INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MEGIDO1

Kakvo je ovo zatišje??? Na forumu.

od 10 do 16 samo jedna stranica postova?????? Čime ste se zabavili dragi i uvaženi kolege forumaši??? Biće da zbrajate dobitak na INGRI.[wink]

Kakav vrazji dobitak? ako ste ulazili od 50 kn (nedajBoze vise od 50) ,racunajte si gubitak.Pravo da ste si i smanjivali prosjek nista ne mijenja…A da sam ulazio na 50,zivo bi mi se je***o jel Ingra sada na 15 ili 20 kn,jer sam u svakom slucaju u strasnom minusu.
Mislim da vecini nije jasno o kakvom dobitku pricate.

Moj primjer-Prosjek ulaza na IGH mi je 25xx,00 i svejedno mi je jel sada cijena 1150 ili 1250.
Nadam se da razumijete o cemu pricam.

Usput danasnji promet na Ingri je 450 000 kn,ne znam kakva se tu velika zarada mogla zaraditi,a kamoli da netko broji novce,osim ako vam je par tisuca kuna velika lova.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Kostrencic je na kapital netu!!!

i rekao stvarno stanje stvari, optimizam i plan za što skoriji izlaz iz ove situacije koju više špekulanti diktiraju na burzi cijenom dionice a isto da će se uskoro promijeniti novom strategijom i poslovnom politikom…!

:::A i jednu bitnu stvar je pripomenuo "Igor nam se JAKO umorio i treba mu pomoć u upravi pa će mu osigurati jedno pompozno ime u upravi na što će se cijela javnost ugodno iznenaditi"

K-network, u izjavi Kostrenčića – najava "ugodnog" iznenađenja u upravi INGRE tijekom slijedeća dva tjedna!

nije mi jasno što radi netko ko je rasproda 700 000 dionica ingre koristeći se informacijama u NO.. koja sramota

A i jednu bitnu stvar je pripomenuo "Igor nam se JAKO umorio i treba mu pomoć u upravi pa će mu osigurati jedno pompozno ime u upravi na što će se cijela javnost ugodno iznenaditi"

Šelebaj? [lol]

A i jednu bitnu stvar je pripomenuo "Igor nam se JAKO umorio i treba mu pomoć u upravi pa će mu osigurati jedno pompozno ime u upravi na što će se cijela javnost ugodno iznenaditi"

Šelebaj? [lol]
[/quote]

Ne!…. Marinko Paić [thumbsup]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Posljednji trzaji "mrzitelja" Ingre ! [rolleyes]

K-network, u izjavi Kostrenčića – najava "ugodnog" iznenađenja u upravi INGRE tijekom slijedeća dva tjedna!

Hhahaha, kakva je igra ovdje odigrana. Prvo je ekipa stvorila paniku, naivci prodali, ekipa se natovarila.
Nakon toga, izlazi ova postenjacina s informacijama koje ingru sutra lansiraju u novih 10%.
U međuvremenu, ne zaboravite, kako je u ponedjeljak jedan "vrhunski" fonda manager/broker onako, odokativno, najavio da ocekuje volatilno trziste ovaj tjedan! Pogodio je majstor! [lol]

Ovo ima samo u banana drzavama.
Sto se mene osobno tice, krivo mi je zbog:
a) sto se nisam hrabrije nakrcao
b) sto mi je onaj pad vec poceo ulijevati paniku u moju dugorocnu investiciju [proud]

Ali eto, dusu sam otvorio! [proud]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Od mene nisu dobili niti jednu dionicu
u minusu jesam ali veslo nisam siso…
da bi prodo špekulantima

A i nije mi žao onih koji su izgubili upravo oni su rušili
dionicu uz pomoć špekulanata jedni misleći da će kupit jeftinije
a drugi pod pritiskom vlastite gluposti
i toga što vjeruju drugima na ovom forumu…
[wink]

Sutra bi još neki mogli požalit [thumbsup]

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

@ Tigruse jel još uvijek misliš da nebih trebao zavidjeti onima koji su kupili na 14.50?? [lol]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Prodao niti jednu dionicu nisam a nemam niti prebijene kinte za nadokupiti, nažalost…
Ej, Tigruse imaš šta love za posuditi da kupim još ingre?? [lol]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@ Tigruse jel još uvijek misliš da nebih trebao zavidjeti onima koji su kupili na 14.50?? [lol]

Ajde pusti covjeka, jos malo, pa ce bit u plusu s onom jednom dionicom kupljenom po cca 20 kn.

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

a joj, opet je na +druku ostala ista ekipa (data, pozitiva, bananarama, stipe10, megido)…. dok su se ostali većinom iskrcali, pa šute i sad čekaju pad vani koji će srušiti crobex i ingru, pa da opet krenu u šoping na 14 kn [embarass]

moje pisanje nije savetovanje niti preporuka za kupnju/prodaju dionica!

New Report

Close