ingra ako hoće može sutra prodat arenu za 50 milja samo što je to 60% ispod cijene tako da ništa od toga
ingra ako hoće može sutra prodat arenu za 50 milja samo što je to 60% ispod cijene tako da ništa od toga
Kako ne, dobiva knjigovodstveni gubitak veći od toga iznosa i automatski i negativan kapital u bilansu….
ova raketa bi se mogla pretvoriti u božićnu petardu tj. da prasne do Božića
…savkim danom koji Ingra provede na ovim razinama zapečaćuje si sudbinu dugog i sporog oporavka (ako ga uopće bude)… moj ulaz u ovu dionicu je na puno većim razinama i gubitak mi je pozamašan… …mišljenja sam da na dan kada crobex doživi ovakav uzlet a ingra 1.61% govori puno više nego što mogu ovdje napisat…nemam riječi kojima bi mogao opista trenutačno mišljenje o ovoj firmi…jedino što mi dolazi napamet su riječi " Balkanska posla"…
Nažalost ovo je realnost koju je upraava Ingre sama zakuhala
A gdje je odgovornost?
Nažalost ovo je realnost koju je upraava Ingre sama zakuhala
A gdje je odgovornost?
…nema tu odgovornosti…jer da je ima nebi bilo stanje ovakvo…jedino se nadam da ako dođe do najgoreg scenarija uprava radit društvo ekipi u Remetincu…
…savkim danom koji Ingra provede na ovim razinama zapečaćuje si sudbinu dugog i sporog oporavka (ako ga uopće bude)… moj ulaz u ovu dionicu je na puno većim razinama i gubitak mi je pozamašan… …mišljenja sam da na dan kada crobex doživi ovakav uzlet a ingra 1.61% govori puno više nego što mogu ovdje napisat…nemam riječi kojima bi mogao opista trenutačno mišljenje o ovoj firmi…jedino što mi dolazi napamet su riječi " Balkanska posla"…
Izračunaj uzlet bez INE? Ingra se namjerno štopa-ja to znam a ti radi što hoćeš. I ja bi je još kupovao jeftinije ali nemaaaaaaaaa
Izračunaj uzlet bez INE? Ingra se namjerno štopa-ja to znam a ti radi što hoćeš. I ja bi je još kupovao jeftinije ali nemaaaaaaaaa
[/quote]
… oko 5 % rasta na svim drugim dionicama ( izuzeo sam Inu i nisam računao ispod 700.000,00 kn prometa dionice)…
… nema interesa za kupnju zato se i može manipulirat tako cijenom + HNFA ( koja valjda rješava sodoku )
… šta kod ja govorio vrijeme će pokazat pravu istinu…nadam se da će se sve promjenit i da sam u krivu…nemam ništa protiv toga…čak bi volio da je tako…
… oko 5 % rasta na svim drugim dionicama ( izuzeo sam Inu i nisam računao ispod 700.000,00 kn prometa dionice)…
… nema interesa za kupnju zato se i može manipulirat tako cijenom + HNFA ( koja valjda rješava sodoku )
… šta kod ja govorio vrijeme će pokazat pravu istinu…nadam se da će se sve promjenit i da sam u krivu…nemam ništa protiv toga…čak bi volio da je tako…
Po meni baš suprotno. Interesa ima i čini mi se da je više potrgovano po asku, nego po bidu, ako izuzmemo onog katastrofičara sa 7000kom i zabavnih dušebrižnika i novootkrivenih psihologa, iako bi ovim zadnjim možda dobro došai i psihijatar[wink]
I slažem se da vrijeme glavni saveznik svih nas!!!
[thumbsup]
Tko to kaže da pozitive nema na forumu??? [smiley]
Realni sektor u idućoj godini priželjkuje velike investicije
10.12.2010 10:05:00 | Izvor: Poslovni dnevnik/PressCut
Ako Hrvatska elektroprivreda do kraja godine objavi natječaj za gradnju HE Ombla, realno je očekivati da će 2011. gradnja pokraj Dubrovnika doista i početi. To bi značilo da će se kroz tu investiciju određenom dinamikom dalje u sustav uliti oko 120 milijuna eura (koliko je procijenjena vrijednost projekta), što pak znači potencijalni posao za projektante, građevinare i isporučitelje sve moguće opreme koja je potrebna u realizaciji tako velikog projekta. Naravno, pod uvjetom da se zadovolje propozicije natječaja i da strane kompanije i isporučitelji ne budu konkurentniji od domaćih. A ako se još i stvarno dogodi da se do kraja prvoga polugodišta 2011. definiraju uvjeti pa možda i raspiše natječaj za gradnju Plomina 2 (projekta vrijednog oko 800 milijuna eura), bit će to velik impuls gospodarstvu.
Upravo o takvim velikim projektima govori, primjerice, Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre, kad kaže kako je u Hrvatskoj s investicijama sve stalo i kako bi samo jedan novi veliki projekt u energetskom sektoru dao vjetar u leđa gospodarskim subjektima.