INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra čemo vidjeti koji je plan B ako nebude strateškog partnera [rolleyes]

nemoj se s time niti šaliti! ako ne bude strateškog partnera alternativa je – stečaj! [shocked]
[/quote]
ko je reko da se traži strateški partner ????????

sa i bez će opstat

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

Iz ARENE Ingri dolazi 7 milijona Eura godišnje u cashu.

ne lupetaj, taj novac ide banci za otplatu kredita, od toga Ingra nema ništa, ulaz-izlaz!

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

ne lupetaj, taj novac ide banci za otplatu kredita, od toga Ingra nema ništa, ulaz-izlaz!
[/quote]
covjek ti je lijepo rekao za arenu imaju još oko 50 milja kuna duga ostalo je bio vlastiti kapital nadam se da si naucio nesto

''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''

http://www.seebiz.eu/hr/intervjui/oppenheim-20-kuna-po-dionici-ingre-realno-odrazava-sliku-vrijednosti,98733.html

Tekst mi ne ulijeva optimizam. Previše govori o građevinskom sektoru i njegovim problemima, a premalo o samoj Ingri pošto je tema Ingra.

I sam prizanje da nema svježeg casha, kao niti strateškog partnera.

Planovi u sličaju propadanja dokapitalizacije – ne vidim ih…na sam spomen poslova, spominje 2011 i 12 …no bez konkretnih stvari.

Nisam pametan,ali ovo mi liči na mazanje očiju.

Srdačan pozdrav

Treba biti dosta oprezan. Ingra ima reputaciju, ima brend, pogotovo na tržištima poput Alžira u kojem posluje preko 30 godina. Pitanje je kako bi ti partneri primili nekog sa strane, koji možda i nije dobrodošao tamo. Suradnja u svakom slučaju da, na ravnopravim osnovama s tvrtkama koje imaju neku sinergijsku vrijednost, gdje zajedno možemo napraviti više i bolje.

Meni ovo uljeva povjerenje, ono tipa, ako netko dođe dobro dođe, a ako ne možemo mi i bez njega!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Treba pošteno priznati da nije riječ o unosu svježeg novca. On može doći tek u drugoj fazi dokapitalizacije, koju u iznosu do 150 milijuna kuna imamo pravo provesti sukladno odluci Skupštine iz 2008. Planiramo i u narednoj godini kapitalno ojačati tvrtku.

Eto to je plan B, ništa znatno u ovom članku nam nije otkrijo ali sigurno nisu izgubljeni bez planova
kako to netki špekulanti žele prikazati a o dugo spominjanom stečaju firme da niti ne pričam da nema niti govora o tome!!
Stvar je po meni jednostavna i ona glasi strpljen- spašen [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Kol.pozitiva, ovi dijelovi intervjua koje ste iznjeli se uglavnom odnose na Ingru kao tvrtku, međutim za daljnje kretanje vrijednosti dionice INGR-R-A je ipak ovo najvažniji dio:

… Prvo, nudimo fer vrijednost, a drugi par rukava je da imatelji vrijednosnih papira dolaze u poziciju da u kratkom roku mogu unovčiti dionice ili ih koristiti za kredit ili nešto drugo.

Dakle, na tržište nam dolazi još duplo više novih dionica koje nemaju lock-ap što se sasvim sigurno neće pozitivno odraziti na vrijednost iste i to bez obzira na stanje tvrtke ili neke novougovorene poslove!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Stvar je po meni jednostavna i ona glasi strpljen- spašen [thumbsup]

istu glupost pišeš još od kad si se krcao na 40 kn, onaj tko je slijedio tvoj savjet je pred bankrotom!
daj objasni svima nama što će značiti strpljivost ljudima koji sada ne prodaju dionice Ingre, a kad dođe na burzu novih 1,200.000 dionica???? [bye]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Vidim da iz intervjua svatko vadi ono što mu odgovara. A koliko sada ima dionica u opricaju??? Koliko ih prođe kros tržište??? Pa nemojte biti mala djeca. Što vi mislite da će oni koji uzmu dionice u zamjenu ODMAH ići u prodaju po sistemu daj što daš. Budite pametni, pa nisu oni na prosjačkom štapu i nisu ih dobili badava pa da ih rasprodaju u bescijenje. Neki su iz top 10 kupovali i po manjoj cijeni od ove sada pa im ne pada na pamet da rasprodaju za ovu siću. Cijena samo može ići gore kada se voidi da oni ne rasprodaju pošto zašto. Već je sve dogovoreno i oni neće nama ponuditi svoje dionice dok ne pređu 25-30 kn. Tko ne vjeruje neka se malo raspita u kuloarima bliskim izvođačima. Jedno je što znam a to je da će INGRA u 2011 ići više od 100% današnje cijene a u 1012 i više od 500%. Ja imam vremena jer nisam burekinvestitor. Njima želim pameti i nekoliko dana više strpljenja pa da zarađuju više od bureka. Pozdrav dioničarima INGRE kao i onima koji će to uskoro ponovo postati.

neće uvijek biti ovako.

Vidim da iz intervjua svatko vadi ono što mu odgovara. A koliko sada ima dionica u opricaju??? Koliko ih prođe kros tržište??? Pa nemojte biti mala djeca. Što vi mislite da će oni koji uzmu dionice u zamjenu ODMAH ići u prodaju po sistemu daj što daš. Budite pametni, pa nisu oni na prosjačkom štapu i nisu ih dobili badava pa da ih rasprodaju u bescijenje. Neki su iz top 10 kupovali i po manjoj cijeni od ove sada pa im ne pada na pamet da rasprodaju za ovu siću. Cijena samo može ići gore kada se voidi da oni ne rasprodaju pošto zašto. Već je sve dogovoreno i oni neće nama ponuditi svoje dionice dok ne pređu 25-30 kn. Tko ne vjeruje neka se malo raspita u kuloarima bliskim izvođačima. Jedno je što znam a to je da će INGRA u 2011 ići više od 100% današnje cijene a u 1012 i više od 500%. Ja imam vremena jer nisam burekinvestitor. Njima želim pameti i nekoliko dana više strpljenja pa da zarađuju više od bureka. Pozdrav dioničarima INGRE kao i onima koji će to uskoro ponovo postati.

kolega sve sto ste napisali je varijanta A bez presedana u planovima, ali realnost je realnost i ona govori nesto drugo ;
1. partnera za dokapitalizaciju za sada nema
2. bez dokapitalizacije igra samo stecaj
3. sa dokapitalizacijom dionicari ingre gube 2/3 vrijednost dionice
4. previse je toga ovdje ALI

na ovoj ingri je ludilo uvatilo maha… sad ulazimo u završnu fazu vojskua ide u zabobljeništvo i radne logore na kruh i vodu( mali dioničari ) a general u kućni pritvor di otkriva da šivanje i modeliranje može bit unosno a i stranke bi trebale bit kudikamo ugodnije a ne građevinari znojni i prašnjavi ….. nije im dosta ovi 300 mil dokap. (15mil dionica) nego bi na proljeće dokapitalizirali sa novih 7 500 000 dionica sve skupa 30 000 000 a onda će ih valjda podilit s 4 pa ćemo dobit opet 7,5 mil.. pozdrav svim bivšim dioničarima ingre

New Report

Close