INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

živio IQ u rvata! [smiley2][smiley2][smiley2]

[smiley11]

plavi:

vodoinst:

plavi: ” Automatski će nove dionice sa starima biti uvrštene u 1. kotaciju i tada mirovinski fondovi mogu kupovati Ingru.zato je navala na dionice prije ulaska u 1. kotaciju, kad je jasno da će AZ to u najmanju ruku zabetonirati , uostalom nazovite u AZ i provjerite, raspitajte se malo, ja jesam. ” Meni onaj dio rečenice koji govori o AZ nije dovoljno jasan. Daj to malo opširnije objasni da i mi sa slabijim svijećicama shvatimo što je pisac želio izjaviti?

Ne znam što nije jasno, AZ sudjeluje u 2. krugu, a kada uđe Ingra u 1. kotaciju zna se. Uostalom ovo što uspiju kuoiti u 2. krugu dokapitalizacije im sigurno neće biti dovoljna količina koliko su prvotno htjeli kupiti.
Dok je Ingra u JDD mirovinski fondovi ne mogu kupovati dionice / stavljati naloge na K/P.

ček ti hoćeš reći da si zvao AZ i pitao dal će kupovati dionice i oni rekli da?hihi presmješno.plavi ti si zakon.

Plavi se još hvali time, dobija insajderske informacije i širi ih po forumima, pitanje je trena kad će mu HANFA pokucat na vrata.

P.S. Pozdrav ekipi pljuvača s Transadrije, vidim prebacili su se s TNSA i ovdje, lijepo ih je čitat al ne pije vodu

Ne znam što nije jasno, AZ sudjeluje u 2. krugu, a kada uđe Ingra u 1. kotaciju zna se. Uostalom ovo što uspiju kuoiti u 2. krugu dokapitalizacije im sigurno neće biti dovoljna količina koliko su prvotno htjeli kupiti.
Dok je Ingra u JDD mirovinski fondovi ne mogu kupovati dionice / stavljati naloge na K/P.

Plavi se još hvali time, dobija insajderske informacije i širi ih po forumima, pitanje je trena kad će mu HANFA pokucat na vrata.

P.S. Pozdrav ekipi pljuvača s Transadrije, vidim prebacili su se s TNSA i ovdje, lijepo ih je čitat al ne pije vodu

Moram stati u obranu uvaženog kolege Plija, nije on kriv ako slučajno čuje koju insajdersku, nego onaj koji govori.

To se zove dilanje insajderskih IZ NEHATA, phahahahaha

Može li bolje? MOŽE i HOĆE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Nemam ja insajderske informacije, to sam negdje čuo, više se niti ne sjećam gdje, čovjek svašta čuje , kada se kreće u krugovima različitih ljudi, u kafiću na kavi, na cesti, pročitaš na internetu, ko će ga znati gdje sve ne.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

sviđa mi se kupnja!

48150,00 7
48000,00 4
47900,00 1
47700,00 1
47002,00 2

[smiley11]

Nemam ja insajderske informacije, to sam negdje čuo, više se niti ne sjećam gdje, čovjek svašta čuje , kada se kreće u krugovima različitih ljudi, u kafiću na kavi, na cesti, pročitaš na internetu, ko će ga znati gdje sve ne.

Nemogu, a da se ne složim sa uvaženim kolegom… Grad je pun glasina i tračeva tako da se tu i tamo nešto čuje i o prethodno spomenutoj firmi….

Dođite i hurdite....

sviđa mi se kupnja! 48150,00 7 48000,00 4 47900,00 1 47700,00 1 47002,00 2 [smiley11]

a meni su dobri ti tvoji kratki, jezgroviti komentari[smiley2]

Dođite i hurdite....

živio IQ u rvata! [smiley2][smiley2][smiley2]

[smiley11]

povlačim izjavu jer ima još genijalaca što daju ingru ispod 48 000…….

pa sretno im bilo, da mi je samo znat koji filmovi ih peru!? [smiley11]

47002,00 1 14:17:26
47003,00 1 14:17:26

predobro!!! [smiley2][smiley2][smiley2]

kaje pbz ekipa, bi se još nakupovali do 48k ko neki dan, ha!!??! [smiley11]

e ja nedam!!!!!! [smiley1]

Tijekom razgovora sa čistačicom u PBZ-u saznao sam par insajderskih informacija, sve tri se odnose na INGRU.
Jedino je bitno da ćemo u 2. krugu dokapitalizacije, oni koji ni tada neće uspjeti nadokupiti po 35.000, moći
će nadokupiti po 37.000 na tržištu……….

[smiley2]

47001,01 1 14:49:13
47002,00 1 14:49:13

47002,00 1 14:17:26
47003,00 1 14:17:26

ajmo paničari…………izlazite na prodaju!

vrijeme je za skoro veliko čišćenje………tako mi je čistačica iz PBZ-a šapnula! [smiley1]

[smiley2]

vrijeme je za skoro veliko čišćenje………tako mi je čistačica iz PBZ-a šapnula! [smiley1] [smiley2]

A ako neko zna nešto o čišćenju onda je to čistačica [smiley2]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close