plavi:
”
vodoinst:
”
plavi: ” Automatski će nove dionice sa starima biti uvrštene u 1. kotaciju i tada mirovinski fondovi mogu kupovati Ingru.zato je navala na dionice prije ulaska u 1. kotaciju, kad je jasno da će AZ to u najmanju ruku zabetonirati , uostalom nazovite u AZ i provjerite, raspitajte se malo, ja jesam. ” Meni onaj dio rečenice koji govori o AZ nije dovoljno jasan. Daj to malo opširnije objasni da i mi sa slabijim svijećicama shvatimo što je pisac želio izjaviti?
”
Ne znam što nije jasno, AZ sudjeluje u 2. krugu, a kada uđe Ingra u 1. kotaciju zna se. Uostalom ovo što uspiju kuoiti u 2. krugu dokapitalizacije im sigurno neće biti dovoljna količina koliko su prvotno htjeli kupiti.
Dok je Ingra u JDD mirovinski fondovi ne mogu kupovati dionice / stavljati naloge na K/P.
”
ček ti hoćeš reći da si zvao AZ i pitao dal će kupovati dionice i oni rekli da?hihi presmješno.plavi ti si zakon.
Plavi se još hvali time, dobija insajderske informacije i širi ih po forumima, pitanje je trena kad će mu HANFA pokucat na vrata.
P.S. Pozdrav ekipi pljuvača s Transadrije, vidim prebacili su se s TNSA i ovdje, lijepo ih je čitat al ne pije vodu
Ne znam što nije jasno, AZ sudjeluje u 2. krugu, a kada uđe Ingra u 1. kotaciju zna se. Uostalom ovo što uspiju kuoiti u 2. krugu dokapitalizacije im sigurno neće biti dovoljna količina koliko su prvotno htjeli kupiti.
Dok je Ingra u JDD mirovinski fondovi ne mogu kupovati dionice / stavljati naloge na K/P.
Plavi se još hvali time, dobija insajderske informacije i širi ih po forumima, pitanje je trena kad će mu HANFA pokucat na vrata.
P.S. Pozdrav ekipi pljuvača s Transadrije, vidim prebacili su se s TNSA i ovdje, lijepo ih je čitat al ne pije vodu
Moram stati u obranu uvaženog kolege Plija, nije on kriv ako slučajno čuje koju insajdersku, nego onaj koji govori.
To se zove dilanje insajderskih IZ NEHATA, phahahahaha
Može li bolje? MOŽE i HOĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemam ja insajderske informacije, to sam negdje čuo, više se niti ne sjećam gdje, čovjek svašta čuje , kada se kreće u krugovima različitih ljudi, u kafiću na kavi, na cesti, pročitaš na internetu, ko će ga znati gdje sve ne.
Nemam ja insajderske informacije, to sam negdje čuo, više se niti ne sjećam gdje, čovjek svašta čuje , kada se kreće u krugovima različitih ljudi, u kafiću na kavi, na cesti, pročitaš na internetu, ko će ga znati gdje sve ne.
Nemogu, a da se ne složim sa uvaženim kolegom… Grad je pun glasina i tračeva tako da se tu i tamo nešto čuje i o prethodno spomenutoj firmi….
sviđa mi se kupnja! 48150,00 7 48000,00 4 47900,00 1 47700,00 1 47002,00 2 [smiley11]
a meni su dobri ti tvoji kratki, jezgroviti komentari[smiley2]
živio IQ u rvata! [smiley2][smiley2][smiley2]
[smiley11]
povlačim izjavu jer ima još genijalaca što daju ingru ispod 48 000…….
pa sretno im bilo, da mi je samo znat koji filmovi ih peru!? [smiley11]
47002,00 1 14:17:26
47003,00 1 14:17:26
predobro!!! [smiley2][smiley2][smiley2]
kaje pbz ekipa, bi se još nakupovali do 48k ko neki dan, ha!!??! [smiley11]
e ja nedam!!!!!! [smiley1]
Tijekom razgovora sa čistačicom u PBZ-u saznao sam par insajderskih informacija, sve tri se odnose na INGRU.
Jedino je bitno da ćemo u 2. krugu dokapitalizacije, oni koji ni tada neće uspjeti nadokupiti po 35.000, moći
će nadokupiti po 37.000 na tržištu……….
[smiley2]
47001,01 1 14:49:13
47002,00 1 14:49:13
47002,00 1 14:17:26
47003,00 1 14:17:26
ajmo paničari…………izlazite na prodaju!
vrijeme je za skoro veliko čišćenje………tako mi je čistačica iz PBZ-a šapnula! [smiley1]
[smiley2]
vrijeme je za skoro veliko čišćenje………tako mi je čistačica iz PBZ-a šapnula! [smiley1] [smiley2]
A ako neko zna nešto o čišćenju onda je to čistačica [smiley2]