Svima vama koji još niste kupili INGRU a i onima koji se plaše novih dionica samo jedna informacija za razmišljanje. BELJE je podijelilo radnicima masu dionica po bagatela cijeni. Da li je došlo do pada cijene??? Pa vidimo da se vrti oko 60, dakle nije bilo stampeda, daj što daš pa tako sve do 30. Tako će biti i na INGRI, a ako netko pokuša pokrenuti paniku ja ga spremno čekam sa kešovinom. Pozz
Kada nisi prisutan neko vrijeme na forumu i onda se uključiš shvatiš jedno:
– postovi su uvijek isti od onih koji su u dionici a da ni sami ne znaju zašto su tu gdje jesu i uvijek imaju neku kešovinu ako "ne daj Bože" cijena padne, a ustvari sve je to [/b]očaj, jer se dugooooo ništa ne mjenja, mnogi od Vas su postali ovisni o burzi kao o kocki, spušili lovu i mole Boga da im se barem dio toga vrati kroz neki rast, ali realno na mnogim dionicama vraćanja neće biti već bi mogli zauvijek nestati.
P. S. ne prejudiciram ništa
[/quote]
Vidiš da ti je bolje kad nisi tu. Ovako se samo bezveze brineš za nas dioničare INGRE. Bolje i dalje se makni sa ovog foruma, zašto da se deprimiraš i piješ apaurine zbog tuđih nepromišljenih postupaka. Pusti ti nas da i dalje nepromišljeno kupujemo INGRU po ovim preprecijenjeno skupim cijenama. Pozz i ugodan dan. [proud]
Svima vama koji još niste kupili INGRU a i onima koji se plaše novih dionica samo jedna informacija za razmišljanje. BELJE je podijelilo radnicima masu dionica po bagatela cijeni. Da li je došlo do pada cijene??? Pa vidimo da se vrti oko 60, dakle nije bilo stampeda, daj što daš pa tako sve do 30. Tako će biti i na INGRI, a ako netko pokuša pokrenuti paniku ja ga spremno čekam sa kešovinom. Pozz
– postovi su uvijek isti od onih koji su u dionici a da ni sami ne znaju zašto su tu gdje jesu i uvijek imaju neku kešovinu ako "ne daj Bože" cijena padne, a ustvari sve je to [/b]očaj, jer se dugooooo ništa ne mjenja, mnogi od Vas su postali ovisni o burzi kao o kocki, spušili lovu i mole Boga da im se barem dio toga vrati kroz neki rast, ali realno na mnogim dionicama vraćanja neće biti već bi mogli zauvijek nestati.
[/quote]
Vidiš da ti je bolje kad nisi tu. Ovako se samo bezveze brineš za nas dioničare INGRE. Bolje i dalje se makni sa ovog foruma, zašto da se deprimiraš i piješ apaurine zbog tuđih nepromišljenih postupaka. Pusti ti nas da i dalje nepromišljeno kupujemo INGRU po ovim preprecijenjeno skupim cijenama. Pozz i ugodan dan. [proud]
[/quote]
Ja kolega ni ne znam šta su to ti aupaurini, al očito nam vi možete održati presentaciju na tu temu!
Ja vam samo drugarski sugerišem i ne samo vama nego i ostalim čitateljima da postoje veliki rizici koji bi mogli jako uticati na cenu ove akcije. Moj je drugarski zadatak da realno ukažem na te rizike, a ne da ih konstantno umanjujem poput vas. Sem toga, iz vasione je vidljivo da vi dosta slabo baratate stručnim terminima i jedan častan i zahetvan posao kao šta je ulaganje para, svojim petparačkim i zlogukim komentarima, ocrnjujete i banalizirate do apsurda. Moj vam je savet, manite se akcija i radite nešta drugo u životu jer za ovo vi niti talenta, a niti stručnog znanja očito je nemate.
Lep pozdrav i svako dobro želim.
fotije-nije naštampalo milione novih (skoro pa) bezvrednih akcija…kao Ingra naprimer.
Onda je to protuzakoniti posao! Poduzmite nešto! [lol] . Molim vas ne pričajte svašta-no nije ni čudo, od vas ništa novo. [thumbsup].
[/quote]
[/quote]
Ja kolega ni ne znam šta su to ti aupaurini, al očito nam vi možete održati presentaciju na tu temu!
Ja vam samo drugarski sugerišem i ne samo vama nego i ostalim čitateljima da postoje veliki rizici koji bi mogli jako uticati na cenu ove akcije. Moj je drugarski zadatak da realno ukažem na te rizike, a ne da ih konstantno umanjujem poput vas. Sem toga, iz vasione je vidljivo da vi dosta slabo baratate stručnim terminima i jedan častan i zahetvan posao kao šta je ulaganje para, svojim petparačkim i zlogukim komentarima, ocrnjujete i banalizirate do apsurda. Moj vam je savet, manite se akcija i radite nešta drugo u životu jer za ovo vi niti talenta, a niti stručnog znanja očito je nemate.
Lep pozdrav i svako dobro želim.
