INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

al svejedno za one koji rasprodaju ingru po 47k i danas je prosjek trgovanja

47.874,66

pri za ingru smiješnom prometu od

2.393.733,01

sretno sutra lovcima na diskontne ingre jer ja nemam s čim ih vatat inače bi se rado pridružio i nadam se da su se danas preplašeni paničari od strane fond managera koji siju paniku temeljenu na prošlotjednom svjetskom padu burzi ispucali…

također se nadam i da su ozbiljniji lovci na ingre shvatili da to sijanje panike u rvata, pogotovo na ingri, i nema smisla baš! [smiley1]

[smiley11]

I onda mu zvoni mobitel u dvorani (tako se prica..).
Jel se barem zna kakva je muzika na mobitelu (domace, strano, narodno, klasicno??). Mislim da je Conan bio tamo.
Malo zezam..

Za Pleso koji kosta oko 212 mil. KN izvodjaca ce odrediti netko drugi a ne Matkovi (mislim da se tako nekako zove sef Plesa).
55% vlasnik je Drzava a 35% Zagreb.
PA bumo vidli tko kaci jace..
I tko ima koje igrace

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

46200,00 2 46000,00 2 45010,00 1 45000,00 3 44051,00 2 ako neko da ingru ovima na trenutnim kupnjama sram me što sam jedan od dioničara!

ne treba vas biti….zašto?, da ste se smilovali ovome boldanome nalogu danas…. ne samo da vam plaćam kavu ( što nudi blueman) već i kremšnite…..[smiley2]

Scio me nihil scire

macd ne pokazuje negativan trend, razloga za padove nema ni moralnih, ni tehničkih, ni fundamentalnih, a kamoli zdravorazumskih……..

ili zna neko nešto što ja ne znam!? [smiley11]

NE DAJTE INGRU JEFTINO! [smiley2]

p.s. pa ni sonniboyu, bluemanu, plavom i ostalima! [smiley1]

Evo pozdrav kolege, vratio se ja s kratkog godišnjeg, i vidih ingra uzletjela…kao što sam rekao, a i nekima sugerirao da je samo drže, evo vidim da bas i nema vise onih pesimista kao prije možda zato što se ljudima nije dalo pisati nakon uvida u stvarno stanje.

Evo da i ja sam nadokupio 3 komada u četvrtak.

Tijekom razgovora sa čistačicom u PBZ-u saznao sam par insajderskih informacija, sve tri se odnose na INGRU. Jedino je bitno da ćemo u 2. krugu dokapitalizacije, oni koji ni tada neće uspjeti nadokupiti po 35.000, moći će nadokupiti po 37.000 na tržištu……….

Kolega nemojte se blamirati, valjda nije teško izvaditi 48k za ovu dionicu…[smiley2][smiley2]

Ako netko ima prospekt, neka ga stavi na str.

hvala

I onda mu zvoni mobitel u dvorani (tako se prica..).
Jel se barem zna kakva je muzika na mobitelu (domace, strano, narodno, klasicno??). Mislim da je Conan bio tamo.
Malo zezam..

Mitar Mirić. U stvari Šerif Konjević. Šala.

Ne sjećam se ringtona ali mogu pohvalit kolegu Plavog za dobar ten. Samo ne znam jel ga dobio na moru ili na Ingrinim bauštelama? [smiley2]

Kad smo već kod Plavog, očito je da je prodao na 49

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

I danas uzeo 2 komada na 47.
Fino par tisucica u dzep.
Nije ni to lose iako ja se na INGR uopce ne usudim daytradeati jer nikad neznas…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

I danas uzeo 2 komada na 47. Fino par tisucica u dzep. Nije ni to lose iako ja se na INGR uopce ne usudim daytradeati jer nikad neznas…

Znam ja tko se usudi…

Nikako sa svim day-tradeat. Moglo bi biti lupanja po glavi kasnije. Al par komada zavrtit zašto ne, malo adrenalina da bude dan zanimljiviji [smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Nikako sa svim day-tradeat. Moglo bi biti lupanja po glavi kasnije. Al par komada zavrtit zašto ne, malo adrenalina da bude dan zanimljiviji [smiley2]

O čemu Vi kolega?

Nikako sa svim day-tradeat–tko je to spomenuo uopće, kažem, da samo veliki mogu igrati takve igrice, a velikih tu gotovo da i nema.

New Report

Close