INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

NETKO MARLJIVO SKUPLJA-VIŠE PO ASKU A MALO I NA BIDU. Što li zna??

Evo stotka.
Možda je i on čuo glasinu da će svi dioničari Ingre imati pravo na besplatan tečaj za manekena kod Ciganovića?

Da će ingra do kraja godine poduplati vrijednost dionice [thumbsup]
[/quote]

ti još uvijek nisi shvatio?! dokapom će se vrijednost dionice PREPOLOVITI [shocked]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

[/quote]

ti još uvijek nisi shvatio?! dokapom će se vrijednost dionice PREPOLOVITI [shocked]
[/quote]

Nemojte kolega plašiti ostale kolege koristeći ružne riječi i govoriti da će se vrijednost prepoloviti jer to nije istina. Cijena će eventualno biti upola manja a to je velika razlika.

“A man's got to do what a man's got to do”

[/quote]

[/quote]

Kako me je jedan kolega učio to pepolavljanje je samo fiktivno-nije to stvarno-u novcima-sve je to samo knjigovodstvo. A kolika će biti stvarna cijena odlučuju oni koji prodaju i kupuju. Zar ne kolega iz knjigovodstva?

neće uvijek biti ovako.

[/quote]

[/quote]

Ja u kope a ti u špade [lol]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Kako me je jedan kolega učio to pepolavljanje je samo fiktivno-nije to stvarno-u novcima-sve je to samo knjigovodstvo. A kolika će biti stvarna cijena odlučuju oni koji prodaju i kupuju. Zar ne kolega iz knjigovodstva?

Prva faza (smanjenje temeljnog kapitala) je doista fiktivna i ne bi trebala imati nikakav efekt na cijenu dionice niti na poslovanje firme.
Druga faza (dokapitalizacija tj. debt-to-equity-swap) bi trebao imati efekt na cijenu jer će se bitno povećati broj dionica. Da li će to biti "upola" ili ne je stvar vašeg poznavanja matematike.

Nego, je li još netko čuo za ove besplatne tečajeve za menekene?
Mene bi možda zanimalo pa rek’o da preskočim gablec i uzmem dionicu-dvije.

KAKAV POKOLJ!
10.000 DIONICA ISKRCANO PO KUPNJI! [shocked]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

je je jedna lasta ne ćini proljeće
prosjećna 17,2
[cool]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

KAKAV POKOLJ!
10.000 DIONICA ISKRCANO PO KUPNJI! [shocked]

Nema frke, opet ćemo mi njemu prodati, ali ovaj put preko 20kn.

neće uvijek biti ovako.

Sutra čemo vidjeti koji je plan B ako nebude strateškog partnera [rolleyes]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Sutra čemo vidjeti koji je plan B ako nebude strateškog partnera [rolleyes]

nemoj se s time niti šaliti! ako ne bude strateškog partnera alternativa je – stečaj! [shocked]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Ni u utorak, kada je bio najveći pad a ujedno i najveći promet, nitko nije iz top 10 prodavao! Eto samo da se zna!

New Report

Close