INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

drukeri, džaba vam drukanje, upravo je iskrcano 4000 komada po kupnji, potpore na 16 kn više nema.
u petak je pala potpora na 17 kn, danas na 16 kn, tko zna što će biti sutra na 15 kn? [cry]

drukeri, džaba vam drukanje, i držite se potpisa [wink]

I ne zaboravite jednu bitnu stvar da svaku državu iz krize izvlače građevinari, izborna je godina i gospodarstvo se mora pokreniti ako vladajuči misle ostati na vlasti!!

Hehe, građevinari su je i ukopali (naravski + HDZ jer brez njih neiđe!).

I ne zaboravite jednu bitnu stvar da svaku državu iz krize izvlače građevinari, izborna je godina i gospodarstvo se mora pokreniti ako vladajuči misle ostati na vlasti!!

Hehe, građevinari su je i ukopali (naravski + HDZ jer brez njih neiđe!).

[/quote]

ovaj građevinar ulazi u svijet visoke mode, ovih dana u Areni smo mogli gledati cirkus i opasne vratolomije, ali kada se krenu održavati modne revije, tada će i dionica doći na jednu stabilnu i sigurnu razinu i nadamo se visoku cijenu [lol]

Teško da će veći dio firmi koje dobe dionice u zamjenu za dug prodavati ispod današnje cijene.
Ovo je lagano istresanje onih koji su probali uhvatiti koju kunu na brzaka, a sada su eto malo
pogubili lovicu i to je to. Ingra neće u stečaj i to je najvažnije.
Pitanje je vremena kada će krenuti preko 20 kn.
Osobno nisam previše frustriran ovim događanjima na Ingri jer mi je to mali dio portfelja i nemam
potrebu to dirati do daljnjeg.
Moje je mišljenje da ako netko već ima dionicu, neka je ne prodaje po ovim cijenama.

[thumbsup]

Moje osobno mišljenje je da Ingra više nikada neće biti iznad 20 kn!

……nemam što reći za Ingru. Previše nepoznanica …neizvjesno- tajnovito- čim isplivaju iz OSNOVNIH
teškoća- nek je prodaju nekom stranom ulagaču..!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

[/quote]
Teske rijeci, nikad ne reci nikad.
Ali sa ovakvim nacinom poslovanja vjerojatno nece nikad iznad 50 kuna ako se napravi debt to equity swap zbog kolicina dionica.

nazalost, uprava ne ulijeva povjerenje

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

oj kolege da mi je bar još nešto novaca pa da kupim još koju tisučicu po ovoj presmješnoj cjeni!!
Gledajte, donice burzu na ovim razinama NEĆE vidjeti, druga stvar ne zaboravite da će veliki dio dionica koperanata završiti kaoJo depozit za kredit!
Po meni stvar je vrlo jednostavna, ako koperanti krenu sa rasprodajom najbolje će proči onaj prvi ili drugi nalog ali šta je samnom koji ću uspjeti prodati tek recimo drugi-treći dan, zašto bi ja toliko novaca izgubio kad će cjena padati velikom brzinom ako znam da firma neide u stećaj zašto da dam dionice po 10kn ako će one vrijediti 20-30-100kn ???Pa nisu kooperanti trejderi i njih burza ne zanima, a još manje su djeca!!

bez brige, necu "zaboraviti da gradevinari izvlace drzavu iz krize",
vi kolega opet pocinjete sa svojom metodom pisanja.

ubacite jos koji – "jos malo strpljenja molim [pray]", i onda imamo cijeli paket.

nadam se da ste prodali na 18kn kad ste imali priliku, jer ovo bu jako grdo ovdje…

ps. i ja sam imaoc dionice ingre i ovo nije drukerski post.
pps. imam 1 dionicu ingre kupljenu na 20kn.

[/quote]
vrlo hrabra izjava… [shocked]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

[/quote]
Teske rijeci, nikad ne reci nikad.
Ali sa ovakvim nacinom poslovanja vjerojatno nece nikad iznad 50 kuna ako se napravi debt to equity swap zbog kolicina dionica.

nazalost, uprava ne ulijeva povjerenje
[/quote]

Slažem se, samo ako ćemo biti totalno drukerski nastrojeni onda bi se mnogi zapitali – ako je već i nude za smiješne škude, zašto ju onda netko ne preuzme? [proud]

Pozdrav

Moram se javiti jer čitam svakakve nebuloze.
Prvo: neće ići preko xxx ili neće ići ispod xxx kuna.
Jel netko prorok ovdje?
Drugo:Svaka dokapitalizacija u vremenu xx recimo 6 mjeseci, mora rušiti cijenu…jer ako je cijena velika dokap. će propasti, a ako je manja i to če rušti cijenu u vremenu xx, tek u vremenu XY dokap. može biti u korist cijene.

Pozdrav odobito inverteru!

oj kolege da mi je bar još nešto novaca pa da kupim još koju tisučicu po ovoj presmješnoj cjeni!!
Gledajte, donice burzu na ovim razinama NEĆE vidjeti, druga stvar ne zaboravite da će veliki dio dionica koperanata završiti kaoJo depozit za kredit!

Kolega, ako stvarno vjerujete u ovo što ste napisali, sugerirao bih vam da odete u najbližu banku i preduhitrite te kooperante tako da banci predložite da uzmu vaše postojeće dionice kao kolateral za margin kredit ili lombard kredit, i onda sredstva od tog kredita investirajte u dodatne dionice Ingre po ovim nevjerojatno povoljnim tj."presmješnim" cijenama.

New Report

Close