INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ingra ako hoće može sutra prodat arenu za 50 milja samo što je to 60% ispod cijene tako da ništa od toga

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

ingra ako hoće može sutra prodat arenu za 50 milja samo što je to 60% ispod cijene tako da ništa od toga

Kako ne, dobiva knjigovodstveni gubitak veći od toga iznosa i automatski i negativan kapital u bilansu….

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Upamtite dobro što sam sad napisao

Ova dionica je iduća raketa jaaaaaaaaaaaaaaaaaako brzo na radost svih koji je naravno imaju

Arena se zatvara , jer Bandić ne plaća.
[/quote]

Prosjek mi je 17,04 kn pa nek je miniraju

ova raketa bi se mogla pretvoriti u božićnu petardu tj. da prasne do Božića

…savkim danom koji Ingra provede na ovim razinama zapečaćuje si sudbinu dugog i sporog oporavka (ako ga uopće bude)… moj ulaz u ovu dionicu je na puno većim razinama i gubitak mi je pozamašan… …mišljenja sam da na dan kada crobex doživi ovakav uzlet a ingra 1.61% govori puno više nego što mogu ovdje napisat…nemam riječi kojima bi mogao opista trenutačno mišljenje o ovoj firmi…jedino što mi dolazi napamet su riječi " Balkanska posla"…

Nažalost ovo je realnost koju je upraava Ingre sama zakuhala
A gdje je odgovornost?

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Nažalost ovo je realnost koju je upraava Ingre sama zakuhala
A gdje je odgovornost?

…nema tu odgovornosti…jer da je ima nebi bilo stanje ovakvo…jedino se nadam da ako dođe do najgoreg scenarija uprava radit društvo ekipi u Remetincu…

…savkim danom koji Ingra provede na ovim razinama zapečaćuje si sudbinu dugog i sporog oporavka (ako ga uopće bude)… moj ulaz u ovu dionicu je na puno većim razinama i gubitak mi je pozamašan… …mišljenja sam da na dan kada crobex doživi ovakav uzlet a ingra 1.61% govori puno više nego što mogu ovdje napisat…nemam riječi kojima bi mogao opista trenutačno mišljenje o ovoj firmi…jedino što mi dolazi napamet su riječi " Balkanska posla"…

Izračunaj uzlet bez INE? Ingra se namjerno štopa-ja to znam a ti radi što hoćeš. I ja bi je još kupovao jeftinije ali nemaaaaaaaaa

neće uvijek biti ovako.

Izračunaj uzlet bez INE? Ingra se namjerno štopa-ja to znam a ti radi što hoćeš. I ja bi je još kupovao jeftinije ali nemaaaaaaaaa
[/quote]
… oko 5 % rasta na svim drugim dionicama ( izuzeo sam Inu i nisam računao ispod 700.000,00 kn prometa dionice)…
… nema interesa za kupnju zato se i može manipulirat tako cijenom + HNFA ( koja valjda rješava sodoku )
… šta kod ja govorio vrijeme će pokazat pravu istinu…nadam se da će se sve promjenit i da sam u krivu…nemam ništa protiv toga…čak bi volio da je tako…

… oko 5 % rasta na svim drugim dionicama ( izuzeo sam Inu i nisam računao ispod 700.000,00 kn prometa dionice)…
… nema interesa za kupnju zato se i može manipulirat tako cijenom + HNFA ( koja valjda rješava sodoku )
… šta kod ja govorio vrijeme će pokazat pravu istinu…nadam se da će se sve promjenit i da sam u krivu…nemam ništa protiv toga…čak bi volio da je tako…

Po meni baš suprotno. Interesa ima i čini mi se da je više potrgovano po asku, nego po bidu, ako izuzmemo onog katastrofičara sa 7000kom i zabavnih dušebrižnika i novootkrivenih psihologa, iako bi ovim zadnjim možda dobro došai i psihijatar[wink]

I slažem se da vrijeme glavni saveznik svih nas!!!
[thumbsup]

Tko to kaže da pozitive nema na forumu??? [smiley]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Realni sektor u idućoj godini priželjkuje velike investicije

10.12.2010 10:05:00 | Izvor: Poslovni dnevnik/PressCut

Ako Hrvatska elektroprivreda do kraja godine objavi natječaj za gradnju HE Ombla, realno je očekivati da će 2011. gradnja pokraj Dubrovnika doista i početi. To bi značilo da će se kroz tu investiciju određenom dinamikom dalje u sustav uliti oko 120 milijuna eura (koliko je procijenjena vrijednost projekta), što pak znači potencijalni posao za projektante, građevinare i isporučitelje sve moguće opreme koja je potrebna u realizaciji tako velikog projekta. Naravno, pod uvjetom da se zadovolje propozicije natječaja i da strane kompanije i isporučitelji ne budu konkurentniji od domaćih. A ako se još i stvarno dogodi da se do kraja prvoga polugodišta 2011. definiraju uvjeti pa možda i raspiše natječaj za gradnju Plomina 2 (projekta vrijednog oko 800 milijuna eura), bit će to velik impuls gospodarstvu.

Upravo o takvim velikim projektima govori, primjerice, Igor Oppenheim, predsjednik Uprave Ingre, kad kaže kako je u Hrvatskoj s investicijama sve stalo i kako bi samo jedan novi veliki projekt u energetskom sektoru dao vjetar u leđa gospodarskim subjektima.

New Report

Close