INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I jos jedan komentar vezan za najave buducih poslova.

Imao sam tu srecu da sam radio za americki blue-chip. Bilo kakvo komentiranje nezakljucenih poslova ili poslovnih rezultata prije sluzbene objave je bio tzv "hanging offense". Tko god to radio, makar bio i CEO bi momentalno letio iz kompanije.

Naravno, HANFA nije SEC.

Krepat ma ne molat.

I jos jedan komentar vezan za najave buducih poslova.

Imao sam tu srecu da sam radio za americki blue-chip. Bilo kakvo komentiranje nezakljucenih poslova ili poslovnih rezultata prije sluzbene objave je bio tzv "hanging offense". Tko god to radio, makar bio i CEO bi momentalno letio iz kompanije.

Naravno, HANFA nije SEC.

Da je baš tako čisto kod njih ne bi stalno izlazile nove afere i istrage oko odavanja povlaštenih informacija [sad]

Kakve su prognoze u vezi dokapitalizacije? Oce li se upisati svih 300 M kuna duga?

Stojte mi dobro!

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/dJnOnZ3Ex5RNwy65xLhayQ==.pdf

"Ovom uplatom podmirene su SVE obveze INGRE d.d. po izdanim dužničkim vrijendosnim papirima za tekuću godinu."

Pametnom dosta! [thumbsup]

Pametnima je već odavna dosta njihovih skribanija koje nemaju veze s vezom… Očito su svi oko Ingre preserećni kad jedna od najvolatilnijih akcija, šta zbog bankrotstva, šta zbog očajnog menadžmenta i strategije, na ovakav dan radi lošije od indeksa. [bye]

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Kakve su prognoze u vezi dokapitalizacije? Oce li se upisati svih 300 M kuna duga?

Stojte mi dobro!

kolega to si triba poslat na e-mail ingra.. oni bi vjerojatno to porošili na plaće, aute,darove…nek nam stoje dobro!!!!!!!!!!!!!!

http://www.zse.hr/userdoc…CZL9eI4Ty2mdj2VkXtw==.pdf

Objavit će rezultate iskazivanja interesa za dokapitalizacijom 8 dana od 3.12.

ČISTO ODUGOVLAČENJE.. NIŠTA OD INGRE

Heh, valda zbog snega i mećave ne mogu podatke da dostave… koja je ovo belosvetska prevara, a naivnih ko u priči.
[lol]
[/quote]

Jaooo ma samo da nam ti nisi naivan. A tko je belosvetski prevarant-ti ili on-to će se uskoro videti i objaviti.
PS:Ne reče mi da li posluša moj drugarski savet?

neće uvijek biti ovako.

Da li je netko čuo da će Mamić ući u drugi dokap sa kešom. O razlozima nagađanja ne bi htio prenositi jer mislim da je to patka!?

Jel Zdravko ili Zoran?
[/quote]
Nitko ne odgovara. A ne pitam bez veze. Naime saznao sam, iz pouzdanih izvora, da se jedan od njih također jako zanima za modu. Neki čak kažu da je onako malo …. ne znam kako da to opišem. Recimo da mu je najdraži televizijski lik lieutenent Gruber.

Ako je taj, možda i ima nešto o toj privatnoj dokapitalizaciji.
Ipak si ta ekipa iz modne branše "čuva leđa".

Kako je lijepo skupljati na bidu. Svatko da po malo a meni puuuno. Zašto platiti više kad daju za manje. Neznalice ili slabo informirani. Jedan stalno pretiče desnom stranom ali ima za sve.

neće uvijek biti ovako.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/dJnOnZ3Ex5RNwy65xLhayQ==.pdf

"Ovom uplatom podmirene su SVE obveze INGRE d.d. po izdanim dužničkim vrijendosnim papirima za tekuću godinu."

Pametnom dosta! [thumbsup]

Pametnima je već odavna dosta njihovih skribanija koje nemaju veze s vezom… Očito su svi oko Ingre preserećni kad jedna od najvolatilnijih akcija, šta zbog bankrotstva, šta zbog očajnog menadžmenta i strategije, na ovakav dan radi lošije od indeksa. [bye]
[/quote]

[lol] …Zašto li te toliko nervira uspješna isplata svih obveza mjesec dana prije kraja tekuće godine??? HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEEE. Bolje ti je da kupuješ po asku a ne da čučiš na bidu. Tko prvi počne lupati ask taj je pobrao kajmak ili ti ga pavlaku, jeltee, vrhnje i sl.

neće uvijek biti ovako.

Da li je netko čuo da će Mamić ući u drugi dokap sa kešom. O razlozima nagađanja ne bi htio prenositi jer mislim da je to patka!?

Jel Zdravko ili Zoran?
[/quote]
Nitko ne odgovara. A ne pitam bez veze. Naime saznao sam, iz pouzdanih izvora, da se jedan od njih također jako zanima za modu. Neki čak kažu da je onako malo …. ne znam kako da to opišem. Recimo da mu je najdraži televizijski lik lieutenent Gruber.

Ako je taj, možda i ima nešto o toj privatnoj dokapitalizaciji.
Ipak si ta ekipa iz modne branše "čuva leđa".
[/quote]

Pa Opi je isto navodno iz Gruberove satnije… no to nije bitno. Bitno je da ne zna posao da vodi i da zaradi pare, a pametnim ljudima je to dovoljno, iako bi se on nanovo dokazivo… samo ne znam kome.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

A što misliš tko mi je taj "pouzdani izvor"? Samo što svaku informaciju treba dva puta provjeriti. Ajmo, jel ima još "modno osvještenih" da nam pribave kakvu informaciju?

pa dobro kakva su sad ovo iskrcavanja krenula po kupnji?! netko nešto zna?? [shocked] [embarass]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

New Report

Close