INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

48200,00 2 15:35:04
48000,00 1 15:35:04
47990,00 1 15:35:04
47899,00 1 15:35:04
47899,00 1 15:34:44
47898,00 2 15:34:44
47500,00 2 15:34:44

svaka čast, tako se navlače debili! [smiley11]

[smiley1]

tako je wunderkindu, netko je lijepo dokupio po 47k….

Dođite i hurdite....

tako je wunderkindu, netko je lijepo dokupio po 47k….

netko želi lijepo dokupiti po 46 k

Pardon, to sam bio ja na 47 000 ( jedan od .. ). KAko stvari sada stoje mogao bih možda i još malo kupiti?[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Lijepo od Vas gosn. Plavi…. Da mi je znati tko je bio toliko ljubazan pa Vam prodao robu ispod cijene???[smiley11]

Dođite i hurdite....

Uskoro će ta roba biti daleko iznad cijene……………..[smiley1]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

tsunami:

ček ti hoćeš reći da si zvao AZ i pitao dal će kupovati dionice i oni rekli da?hihi presmješno.plavi ti si zakon.

Plavi se još hvali time, dobija insajderske informacije i širi ih po forumima, pitanje je trena kad će mu HANFA pokucat na vrata.

P.S. Pozdrav ekipi pljuvača s Transadrije, vidim prebacili su se s TNSA i ovdje, lijepo ih je čitat al ne pije vodu

ma kaj nisi skužio sarkazam.koji inside?!pa ko će mu reći da AZ kupuje?tajnica?pribavljač u AZ-u?
ili će se pretplatiti na newsletter “odjela za trgovinu dionicama 1.kotacije” ma daj ajde.pa svi znaju da ako se plasira fondovima da prvo ide mirovincima a AZ kao najveći dobiva najviše.ne treba za to inside.
samo sam htio naglasiti kako su neki od dobre dionice spremni napraviti DDJH-topic

...pig slayer...

46200,00 2
46000,00 2
45010,00 1
45000,00 3
44051,00 2

ako neko da ingru ovima na trenutnim kupnjama sram me što sam jedan od dioničara!

ides:

tsunami:

ček ti hoćeš reći da si zvao AZ i pitao dal će kupovati dionice i oni rekli da?hihi presmješno.plavi ti si zakon.

Plavi se još hvali time, dobija insajderske informacije i širi ih po forumima, pitanje je trena kad će mu HANFA pokucat na vrata.

P.S. Pozdrav ekipi pljuvača s Transadrije, vidim prebacili su se s TNSA i ovdje, lijepo ih je čitat al ne pije vodu

ma kaj nisi skužio sarkazam.koji inside?!pa ko će mu reći da AZ kupuje?tajnica?pribavljač u AZ-u?
ili će se pretplatiti na newsletter “odjela za trgovinu dionicama 1.kotacije” ma daj ajde.pa svi znaju da ako se plasira fondovima da prvo ide mirovincima a AZ kao najveći dobiva najviše.ne treba za to inside.
samo sam htio naglasiti kako su neki od dobre dionice spremni napraviti DDJH-topic

Kao što sam i rekao ,ne bi se čudio da je PLAVi u glavnom odboru INGRE, ima hrpu dionica, a ovdje druka ko manijak………
I zna puno informacija koje ne dolaze uopće u javnost.[smiley1]

[color=blue]Paaaa po lojtrici gor, pa po lojtrici dol...pa po lojtrici gooorrr i doooollll...........[/color]

ingra je jedna od najtransparentnijih kompanija o kojoj se sve zna i nema previše tajni!

to što je mnogima preteško shvatiti neke jednostavne stvari jer kompliciraju život di stignu je posebna priča!

sve je u principu najčešće tako jednostavno da to mnogi nikad ne uspiju shvatit!

[smiley11]

wunderkind
46200,00 2 46000,00 2 45010,00 1 45000,00 3 44051,00 2 ako neko da ingru ovima na trenutnim kupnjama sram me što sam jedan od dioničara!

Ako mi netko da INGRU po ovim cijenama placam i kavu za svaku dionicu sto mi da po 46,000.
Ali nista..
Probat cemo nesto po 46,700 sutra.

Nije Plavi u nikakvom odboru vec je u industriji pa zna opcenito vise stvari o INGRI i ostalim dionicama od obicnog puka.

Mozda sutra budem bolje ruke…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Daki, da si bio u Ingri kada je Plavi postavljao pitanja nebi pisao ovakve gluposti…. Uopće mi nije jasno što ti želiš postići sa svojim piskaranjem i “optuživanjem”…. Volio bih barem jedan konkretan razlog, naravno, ako je to moguće i ako uopće takvog ima….

Dođite i hurdite....

New Report

Close