Mora ići dizanje.
Već i previše puta se dokazalo da se vrijednost dionice prepolovila kada god je Ingra kompenzirala dugove dionicama, prvi koji će kapitalizirati su oni koji su pretvorili zapise koji su kupovani po 75kn, njima je 17 kn dobar izlaz
Adio, barbosa![bye]
*bananarama, ideš nekud?
A ako ti pak ne odgovara moje moje osobnome viđenje daljnjeg razvoja događanja na INGR koje se temelji na nekim povijesnim činjenicama, onda se bar potrudi dati neki inteligentan kontraargument.
*bananarama, ideš nekud?
A ako ti pak ne odgovara moje moje osobnome viđenje daljnjeg razvoja događanja na INGR koje se temelji na nekim povijesnim činjenicama, onda se bar potrudi dati neki inteligentan kontraargument.
Kontraargumenti se trenutno nalaze na "gledalici". Ima ih na tisuće! Pozdrav!
Adio, barbosa![bye]
ne dramatiziraj, pa nije već na 20 kn! ima još uvijek vremena kupiti po 17 kn, doduše ne još za dugo [thumbsup]
Već i previše puta se dokazalo da se vrijednost dionice prepolovila kada god je Ingra kompenzirala dugove dionicama, prvi koji će kapitalizirati su oni koji su pretvorili zapise koji su kupovani po 75kn, njima je 17 kn dobar izlaz
Moje skromno mišljenje je da su u poziciji da to učine na većim cijenama…
Ovo me podsjeća na prošlu godinu, ekipa kupuje ko luda a neko samo iskipava.
Zanima šta će da bude kad malo jači igrači počnu da udaraju po bid-u, šta će onda ovi s akcijama što su kupovali poslednja dva dana?
Obzirom na veliko razvodnjavanje kapitala i neulazak novih para u kompaniju, to je i dalje sell, tek nakon šta dokap prodje i vidi se učinak novih akcionara i akcija na cenu, možemo da razgovaramo o nekom značajnijem rastu, do tada dinar gore, dole dva. Naravno sve pod uvetom da se kompanija okrene novim poslovima i da Oppi napusti kormilo i ode u bajbok gde mu je mesto.
Ne zaboravite da je braon maneken nakon svega najavio i strateški dokap, kojim bi se vaš vlasnički udeo još više razvodneo, no tada bi verovatno taj dokap imao i nekog smisla pod uvetom da se ne radi o još jednoj prevari u aranžmanu vrhuške Ingre i ostalih Auctor i etc. jataka.
Dva dinara, dva dinara dajem… tra la la la, tra la la.