business.hr, t.i.
NAGODBE
Pomirba Tehnike i Ingre
Iz dviju domaćih građevinskih tvrtki, Ingre i Tehnike, u Četvrtaka je putem Zagrebačke burze stigla obavjest o rješenju spora mirnim putem.
….Ugovor na pet godina, …na područiju Alžira kojim su uredili okvire suradnje radi nuđenja i dobivanja poslova građenja i održavanja investicijskih objekata…..
piše Biljana
[pray]
Može link?
Hvala
[/quote]
business.hr TISKANO IZDANJE t.i.
ovo su luda vremena evo npr sad izdvojiš kojih 16 000 kn i kupiš 1000 dionica ingre i onda cijena dionice padne na recimo 7 kuna ko zna na kako dugo i eto gubitka i zamrznutog kapitala, pa ti budi pametan.
Nego, gdje je DATA?
Što je s onim njegovim projektom sastavljanja liste "mrzitelja Ingre"?
Inače, mislim da se ovaj tjedan neće ništa bitnije događati do petka kad ističe rok za iskazivanje interesa za debt-to-equity. Eventualno se može dogoditi da se tamo negdje u srijedu ili četvrtak javi Uprava i produži taj rok ako bude potrebe.
ovo su luda vremena evo npr sad izdvojiš kojih 16 000 kn i kupiš 1000 dionica ingre i onda cijena dionice padne na recimo 7 kuna ko zna na kako dugo i eto gubitka i zamrznutog kapitala, pa ti budi pametan.
Koliko ja vidim tehnički a bogami i fundamentalno ovo ide na 10 kuna da će se sve prašiti.
Ima da teku natren i kiselo mlijeko
Kolega Khmm na temi Tehnička… kaže drukčije, bar što se tiče TA i pri tome prilaže grafove, a ti samo trkeljaš bez crtkarija
http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3364.aspx
No recimo da si upravu i ako dodje na 10 kn, hoćeš li napokon kupiti? [tongue]
Poceli spekulanti kupovati obveznice.
Ova+j koji je kupio po ovoj cijeni ukoliko je swap po 20 kn ima break even oko 15 kuna.
Nije velka kolicina, samo je indikativno tko ce tu biti vlasnici firme odnonso kakav profil
Poceli spekulanti kupovati obveznice.
Ovaj koji je kupio po ovoj cijeni ukoliko je swap po 20 kn ima break even oko 15 kuna.
A ako ne prođe swap, ima problem.
ja sam upravo poslao ugovor o unosu prava u temeljni kapital obveznice kupljene na 73 prije nekih 8 mjeseci,bit će prinos od nekih 27% u roku dva mjeseca
neznam dali je neko od vas računao dali je pala tromjesečna prosjećna cijena ispod 20kn
ja sam upravo poslao ugovor o unosu prava u temeljni kapital obveznice kupljene na 73 prije nekih 8 mjeseci,bit će prinos od nekih 27% u roku dva mjeseca
Daj nam pokaži taj izračun, molim te.
Daj nam pokaži taj izračun, molim te.
[/quote]
ako su obveznice kupljene po 73% nominalne,a dionica ingre koje dobijem prodam po 20kn to ti je razlika 27% meni se ne žuri mogu čekat i godinu ili dvije,ali mislim da će to brzo gore,jer neće bit dokapitalizacija u punom iznosu dosad imaju kao 120 milja kuna upisanih informacija iz vrha kompanije.