[/quote]
Žao mi vas je da se brinete za nas koji imamo INGRU-moj savet i dalje za vas stoji a to je da odete kod dobrog čika lekara da vam on objasni što su apaurini. I još puuuno toga ima da vam objasni. Za moje akcije se ne brinite a i za moje novčeke-dinare, ako neznate što je to. Ja se krcam INGROM a to što to učinim koji puta prije vas pa ste nervozni, ja vam niš tu nemrem nee. To je tržište-brži pobjeđuje. Onda čujemo se na stotki-ak budete do tada preživeli gospon fotije. Uživajte, lep je dan [wink]
Imam osjećaj da su se na INGRI sukobila dva veća igrača.
***meni ovo vise lici na suradnju 2 veca igraca nego na sukob… iz aviona se vidi da nedaju da cijena padne niti poraste… zanima me nakon svih katastroficnih izvjesca o Ingri tko je opce kupuje, a vidi se da se kupuje i da se cijena umjetno fiksira… mislim da cu se ubacit u ovo cisto onako iz srca na feeling sa svotom koju sam spreman izgubit makar sam uvjeren da bi ovo mogao biti bingo i odlicno ulaganje… jos kad vidim da je bradato jaje usao u vodecu strukturu meni je ovo vrijedno rizika
"glavni neprijatelj bit će vam 6 milijuna dionica…po bidu….uskoro"
kad sam počeo čitati ovaj forum , naivno sam mislio da je mjesto za prikupljanje najvažnijih informacija o pojedinoj firmi , koje mogu pomoći u samom investiranju ….i bilo je tako zapravo …i još je danas ….
ali tokom ove tri godine svakodnevnog čitanja i proučavanja …vidio sam nevjerojatnu količinu …hmm…..SVEGA …..
Ingra i mi koji smo unutra, i odavno i u zadnje vrijeme, je doživila pravu katastrofu i vrijednosno na burzi i kao firma na tržištu …..no bit je da se ona BORI ….za opstanak u ovim jebenim vremenima za cijelu hrvatsku građevinu pa i izvoz …..
ljudi pokušavaju održati i spasiti jednom velikog igrača na ovim prostorima i to je definitivno više nego pozitivno ….
ko od vas ne radi u izvozu nema pojma koliko je teško u ovoj jebenoj opljačkanoj banani koju vode
krajnji diletanti koji nemaju pojma o ničemu ( gle sabor i stranke zadnjih 15 godina , gle diletantizam oko INE …gle sve rasprodano .. ) … voditi firme , konkurirati vani za poslove i opstajati …
Zato može nam dionica otiči i na 5 kuna i sa tih 6 milja novih dionica …ali bitno je da INGRA opstane
za dobrobit svih nas ….ne kužite ? da je cijela država rasprodana ….
MALO JE FIRMI KOJE SU JOŠ NAŠE….ILI SMO VEĆ ZABORAVILI ….TO NAŠE …..A INGRA …..JE JOŠ UVIJEK NAŠA …..
ta naša ingra je upropastila naše penzije…. makedoncima su ostavili 100 mil kuna… na areni su imali 9 mil eura više od planiranog…. a male dioničare odveli u propast …. nije ona naša nego tvoja ako od nje dobivaš plaću…. ovo je za istragu…
[/quote]
prijatelju …nisi skužio bit ….HRVATSKA ….namjerno upropaštena, osiromašena,rasprodana…itd …
i malo naših brendova koji još nekaj MOGU vrijedit ….a INGRA može …kad opet stane na noge ..
i radim u izvozu ….ali ne u ingri …. i daj ne pjeni se ….odi plači BAJIĆU …i SAMODOLU …
Cijena će se i dalje održavati na ovoj razini, oko 17 kuna, sve dok ne prođe skupština i dok se od onih koji su prisiljeni brzo prodati ne otkupe dionice. Oko 2 milijuna komada fondovi su spremni otkupiti po cijeni 16 – 19 kuna. Smanjit će si ulaz na nekih 120 – 130 kuna, zatim dignuti cijenu sve do 50 – 60 kuna. I svi zadovoljni. Tko nema živaca da čeka, rješenje mu je "bid", tamo ih čeka medo griz-li.
Je lijepo odavdje , iz perspektive dioničara INGRe gledat ovaj dvodnevni 20+% rast drugih RH građevinara …a i mnogih drugih dionica …. [bye]
-65,91% [-65,91%] ovo je moj rezultat ovdje …. 160,90,60,30,20
Pozdrav dugoročnima …
janalan .. kolega… nisam tvoj prijatelj… a iznija sam činjenice koji te očito pogađaju ka i svaka istina …. uprava ingre mora misliti i raditi u interesu dioničara pa će tako pomoći hrvatskoj… za BAJIĆA nije kasno jer još niko nije razjasnija gubitke iz pokušaja akvizicije mavrova… inače ivo je u pritvoru za neki par miliona kuna a rončević osuđene za 10 miliona … ingra popušila 170 miliona i nikom niš… kolega ne piši svašta …moju hrvatsku oni upropaštavaju…eto tako