Kad smo već kod Plavog, očito je da je prodao na 49
Ma ne prodajem ja to, to je dugoročno ulaganje , danas sam dokupio još.
Zašto bi prodavao po 49 000 ako znam da će u određenom trenutku slijedeće godine biti blizu 80 000?
[smiley2]
Zašto bi prodavao po 49 000
Da kupiš po 47,500 imaš isti broj dionica i staviš npr 15 somova kuna džep
Kada bih bio tako siguran u to druga stvar, ali ova dionica je živa opasnost, to i sami znate.[smiley2]
BTW. da imate još materijala oko mojeg mobitela, nije mi zvonio , već sam ja zvao.Krajnje nepristojno i neudobno.[smiley1]
Ne sjećam se ringtona ali mogu pohvalit kolegu Plavog za dobar ten.
Ma daj? Nije valjda od solarija?
Jel onako “Neven Ciganović” ten ili više “Petar Vlahov”? [smiley1]
Makarun
Kakav solarij, sport na otvorenom + GO + ostale stvari na otvorenom.[smiley1]
Kakav solarij, sport na otvorenom + GO + ostale stvari na otvorenom.[smiley1]
Joj, ma sav si mi otvoren…
BTW, otkad Otvoreni prenosi sport?
Conan O’B: ” Kad smo već kod Plavog, očito je da je prodao na 49 ” Ma ne prodajem ja to, to je dugoročno ulaganje , danas sam dokupio još. Zašto bi prodavao po 49 000 ako znam da će u određenom trenutku slijedeće godine biti blizu 80 000? [smiley2]
Potpisujem i ja sam sličan scenario napravio, tj nadokupio 3 komada… neka se ima…
bilo bi dobro da se malo spustite na zemlju, građevinski sektor je totalno precjenjen… kad se taj balon počne ispuhivati bit će gadno….
plavi: ” Conan O’B: ” Kad smo već kod Plavog, očito je da je prodao na 49 ” Ma ne prodajem ja to, to je dugoročno ulaganje , danas sam dokupio još. Zašto bi prodavao po 49 000 ako znam da će u određenom trenutku slijedeće godine biti blizu 80 000? [smiley2] ” Potpisujem i ja sam sličan scenario napravio, tj nadokupio 3 komada… neka se ima…
bilo bi dobro da se malo spustite na zemlju, građevinski sektor je totalno precjenjen… kad se taj balon počne ispuhivati bit će gadno…. matrix90: ” plavi: ” Conan O’B: ” Kad smo već kod Plavog, očito je da je prodao na 49 ” Ma ne prodajem ja to, to je dugoročno ulaganje , danas sam dokupio još. Zašto bi prodavao po 49 000 ako znam da će u određenom trenutku slijedeće godine biti blizu 80 000? [smiley2] ” Potpisujem i ja sam sličan scenario napravio, tj nadokupio 3 komada… neka se ima… ”
Kolega, nije precijenjen, već ima najveći rast i blistavu budućnost, zbog mogućnosti dobivanja posla radi moderniziranja infrastuktura ( javni objekti, sportski objekti, privatni objekti) u našoj državi, ali i šire ( Alžir, Rusija, Ukrajina, Poljska, Kazahstan, Bih, Srbija)
Siguran sam da onaj ko je to prepoznao ne dovodi u pitanje svoju odluku, da li investirati u građevinski sektor ili ne..dakako napomenuo bi da mi je također zanimljiv turistički sektor…
tako je wunderkindu, netko je lijepo dokupio po 47k….
dok. u privitku pogledalo 43 forumaša,zaista preskromno,dali je INGRA većini ne zanimljiva investicija,ili grafovi nikog ne interesiraju?[smiley2][smiley2][smiley2]
egipchanin: ” tako je wunderkindu, netko je lijepo dokupio po 47k…. ” dok. u privitku pogledalo 43 forumaša,zaista preskromno,dali je INGRA većini ne zanimljiva investicija,ili grafovi nikog ne interesiraju?[smiley2][smiley2][smiley2]
Možda su kolega na godišnjem,a možda nemaju vremena, sigurno onaj tko kupuje dionicu na ovim razinama neće potražiti pomoć od forumaša, već slušat sebe ili možda osobe koje su stručnjaci na tom području…