INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Građevina valjda više nije IN? 😀
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/97013/Igor-Oppenheim-osnovao-modnu-agenciju.html

Eto zašto Ingra propada. Ne zato jer je kriza u građevini, ili zato što im je dug veći od kapitala nego zato što se Igi želi baviti modom i dosta mu je znojnih i prljavih tijela bauštelaca, želi nešto novo, mirišljavo i mršavije. Možda doregistrira firmu i otvori i Ingra-frizerske usluge u graditeljstvu.

Ima da novi glasnogovornik Ingre bude Neven Ciganović. Pogledajte sliku od Igija, tako će Cigi izgledati za 10 godina. Mislim da idu kod istog doktora za usta. Bilo je u Storyju

“A man's got to do what a man's got to do”

Građevina valjda više nije IN? 😀
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/97013/Igor-Oppenheim-osnovao-modnu-agenciju.html

kako naš narod kaže s kim si takav si…. sretan mu put
Eto zašto Ingra propada. Ne zato jer je kriza u građevini, ili zato što im je dug veći od kapitala nego zato što se Igi želi baviti modom i dosta mu je znojnih i prljavih tijela bauštelaca, želi nešto novo, mirišljavo i mršavije. Možda doregistrira firmu i otvori i Ingra-frizerske usluge u graditeljstvu.

Ima da novi glasnogovornik Ingre bude Neven Ciganović. Pogledajte sliku od Igija, tako će Cigi izgledati za 10 godina. Mislim da idu kod istog doktora za usta. Bilo je u Storyju
[/quote]

evo ih panicari se opet lagano bude

je li to ovo najavljivano iznenađenje ovih dana, da nije Trnokop-Tanta u igri, ona bi mogla raditi i u novoj firmi, tako bi Igor ubio dvije muhe jednim Pipsom, inače što se tiče da se jako umorio, to vjerujem, i mi smo, meni on djeluje bolesno a ne umorno, dijagnoza nepoznata

ljudi su uključili mozak i zaključili da im nije pametno čekati slijevanje 1 200 000 dionica na burzu, već da je pametnije biti u kešu [sealed]

ljudi su uključili mozak i zaključili da im nije pametno čekati slijevanje 1 200 000 dionica na burzu, već da je pametnije biti u kešu [sealed]
[/quote]

a ti si jedan od onih koji je zaboravio kupiti po 15kn pa trazi novu priliku? nece ici zao mi je.

[/quote]

a ti si jedan od onih koji je zaboravio kupiti po 15kn pa trazi novu priliku? nece ici zao mi je.
[/quote]

krivo….kupio sam na cca 15,50 prodao na 17,50….
a krivo je i da neće opet biti ispod 15 kn… u velikoj si zabludi, ali to je tvoj problem [yawn]

Ljerka Puljić??

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

[/quote]

[/quote]

krivo….kupio sam na cca 15,50 prodao na 17,50….
a krivo je i da neće opet biti ispod 15 kn… u velikoj si zabludi, ali to je tvoj problem [yawn]
[/quote]

Nije li malo čudno drukati 12 kn i stečaj i kupiti na 15,50??? KOGA TI VARAŠ-SEBE ILI NAS???

neće uvijek biti ovako.

A i jednu bitnu stvar je pripomenuo "Igor nam se JAKO umorio i treba mu pomoć u upravi pa će mu osigurati jedno pompozno ime u upravi na što će se cijela javnost ugodno iznenaditi"

Šelebaj? [lol]
[/quote]

Ssamo da nije Jure Radić [pray]
[/quote]

aKO JE TO TAKVO IZNENAĐENJE ONDA JE U IGRI I IVO SANADER (obzirom da je praksa da dolaze "bivši" predsjednici onda je red da i Ivo Sanader bude u vrhu INGRE…..) [thumbsup]

NETKO MARLJIVO SKUPLJA-VIŠE PO ASKU A MALO I NA BIDU. Što li zna??

neće uvijek biti ovako.

NETKO MARLJIVO SKUPLJA-VIŠE PO ASKU A MALO I NA BIDU. Što li zna??

Da će ingra do kraja godine poduplati vrijednost dionice [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

New Report

Close