INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovo ovdje je ko hladnoratovska utrka u nuklearnom naoružanju , a omfovi su velesile .

svi omfovi nakrcani do j.ja , i svi su za razoružanje , al niko ne smije prvi razmontirat svoje , jer bi i onaj drugi (i treći , a i četvrti) mogo stisnut crveno dugme za lansiranje [lol]

pobjednika ne bi bilo , svi pušiona , zato je ovdje vjerojatan konsenzus omfova oko budućnosti ingre.

ipak prodo malo , trejdare necesse est [wink]

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Ingra izdaje 6 milijuna dionica

…. Stoga dokapitalizaciju smatraju uspješnom

naravno da je za njih uspješna….neuspješna će biti za sadašnje dioničare INGR kad im novih 6.000.000 dionica počne tuči po kupnji
[/quote]

Sjetite se BELJA! Po koliko su dobili radnici-nedavno? Da li je bilo rasprodaje daj što daš??? Inače bi bila 20 kn a ne 60. ŠTO VELITE O TOM FENOMENU? Zar mislite da su novi Ingraši veslo sisali pa da ne znaju što dobivaju i da će vam dati po bagateli??? Naravno, netko će SIGURNO pokrenuti paniku, a da li će uspjeti ovisi o nama koji im nećemo dati po bagateli. Kad to vide krenuti će u kupovinu prije ostalih. Bute vidli da bu tak. MF je 20 kuna preeeeeejeftino i jedva čekaju zakonsku mogućnost da uskoče u kupovinu.

neće uvijek biti ovako.

naravno da je za njih uspješna….neuspješna će biti za sadašnje dioničare INGR kad im novih 6.000.000 dionica počne tuči po kupnji
[/quote]

Hm da, očito su svi u strahu od 6 milijuna novih dionica i nitko se ne usudi kupovat, a pritisak prodaje je sve veći i bojim se da će INGR biti uskoro po 15 kn ili niže [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Dokap po 20 ide na 25 na ZSE.

Dokap po 20 ide na 25 na ZSE.

Ne kužim. Na http://www.zse.hr nema ništa novog o Ingri.
Kolega, je li ovo još jedan "logički haiku" s vaše strane?

A što vam govori povlačenje sa prodaje nekoliko tisuća u 15:55??? [thumbsup].

neće uvijek biti ovako.

A što vam govori povlačenje sa prodaje nekoliko tisuća u 15:55??? [thumbsup].

da se pokušalo navući kupce da se stave na kupnju na 17 kn….na žalost, nije upalilo…..

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Ke bide.

[/quote]

Hm da, očito su svi u strahu od 6 milijuna novih dionica i nitko se ne usudi kupovat, a pritisak prodaje je sve veći i bojim se da će INGR biti uskoro po 15 kn ili niže [rolleyes]
[/quote]
Sa dobrom bilancom i popravljanjem likvidnosti INGRA po 30 neće biti skupa.Znaći da je po 17
jako jeftina,a ako bude niže to bolje za dokup.A gdje će cijena,o tome ne odlučujemo mi mali
burek investitori već oni gore i biti će onako kako oni odluče.
Ali fundamentalnu vrijednost bi svatko morao i trebao procijeniti.Ja sam uvjeren da će
u slijedeću godinu dana INGRA biti iznad 30.
A vi kupujte dividendu 10% u HT ili ERNT ili 2% u ATGR.
Pamet u glavu i ne prodavati INGRU za bagatelu.

Na INGRI će teči med i mlijeko!

samo pazi da se ne posklizneš.

samo pazi da se ne posklizneš.
[/quote]
Bitno je da se digneš.A klizanja će uvijek biti,ali na INGRI ne očekujem.
Možda bude mala poledica,pa me malo pogurnu kooperanti sa novim dionicama,ali biti ću spreman!

Na Ingri će teči med i mlijeko!

izgleda da vas je napustio 10 dionicar, Nenad, prodavsi svih 100.888 komada, ali Vjeko se zato vratio na 10 mijesto [rolleyes]

New Report

Close