INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što se bunite Ingra 3% minus a Igh 9%

sve dionice osim INA i INGRE rastu vec dva dana, a i treci ce.

evo IGH svaki dan 15-20 % raste, a to je tesko gledati, zato je najbolje prodati INGRU i INU i kupiti dionice koje rastu [tongue]

Cijena IGH je u samo par dana narasla s 1200 na 1800 ili 50%.

Sada bi bilo pametno to kapitalizirati i kupiti Ingru po 17-18 Kuna odnosno 9 Kuna, ako se odbije zarada na IGH.
To bi bio jack pot od 23.12.10.

Daj se odlući prodati INGRu i kupiti IGH ili prodati IGH i kupiti INGRU
[/quote]

Nemojte očajavat kolega, dosad su na građevinarima bile suze radosnice a već sutra mogle bi one druge.

Teško je bilo promatrat INGRU na mjestu dok ostale napumpavaju, al to vam se zna brzo okrenut.

Jučer kad mi je uletilo INGRE na 16,o3 -16,16 pomislih neka greška al ipak nije!

[thumbsup]
[/quote]

Evo vidite kolega da i nije tako loše bilo bit u INGRI koju ste kupili npr. na 16,00 kn.

Zašto, oni koji su jučer od mene kupili IGH na 1830 nisu se proslavili, napisao sam nešto i o suzama!

[sealed]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

***ne kuzim cemu emocije(narocito tolike) u poslu s dionicama… kod high risk dionica koje su dotakle dno ili su blizu dna poput Ingre jedino je bitan omjer R/R tj. koliko si spreman riskirat za eventualnu visoku zaradu te naravno stanje bida i aska… meni su oba ova uvjeta ispunjena i bas me briga jel Igor izgleda ko plaha junica, jel ugovor s Gradom glup, jel krov Arene prokisnjava i sto su dobavljace placali dionicama kad sad te iste dionice otkupljuju po smjesnih 16-17 kuna znaci u pol cijene su rijesili dugove dobavljacima… tko zeli sigurnost nek investira u neki fond, tamo je barem sigurno zadnjih godina da ce fond za svoje naknade zaradit, a za ulagace ih bas briga ili nek stavi u HT i ceka Godota… ulaganje u dionice koje su na dnu je kladjenje, tko ima nos dobro ce zaraditi, tko nema pisat ce po forumu postove prepune emocija…amen!

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Svi građevinari divljaju jedino Ingra ne miče, a šta će tek biti kad na burzu dođe novih 6 mil dionica raspoloživih za prodaju?
Šta je Igor napravio ovoj dionici…

a što će biti…pad da boli glava!
neka ne dođe 6 milja dionica na prodaju, dosta je da dođe samo 1 milja i počne rasturati po bidu…sad u ovoj euforiji INGR nije uspjela iznad 17 kn a drugi su odradili po +60%, a neki vjeruju da će rasti sad kad milijuni dionica počnu tući bid?!?!

Svi građevinari divljaju jedino Ingra ne miče, a šta će tek biti kad na burzu dođe novih 6 mil dionica raspoloživih za prodaju?

neka ne dođe 6 milja dionica na prodaju, dosta je da dođe samo 1 milja i počne rasturati po bidu…sad u ovoj euforiji INGR nije uspjela iznad 17 kn a drugi su odradili po +60%, a neki vjeruju da će rasti sad kad milijuni dionica počnu tući bid?!?!
[/quote]

Kolega ja bi volio da nisi u pravu , a ti?
Pozdrav

[/quote]

znaci predvidate od 23.12.10. jako veliki promet dionica na ingri ?

[/quote]

Jaooooo što će biti razočarenja kad se ne ispune očekivane prodaje po 5 kn. [wink]

neće uvijek biti ovako.

[/quote]

Jaooooo što će biti razočarenja kad se ne ispune očekivane prodaje po 5 kn. [wink]

neće uvijek biti ovako.

Ovdje se stalno piše o tome što će biti kada krene prodaja dionica dobavljača i drugih koji će ih steći po 20 kuna, bit će potop kažu. Nitko se ne pita što će biti ako toga potopa ne bude, ako se "netko postavi recimo na 16 – 17 i pokupuje, ili ako da ponudu za otkup.
Eto mi koji trenutno posjedujemo dionice spremni smo i na dodatni rizik i eventualni "potop", ali da li ste vi spremni na suprotan scenarij? I INU nitko nije želio po 1700, a onda u jednom danu dođe do novih okolnosti, iako je to i dalje ona ista INA sa istim problemima, ali cijena je "ajme"! U biti konkretno se ama baš ništa nije promijenilo u INI, nego se samo promijenio način gledišta ulagatelja.

hajde, hajde-kreulo je prodajte burekdžije-spustite ispod 16, INA se mora negdje proslijediti. Malo i meni. [thumbsup].

neće uvijek biti ovako.

***ne kuzim cemu emocije(narocito tolike) u poslu s dionicama… kod high risk dionica koje su dotakle dno ili su blizu dna poput Ingre jedino je bitan omjer R/R tj. koliko si spreman riskirat za eventualnu visoku zaradu te naravno stanje bida i aska… meni su oba ova uvjeta ispunjena i bas me briga jel Igor izgleda ko plaha junica, jel ugovor s Gradom glup, jel krov Arene prokisnjava i sto su dobavljace placali dionicama kad sad te iste dionice otkupljuju po smjesnih 16-17 kuna znaci u pol cijene su rijesili dugove dobavljacima… tko zeli sigurnost nek investira u neki fond, tamo je barem sigurno zadnjih godina da ce fond za svoje naknade zaradit, a za ulagace ih bas briga ili nek stavi u HT i ceka Godota… ulaganje u dionice koje su na dnu je kladjenje, tko ima nos dobro ce zaraditi, tko nema pisat ce po forumu postove prepune emocija…amen!

bananarama-Ovdje se stalno piše o tome što će biti kada krene prodaja dionica dobavljača i drugih koji će ih steći po 20 kuna, bit će potop kažu. Nitko se ne pita što će biti ako toga potopa ne bude, ako se "netko postavi recimo na 16 – 17 i pokupuje, ili ako da ponudu za otkup.
Eto mi koji trenutno posjedujemo dionice spremni smo i na dodatni rizik i eventualni "potop", ali da li ste vi spremni na suprotan scenarij? I INU nitko nije želio po 1700, a onda u jednom danu dođe do novih okolnosti, iako je to i dalje ona ista INA sa istim problemima, ali cijena je "ajme"! U biti konkretno se ama baš ništa nije promijenilo u INI, nego se samo promijenio način gledišta ulagatelja.

DVA NAJBOLJA POSTA U ZADNJIH MJESEC DANA-I OD MOJIH. [thumbsup].

neće uvijek biti ovako.

Ovdje se stalno piše o tome što će biti kada krene prodaja dionica dobavljača i drugih koji će ih steći po 20 kuna, bit će potop kažu. Nitko se ne pita što će biti ako toga potopa ne bude, ako se "netko postavi recimo na 16 – 17 i pokupuje, ili ako da ponudu za otkup.

ina i ingra imaju sličnosti u imenu a razlika je u tom što se i ini radi a u ingri sviraju ..r..

New Report

Close