INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

11:52
Prvi bid – 18,00 kn
Četvrti bid – 17,00 kn

Čini mi se da netko "tuđim lulekom po plotu lupa."

nek lupa, ja sam mu svoju porciju od ovog tjedna prodao, +18%. Zasad ću se primiriti dok ne vidim potvrdu trenda.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Rollercoaster.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Malo se cijena treba vratiti u bollingera, pa onda gore. Mali kupusari trebaju uzeti svoju porciju.

Kakvo je ovo zatišje??? Na forumu.

neće uvijek biti ovako.

tako se radi na pravom trzistu….jos su prometi premali…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

SVAKA TI ČAST!!! za ovu točnu izjavu netko mi daje keca. Baš je sadista a biće mu i ne ide sve po planu u životu-pa niti na INGRI. SVAŠTA!

neće uvijek biti ovako.

MEGIDO1

od 10 do 16 samo jedna stranica postova?????? Čime ste se zabavili dragi i uvaženi kolege forumaši??? Biće da zbrajate dobitak na INGRI.[wink]

neće uvijek biti ovako.

Kakva zarada , pa meni je prosjek ulaza 90 kuna , iako su ovdje naravno svi ušli ispod 29. Bit će prije da smišljaju taktiku , s kojom pričom sada rušit , i kakav članak naručit od seebiza ili sličnih glasila.

Mogu vam skenut pozornost samo na jedno!

Magma danas nakon obavjesti
Stom razlikom da su nju danas blokirali pouceni ingrom

Vidimo di je sad!

Ja idalje stojim za fondice ispod jucerasnjeg dna
Rasporedjen na 3 naloga

UDRI

hmmmm…kolega di vi radite? u nekom fondu?
[/quote]
Neradim!
Nego, sutra prodajemo na 19,xx ili da cekam 20!!!
Tigrus mi jos nije odgovorio jel ovo ok klin na ingri i dal da cekam 50????!!!!!!
60!! Ko zna [lol]

K-network, u izjavi Kostrenčića – najava "ugodnog" iznenađenja u upravi INGRE tijekom slijedeća dva tjedna!

Kostrencic je na kapital netu!!!

Ni u ponedjeljak nije prodavao nitko iz top 10. [wink]

New Report

Close