Obrnuto treba djelovati.Prodavati skupo fondovsko smeće/HT,ERNT,naročitoATGR/ kupovati INGRU,BADEL jer će nakon
dokapitalizacije postati hit na tržištu.
SUNH,dokapitalizacija po 25 cijena raste na 30.
MGMA,dokapitalizacija po 10 a cijena na 26.Prije neki dan sam utvrdio da je Magma skuplja od
Badela trideset i sedam puta prema BV nakon dokapitalizacije.Sada je ta razlika samo dvadesetak puta jer je magma dobro posrnula.I još će ,ali kako je i to fondovsko smeće možda to mirovinci počnu braniti.
na ingri teće samo mlijeko,meda će biti na proljeće!
alo, pa kaj ne kupuješ badel onda…slabo ti to vjeruješ u njega, kad ti nema prometa na njemu…
ti se se već valjda nakrcao dovoljno s badelom…na 80+ kn…
[lol]
al zato fondovsko smeće HT, ERNT, ATGR, KOEI…koji posluju s dobiti i ne grcaju u dugovima i brane se cijene, jer su fondovsko smeće…e njih se treba klonit…jer INGR, VLDS, BD62, VART, FNVC…e, brate mili tu treba ulupat lovu…jeftini do bola, a još kad bude dokapitalizacija…
ajmo, INGR još malo pa nestalo po 15 kn…onda kreće po 13-14 kn… [bye]
Epur si muove!
Nakon dugo, prodan je jos jedan luksuzni apartman na Lapadu. Sad smo na 14 % prodanih luksuznih apartmana. I napokon jedna pozitivna promjena glede PR-a. Na stranici:
http://www.ingra-nekretnine.com/index.php?l=ru
Imamo ponudu na vise jezika… Stranci, kupujte hrvatsko!
Ako uspije dokapitalizacija (a trebala bi), cijena ce dolje radi rasprodaje firmi koje su u glibu. Moglo bi to i na jednoznamenkasti iznos. Nakon toga? Raketa prema 30-40, a za X godina i na 100kn (2014-2016). Moje misljenje, ne trebaju ga svi djeliti…
Stojte mi dobro!
Epur si muove!
Nakon dugo, prodan je jos jedan luksuzni apartman na Lapadu. Sad smo na 14 % prodanih luksuznih apartmana. I napokon jedna pozitivna promjena glede PR-a. Na stranici:
http://www.ingra-nekretnine.com/index.php?l=ru
Imamo ponudu na vise jezika… Stranci, kupujte hrvatsko!
Ako uspije dokapitalizacija (a trebala bi), cijena ce dolje radi rasprodaje firmi koje su u glibu. Moglo bi to i na jednoznamenkasti iznos. Nakon toga? Raketa prema 30-40, a za X godina i na 100kn (2014-2016). Moje misljenje, ne trebaju ga svi djeliti…
Stojte mi dobro!
A sto ga i ti nadrobi sada….
business.hr, t.i.
NAGODBE
Pomirba Tehnike i Ingre
Iz dviju domaćih građevinskih tvrtki, Ingre i Tehnike, u Četvrtaka je putem Zagrebačke burze stigla obavjest o rješenju spora mirnim putem.
….Ugovor na pet godina, …na područiju Alžira kojim su uredili okvire suradnje radi nuđenja i dobivanja poslova građenja i održavanja investicijskih objekata…..
piše Biljana
[pray]
Obrnuto treba djelovati.Prodavati skupo fondovsko smeće/HT,ERNT,naročitoATGR/ kupovati INGRU,BADEL jer će nakon
dokapitalizacije postati hit na tržištu.
SUNH,dokapitalizacija po 25 cijena raste na 30.
MGMA,dokapitalizacija po 10 a cijena na 26.Prije neki dan sam utvrdio da je Magma skuplja od
Badela trideset i sedam puta prema BV nakon dokapitalizacije.Sada je ta razlika samo dvadesetak puta jer je magma dobro posrnula.I još će ,ali kako je i to fondovsko smeće možda to mirovinci počnu braniti.
na ingri teće samo mlijeko,meda će biti na proljeće!
[/quote]
kolega -da se niste kojim slučajem ne govorim namjerno zaletili u svojim procijena navedene dionice,dali teče med i mlijeko ,je previše smijela izjava za dionicu poput ingre.
Ova Ingra je ko’ zapeti šprih.
Nemre to više padati više od 6-7 kuna, a onda ste na 17 kuna dok si rekao keks.
Ova Ingra je ko’ zapeti šprih.
Nemre to više padati više od 6-7 kuna, a onda ste na 17 kuna dok si rekao keks.
Nekome ovaj forum služi kao "vicoteka", a pojedincima i kao "željoteka"! [yawn]
Dobar investitor je već odavno naučio: prvo na temu dođe Lopina, a za njim u tu tvrtku dolazi stečajni upravitelj. Onda na sda objave da tu dionicu kupuješ na vlastitu odgovornost i na kraju ide delistanje.
Ali nebojte se nebude delistanja sve dok banke drže zapise ili već kaj im uvale po dospjeću (kao na optimi npr.).
business.hr, t.i.
NAGODBE
Pomirba Tehnike i Ingre
Iz dviju domaćih građevinskih tvrtki, Ingre i Tehnike, u Četvrtaka je putem Zagrebačke burze stigla obavjest o rješenju spora mirnim putem.
….Ugovor na pet godina, …na područiju Alžira kojim su uredili okvire suradnje radi nuđenja i dobivanja poslova građenja i održavanja investicijskih objekata…..
piše Biljana
[pray]
Može link?
Hvala
ma taj ugovor Ingre i THNK za područje Alžira potpisan je još prije godinu dana, rezultat do sada=0
ma taj ugovor Ingre i THNK za područje Alžira potpisan je još prije godinu dana, rezultat do sada=0
ma koja nula….thnk minus 50 % a ingr 80% cca..od objave [bye] [bye] [bye]