

Morate priznati da se i jednim i drugima isplati dokup od srijede sve sto je ispod 20 kuna i tako smanje cijenu ulaza za koji postotak ili ste uvjereni da ce na ovih 30.000 dionica na bidu u srijedu doci novih 6.000.000 dionica na asku ili bidu takoder ?

[lol]

nije 2 nego 6. Kooperanti 2 i fondovi 4 milijuna dionica po 20 kuna.

Morate priznati da se i jednim i drugima isplati dokup od srijede sve sto je ispod 20 kuna i tako smanje cijenu ulaza za koji postotak ili ste uvjereni da ce na ovih 30.000 dionica na bidu u srijedu doci novih 6.000.000 dionica na asku ili bidu takoder ?

[lol]
[/quote]

neće 2 milje dionica doć odma u srijedu, trebasve to izglasat, pa provest u knjigama, SKDD, pa tko bude od kooperanata najbrži taj će uspjet iskrcat prvi po 16 kn…a ostali kako stignu-neki po 15…neki po 13 kn…najsporiji po 10 kn ili niže..a hebat ga, tko zadnji iskrcava dobije ostake bida [bye]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

Znate kaj je super ovdje sto nitko ne zna kaj ce se fakat dogodit, ali sumnjam da bu bio tobogan do 10, čisto zato kaj sam razgovarao s koooooperantima i vele da im nije hića za dat ingru za kafu

Bu bilo da Marković bude kupovo opet 50 000 kom Ingre, mjesto 200 000 kom,al ježi ga kada nije ni s tozom uspio, pa hebate ono zemljište buraj al arab bi tam napravio a ne se hebavo s Gupom

otkud vam to, a će on uopće više ulaziti?!? meni se čini da je on nakitio ekipu s foruma iznad 20 kn sa 100.000 komada i sad umire od smijeha dok čita ove glupe komentare [bye]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

otkud vam to, a će on uopće više ulaziti?!? meni se čini da je on nakitio ekipu s foruma iznad 20 kn sa 100.000 komada i sad umire od smijeha dok čita ove glupe komentare [bye]
[/quote]

kolega tacco,

veoma se radujem vasem uspijehu kupnje ingre na 10 kuna i slicno, ali dajte se bar potrudite i napisete malo argumenata ;

Markovic je izlazi u tjednu od 01.12 do 04-12.10 i tada je cijena bila od 16,42 do 16,32 ili najniza cijena trgovanja

@frckavi

kolega najbolje bi bilo da javite fondovima PBZ, AZ i RBA da su mogli kupovati Ingru i ispod 40 kuna samo su bili u zabludi cijelo vrijeme [lol]

Ocekujem da ce cijena ici ispod 10kn nakon sto se kooperantima isplate dugovi u obliku dionica. Ja cu cekati s (za moje pojmove) velikim nalozima na 8-9 kn. Moguce je da se ovaj scenarij izbjegne ako fondovi postave svoju barikadu na recimo 16kn. Samo mislim da je i fondovima pametnije da kooperanti sami totalno spuste cijenu dionice pa da onda za male pare kupe puno dionica i dignu cijenu na 20ak kuna… Vrijeme ce pokazati… A pokazati ce i da je ova dionica jaaaaako podcjenjena!

Alzir? Uskoro krece….
http://www.poslovni.hr/vijesti/alzir-racuna-na-hrvatske-tvrtke-u-300-mlrd-dolara-vrijednom-programu-obnove-gospodarstva-166869.aspx

Stojte mi dobro!

Kad je ono dan D odnosno ta skupština štali već što se toliko očekuje znali tko ja ušao a nemam pojma

hvala

neće 2 milje dionica doć odma u srijedu, trebasve to izglasat, pa provest u knjigama, SKDD, pa tko bude od kooperanata najbrži taj će uspjet iskrcat prvi po 16 kn…a ostali kako stignu-neki po 15…neki po 13 kn…najsporiji po 10 kn ili niže..a hebat ga, tko zadnji iskrcava dobije ostake bida [bye]

Tako je. Nakon sto prodje skupstina, potrajat ce jos nekoliko tjedana da se sve provede kroz Trgovacki sud i SKDD. A sto se tice najbrzeg na prodaji, vjerujem da ce to biti Auctor. Pa ipak mu je to core business.

New Report

Close